Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

marjana  

član od: 11.5.2004

sporočila: 87

7. jul 2004 14:23

ojla..oprosti Renata ker ti povzročam skrbi,, sem preživela ampak ne po predpisih,,trenutno se mi dogajajo velike spremembe v življenju tako da se ne morem popolnoma posvečati dieti..danes sem izvedela da grem na novo delovno mesto, tako da ne vem koliko se bom še lahko javljala, ker bo toliko novega in ne bo časa.. za enkrat vsem lep pozdrav..se tipkamo ko bo več časa..

Sunshine6  

član od: 4.7.2004

sporočila: 25

7. jul 2004 14:51

Ojla! Joj mene je tale forum ze kr mal zasvojil! Kr vsakic, ko grem na net, morm mal pocekirat, kaj ste kej tipkale(i)..Ja, za koruzo sprasujem zato, ker se mi zdi, da pri mesanju OH ni tako pomembno samo mesanje (lahko mesas vec vrst) kot pri beljakovinah-se posebej, ce kombiniras meso in mlecne izdelke. Jst bi se rada znebila kakih 5-8 kil-tolk, da se bom na morju bols pocutla. Zato se tudi ne drzim tako striktno, ker je ta nacin prehrane nekak postal ze moj nacin zivljenja. Je pa res, da bi bilo veliko lazje, ce bi se smelo za zajtrk jest kej bolj konkretnega od sadja. A mislite, da se metabolizem ustali, tudi ce se ne drzis diete vseh 90 dni? Uzivajte! Sporočilo je spremenil(a) Sunshine6 dne 07. jul 2004 14:52:17

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

7. jul 2004 15:02

Saj ta zasvojenost se je mene ze tudi prijela. Mogoce bo pol kej drugac, ko bom proti koncu.... Zakaj pa se potem moramo matrati s pico s kecupom? ( tako pise v osnovnih navodilih) Res pa je, da potem s sladico vse pomesamo ( beljakovine, OH, mascobe). Tudi moj cilj je podoben tvojemu, vendar se "diete" drzim kolikor se da, ker je namrec izguba teze pri tistih, ki manj presegajo idelano manjsa kot pri tistih, katerih presezek je vecji. Pa tudi rezultati pri ponovitvi 3MD niso tako "razveseljujoci" kot pri prvem krogu. To sklepam iz vsega kar sem do sedaj prebrala in verjemi, prebrala sem vse zivo kar najdes na slovenskih www straneh. Obstaja se ena dieta, ki jo deli klinika in ki prav tako obljublja spremembo metabolizma. Traja le 14 dni. od kosila dalje je prehrana enaka nasi, le dopoldne se NIC ne je, le crna kava brez sladkorja je dovoljena. To dieto mi je enkrat poslala ena kolegica, a sem rekla: Ne, hvala. Kako naj bom celo dopoldne brez hrane, ko pa morajo mozgani dopoldne najbolj delat. In tudi za zelodec se mi to ne zdi dobro. In si ne predtsvljam celo dopoldne se nalivati s crno kavo. Bogi zelodcek! Se pa pogosto sprasujem kaj je to s tem metabolizmom.... po nekaterih teorijah bi naj 2 leti sprememba metabolizma drzala, tudi ce jes po starem. Zdi pa se mi, da pa se spremenjeni metabolizem obdrzi, ce se potem uravnotezeno prehranjujes. Najbolje da pobaramo za mnenje vse tiste, ki so ze pred nekaj casa koncali 3MD. JamieO

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

7. jul 2004 15:12

Sunshine6 : Jaz mislim, da si lahko narediš solato s koruzo. Tut če si skuhaš riži biži mešaš grah in riž, pa je to dovoljeno celo med recepti v knjižici je, tko da si le privošči! JamieO: Ko imam jaz na jedilniku pizzo je poleg ketchupa gor še: popečene bučke, malancane rezine paradižnika in gobe. Pa ni nič narobe in kg vseeno letijo. Samo sira in salame ni. Kar se pa tiče sladkarij, pa jaz mislim, da so dovoljene zato, da se nam nebi preveč luštal za njimi in bi jih potem še več pojedel. Pozdravček - grem na kosilo - voda z limono.

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

8. jul 2004 7:24

Dobro jutro drage dame in gospoda! Opažam, da je večina pisanja v dopoldanskem času, ker smo v službah in imamo več časa. No vsaj jaz večkrat poškilim na forum, pa čeprav imam veliko dela, ampak ta forum me ohrabruje in ne morem brez njega. Včeraj sem po dolgem času spet oblekla hlače in pritisnjeno majčko in moram priznat, da se mi kr paše:)) Drug teden se bo pa začelo v Laškem tradicionalno Pivo & cvetje. Boste kaj prišli pogledat? No jaz sem čisto blizu Laškega doma, tak da bom verjetno kaj šla pogledat. Pa še moj dragi vsak dan tam špila. Lep in vroč dan vam želim, baje da bo danes okol 33 stopinj! Uff. Barbolinka

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

8. jul 2004 7:37

Dobro jutro! Jaz poročam, da sem uspešno preživela drugi vodni dan - spila 3l vode in dve kavi. Je bil veliko lažji kot prvi, tudi ful energije sem imela tako da sem zvečer šla še na eno uro kolesarjena. Krizo sem imela samo ob 21.OO ko sem nagovorila mami, da mi je naredila polpete za danes, potem pa je tko lepo dišal. No, pa sem šla kmalu spat pa je bilo. Danes zjutraj je tehtnica pokazala še 1 kg manj, tako da jih imam sedaj 58, kar pomeni, da sem samo še 2 kg od zastavljenega cilja. Pridni bodite in pozdravčke vsem! Nenni

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

8. jul 2004 7:43

Zdravo vsem bodočim vitkim nadebudnežem! Marjana lepo, da si se oglasila, mi je kar odleglo. Na novem delovnem mestu pa ti želim mnogo uspeha. Veš, saj tudi jaz v službi doživljam velike spremembe, saj se učim na nove računalniške programe, pa še novega direktorja dobimo, za katerega pa so nam povedali, da je zelo strog,tako, da sva tudi tu nekje skupaj. Pa saj bo, bova že nekako zvozili in se prilagodili. Včasih pa se le oglasi! Lep pozdrav vsem! Renata

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

8. jul 2004 7:59

Nenni čestitke!!!!!!!!!!! Pridna punca, ni kaj, še malo pa boš prilezla do zastavljenega cilja! Barbolinka

Čapa  

član od: 29.6.2004

sporočila: 61

8. jul 2004 8:34

Tinkica - evo recept za kroglice.: 8 suhih fig zmeljite, dodajte 1 narezano pomarančo (jaz se manj, ker je drugače preveč pacasto) in eno žlico zmletih mandljevali lešnikov ali orehov. Iz mase oblikujte kroglice in jih povaljajte v kokosovi moki. Meni so okusne, sploh če imaš rada sladko. Ko pa je hčerka poskusila eno, se je namrdnila. Po mojem vprašanju, ali niso vredu je rekla:"Zgledajo že vredu, ampak manjka čokolada in keksi. Blek!" Nenni, mislim da boš brez težav premagala še ta dva kg v mesecu dni. Tudi jaz si pizzo lepo obložim z raznovrstno zelenjavo, da je sočna in slastna!

BRANKI  

član od: 21.8.2002

sporočila: 74

8. jul 2004 8:41

Dobro jutro vsem skupaj Ker mi je shodu računalnik se vam dolgo nisem oglasilaSedaj imamo novo mašinco in zopet sem z vamiMoram priznati da sem vas pogrešala,ter da je bil zelo dolgčas brez vas. z veseljem vam sporočam da je moje dijete konec.Sedaj imam sadni dan vsak ponedeljek,drugače pa še ločujem prehrano.Zanimivo pa se mi zdi ker m pizza še vedno paše z zelenjavo,pa naj bo doma ali zunaj. Dušan še en ekstra pozdravček tebi.Ne sekiraj se glede morja saj bo šlo. Lp BRANKA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti