Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Sunshine6  

član od: 4.7.2004

sporočila: 25

8. jul 2004 15:12

Ojla! Prav veselje je prebirat izkusnje tistih, ki so ze koncali z dieto in so zadovoljni z rezultati. Js sem pa zdajle ravno od kosila-sem jedla pico s tofujem. Zdj mam pa kr mal slabo vest, ker nisem prepricana, ce spada tofu med beljakovine (narejen je iz psenice in vode). A ve kdo od vas kaj o tem? Sem v restavraciji sprasevala, pa mi niso znali povedat, iz cesa je tofu. Drgac grem pa jutri s sosolkami na morje in me mjckeno skrbi, kako bom pretihotapila moj nacin prehranjevanja v naso kuhinjo. Verjetno se ne bom uspela drzat vrstnega reda, bom pa jedla sam makarone s pelati, pa bo. Bols, kot pa da bi mesala, kaj? PAPA

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

8. jul 2004 15:21

Sunshine, ce se bos potrudila, ti bo uspelo. Primer: danes in jutri imam na obisku posl. partnerje iz tujine. Najprej sem tuhtala koga bi z njimi poslala na kosilo... Potem pa sem sama poklicala in jim povedala, da imam danes OH dan. In sem dobila testenine brez vsakega dodatka ter veliko raznovrtsne dusene zelenjave in se odlicno najedla. Jutri, ko pa je vitaminski dan, pa mi bodo pripravili mesano zelenjavo. Torej, le vztrajaj, saj bo slo. Doma pa si bom za vecerjo lepo privoscila ajdove struklje. Njami, boljs kot torta! Pozdravcek, JamieO Sporočilo je spremenil(a) JamieO dne 08. jul 2004 15:22:38

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

8. jul 2004 15:25

TINKICA, mislim, da se ti pri kavi ni treba ozirati na obroke. Lahko tudi takoj po kavi jes. Ali obratno. Bolj strogo je zaradi vode - voda npr. takoj po zauziti hrani, koagulira mascobe, razredci prebavne sokove, skratka, upocasni prebavo. Kava pa jo pospesuje. JamieO

Sunshine6  

član od: 4.7.2004

sporočila: 25

8. jul 2004 15:31

U sit! Zdle sem mal brskala po straneh, da bi videla, kaj je tofu, in sem zvedela, da je tofu iz soje (ne iz psenice). Soja sicer vsebuje OH, predelana v tofu, pa vecinoma le beljakovine. Danes torej ne bo nic s sladoledom za vecerjo. Si ne upam, da ne bojo sle juter kile gor:( Ful sem jezna, da nisem vzela raje solatnega kroznika s testeninami. To se ti pa zgodi, ce hoces pico na vsak nacin:(

stajerka  

član od: 1.7.2004

sporočila: 22

8. jul 2004 18:40

Hoj! Kje ste vsi Najbrž zunaj na sončku, a ne! Jaz pa kolovratim po hiši in se smilim sama sebi, ker me muči velik apetit zaradi mens. ! GROZA!!! Da vam še povem, kaj sem danes pojedla- dopoldan seveda sadje, za kosilo polnozrnate špagete s paradižnikovo omako, čez dve urci pa dva koščka peciva, ki sem ga spekla včeraj! Do zdaj vse ok, naprej pa katastrofa! Moj današnji apetit me je napeljal na to, da sem si naredila paradižnikovo solato, zraven pa kos kruha.... no, zdaj me pa spet grabi, da bi nekaj sladkega! Ampak NE BOM!!!! Upam, da se današnje pregrehe ne bodo preveč poznale pri tehtanju! Se pa zdaj poskušam prisilit, da se bom spravila vsaj za 15 min na orbitrek, potem pa še vaje z utežmi, da bom vsaj nekaj naredila za telo, čeprav nimam preveč volje, pa še vse me boli od tega mesečnega obiska! :)))) No, malo sem potarnala, da boste videli kako sem uboga! :)))))) vsem!

