9. jul 2004 7:30
Jupi
Ne boste verjeli, po vodnem dnevu sem prišla na 59.3 kg, tako da sem res
. Do zdaj je šlo dol dobrih 12 kg, v teh zadnjih 4 dneh pa upam, da obdržim 5-ico na prvem mestu, če bo šla kakšna deka še dol, pa še toliko bolje. Držite pesti
Tudi jaz bom zaključila s sadnim dnem...
Počutje po 3. vodnem dnevu je do zdaj najboljše, sem si pa res že na poti v službo (ki traja več kot uro) privoščila banano. Včeraj sem si celo umislila mini kolesarsko turo in pol ure telovadbe zvečer (sem kar ponosna sama nase, saj npr. brez težav naredim 40 trebušnjakov, pa 50 (ženskih) sklec in počepov, pa seveda še precej drugih vaj...), potem pa pod tuš in to je to - počutim se kot prerojena.
Irena, kako si pa ti danes
Mene je po prvih dveh vodnih dneh malo skrbelo počutje današnjega jutra, do zdaj mi je čisto slučajno ratalo, da sem imela obakrat po vodnem dnevu dopust, danes sem pa v službi. No, pa bo že šlo. Našli se nisva pa zato, ker sem si jaz v tretjem mesecu vse skupaj zamaknila za en dan, ker sem vrinila en sadni dan in te tako "počakala".
Pa še eno vprašanje: v soboto na Š dan grem na celodnevno turo v hribe, pa me zanima, kaj mi predlagate za s seboj. Prejšnjič sem imela sadni dan in je bilo zelo enostavno, zdaj pa kar ne vem, ali naj si naredim kako solato iz graha ali riža npr., pa ne vem, kako bo s "transportom" v ruzaku. Res bom vesela kakega predloga
Encijan