7. jul 2004 15:02
Saj ta zasvojenost se je mene ze tudi prijela. Mogoce bo pol kej drugac, ko bom proti koncu....
Zakaj pa se potem moramo matrati s pico s kecupom? ( tako pise v osnovnih navodilih) Res pa je, da
potem s sladico vse pomesamo ( beljakovine, OH, mascobe). Tudi moj cilj je podoben tvojemu, vendar se "diete" drzim kolikor se da, ker je namrec izguba teze pri tistih, ki manj presegajo idelano manjsa kot pri tistih, katerih presezek je vecji. Pa tudi rezultati pri ponovitvi 3MD niso tako "razveseljujoci" kot pri prvem krogu. To sklepam iz vsega kar sem do sedaj prebrala in verjemi,
prebrala sem vse zivo kar najdes na slovenskih www straneh.
Obstaja se ena dieta, ki jo deli klinika in ki prav tako obljublja spremembo metabolizma. Traja le 14 dni. od kosila dalje je prehrana enaka nasi, le dopoldne se NIC ne je, le crna kava brez sladkorja je dovoljena. To dieto mi je enkrat poslala ena kolegica, a sem rekla: Ne, hvala. Kako naj bom celo dopoldne brez hrane, ko pa morajo mozgani dopoldne najbolj delat. In tudi za zelodec se mi to ne zdi dobro. In si ne predtsvljam celo dopoldne se nalivati s crno kavo. Bogi zelodcek!
Se pa pogosto sprasujem kaj je to s tem metabolizmom.... po nekaterih teorijah bi naj 2 leti sprememba metabolizma drzala, tudi ce jes po starem. Zdi pa se mi, da pa se spremenjeni metabolizem obdrzi, ce se potem uravnotezeno prehranjujes.
Najbolje da pobaramo za mnenje vse tiste, ki so ze pred nekaj casa koncali 3MD.
JamieO