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

8. jul 2004 22:19

štajerka aja tutaja carta carta Dušan

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

9. jul 2004 7:30

Jupi Ne boste verjeli, po vodnem dnevu sem prišla na 59.3 kg, tako da sem res . Do zdaj je šlo dol dobrih 12 kg, v teh zadnjih 4 dneh pa upam, da obdržim 5-ico na prvem mestu, če bo šla kakšna deka še dol, pa še toliko bolje. Držite pesti Tudi jaz bom zaključila s sadnim dnem... Počutje po 3. vodnem dnevu je do zdaj najboljše, sem si pa res že na poti v službo (ki traja več kot uro) privoščila banano. Včeraj sem si celo umislila mini kolesarsko turo in pol ure telovadbe zvečer (sem kar ponosna sama nase, saj npr. brez težav naredim 40 trebušnjakov, pa 50 (ženskih) sklec in počepov, pa seveda še precej drugih vaj...), potem pa pod tuš in to je to - počutim se kot prerojena. Irena, kako si pa ti danes Mene je po prvih dveh vodnih dneh malo skrbelo počutje današnjega jutra, do zdaj mi je čisto slučajno ratalo, da sem imela obakrat po vodnem dnevu dopust, danes sem pa v službi. No, pa bo že šlo. Našli se nisva pa zato, ker sem si jaz v tretjem mesecu vse skupaj zamaknila za en dan, ker sem vrinila en sadni dan in te tako "počakala". Pa še eno vprašanje: v soboto na Š dan grem na celodnevno turo v hribe, pa me zanima, kaj mi predlagate za s seboj. Prejšnjič sem imela sadni dan in je bilo zelo enostavno, zdaj pa kar ne vem, ali naj si naredim kako solato iz graha ali riža npr., pa ne vem, kako bo s "transportom" v ruzaku. Res bom vesela kakega predloga Encijan

Sibila  

član od: 8.7.2004

sporočila: 62

9. jul 2004 7:42

Hy! Me še ne poznate, ker sem na tem forumu nova. Jaz pa vas že kar poznam, ker že dlje časa spremljam vaše napore in moram reči, da vas občudujem. Prepričali ste me, da sem se vam pridružila. Na dieti sem že dva tedna in izgubila sem 3 kg, s čimer sem kar zadovoljna. To je že moja "stota" dieta. Večkrat sem že shujšala na željeno težo, vendar so se čez kakšno leto ali več kilogrami veselo vrnili, še s kakšnim več. Poskusila sem tudi z Atkinsovo in moram priznati, da je bila zelo uspešna, vendar se mi je zdela malo preveč enostranska (preveč maščob). Ko sem se prenehala prehranjevati po njej in se vrnila na staro, so se tudi KG vrnili. Upam, da bo tale res spremenila moj metabolizem in bo dosežena idealna teža ostala. Bomo videli. Vam bom poročala. Računam na vašo podporo, saj ta forum je res super stvar. Sedaj pa na delo. Pozdrav vsem sotrpinom. Irena Ferlič

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

9. jul 2004 7:46

Dobro jutro! Še današnji dan preguram, potem pa na enotedenski dopust. Včeraj sem si sestavila jedilnik za cel teden na morju, danes pa grem v nabavo! Moram povedat, da bom pogrešala tale forum cel teden, ker če sem imela včasih krizo, sem šla malo na net pogledat pa je bilo prec bolje!! Pridni bodite! Nenni

Čapa  

član od: 29.6.2004

sporočila: 61

9. jul 2004 8:42

Sunshine : ne jezi se glede pizze. Veš po Hayevi dieti pa uvrščajo tofu in sploh vse izdelke iz soje med OH. Tofu nima sploh nobene veze s sirom. To je le predelana soja in njen iztisnjen sok. Tako, da bi si lahko vseeno še privoščila kak posladek! JamieO, tudi jaz imam zelo rada ajdove štruklje in bi jih raje jedla kot pecivo. S čim si jih nadevala? Ali misliš, da na OH lahko namesto sladice jem npr. cornflakes s polnomastnim mlekom? Malo že pogrešam to hrano. Sibila, pozdravljena med nami. Še dobro , da je to tvoja zadnja in ne že stota dieta. Veš, to pravzaprav sploh ni dieta. Po cca dveh tednih se že tako navadiš na ta način prehrane, da je pravi užitek. Danes imam Š in bo rižota z grahom. LP PS. Odkar sem na "dieti" me še ni bolela glava. Včerj zvečer pa me je prijelo in kljub enemu aspirinu mi še ni popustila bolečina. Res zoprno. Upam, da ne bom zbolela.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti