7. jul 2004 11:51
He he si pa faca da ti uspe jesti za kosilo nekaj drugega kot za kosilo:)) Si me nasmejala zdele. Sam sej vem kaj si hotla rečt. Baje, da je v redu da je isto, samo js večerjo ponavadi kr spustim. LP
7. jul 2004 11:51
He he si pa faca da ti uspe jesti za kosilo nekaj drugega kot za kosilo:)) Si me nasmejala zdele. Sam sej vem kaj si hotla rečt. Baje, da je v redu da je isto, samo js večerjo ponavadi kr spustim. LP
7. jul 2004 11:55
Stajerka, meni je včeraj, po vodnem dnevu pokazalo 1 kg manj. Danes pa še 0,5 kg manj! Pa kljub temu, da sem včeraj za kosilo jedla meso na žaru z zelenjavo, zvečer pa popila 3 dl mleka (ni bilo isto za kosilo in večerjo). Jaz praviloma jem enako čez dan, ampak če zvečer istega ni več, pač malo zamenjam - seveda pa se držim beljakovin na B dan, škroba na Š... Mislim, da ni dobro, da premalo ješ, ker telo to začuti in ti da kontra efekt - drugič poješ malo, pa se vseeno zrediš. Se pač pripravi na pomanjkanje... Čapa, hvala za nasvet! Juhica se že veselo kuha... LP, Stanka
7. jul 2004 12:07
Joj, še sama sem se nasmejala svoji nerodnosti!!! :)))))) NO, je pa malo takih, ki lahko za kosilo jejo nekaj drugega kot za kosilo, a ne!! :)))))))))) Glede moje teže pa tako: tolažim se s tem, da se mi je teža malo povečala zato, ker veselo čakam na menstruacijo in imam tudi trebuh tak kot balon! :))) Bom rajši stopila na vago potem, ko bo mens. konec in bomo potem videli, kaj se dogaja! :))) no, še zdaj ne morem pozabit, kaj sem napisala :)))) Kamlu bo čas za KOSILO-dober tek vsem!
7. jul 2004 12:07
Živjo, punce in fantje! Kar ne morem verjet, da ste (smo) naklepale že toliko strani!!! En teden me ni bilo med vami, pa je že 20 novih strani! Moji kilogrami se en mesec po dieti še vedno držijo iste številke in nočejo nikamor. Saj nimam nič proti [;-)] Zanima me, če ste se dobili na pikniku in kako je bilo. Najbrž to piše v teh dvajsetih straneh, ampak po pravici povedano, se mi ne da brati. Bodoče suhice in suhci, BRAVO! Še tako naprej! Sy
7. jul 2004 12:29
Barbolinka jaz res je glede grešenja , se čisto strinjam s tabo Čapa temoram razočarat da sem tudi jaz na sva sotrpina za kosilo bodo pečena mnjami Sporočilo je spremenil(a) Dusano dne 07. jul 2004 12:33:19
7. jul 2004 12:54
Živjo! Dušano in Barbolinka - naj vaju malo podražim - na piknik grem, pa še mesni dan imam. Moram reči, da mi po včerajšnjih jabolkih prav paše. Glavo pokonci - naj bo mucek ali pesek jutri bo pa še za vaju mesek. Zdržita, saj vesta da se splača . Stajerka - tisto o teži in menstr. pa definitivno drži, tako, da glavo pokonci, pa PMS tudi nekam pošlji ! LP
7. jul 2004 12:56
Pa uživaj , Dušan! Jaz pa sem pravkar izvedela, da moram dlje ostati v službi in bom tako imela za kosilo (na srečo jih še imam v predalu) kar - in to surovo. Pa nič zato, da se mi le špehek topi! Tinkica, jutri ti napišem recept, če le ne bom doma pozabila knjige. Kar se pa tiče mešanja sadja, je na vitaminski dan OK. Jaz za zajtrk jem sicer eno vrsto sadja, pri kosilu ali večerji pa tudi miksam. Le ne preveč vrst - kaki dve. Fajn je jesti eno vrsto sadja, ker te potem manj napenja, menda. Tisti, ki si pripravljate sveže stisnjene soke, ena zanimivost. Posamezne vrste sadja lahko mešaš, prav tako zelenjave, ni pa dobro npr. jabolko in korenje, saj se sadje veliko prej prebavi od zelenjave. No, še ena novost, ki pa se bo za pravilno oz. zmotno pa še pokazala. Čav, čav za enkrat!
7. jul 2004 13:02
Ravno uničila prvi liter vode. Se dopoldne bolj šparam ker ima šef čistu blizu pisarno, pa potem mal čukast gleda če sem skoz na WC. Drgač pa zaenkrat še ni hude lakote. Lepo se imejte!!!!
7. jul 2004 13:06
Marjana! Kaj je s tabo po včerajšnjem vodnem dnevu?!, pa saj si ga menda preživela. Me kar malo skrbi zate, ker se še do sedaj nisi oglasila! Renata
7. jul 2004 13:44
Kolk sem jaz zdajle vesela! najprej sem se napapala riza, pa se ena sodelavka, ki sploh ne ve, da sem na dieti, mi je rekla, da sem nekaj shujsala! Ce to ni veselje, da se mi ze na videz pozna po 18h dneh! Yupeeeeeeee. SUNSHINE, ti nas pa malo za..... a ne? Najprej sama poves, da ni dobro mesati in jesti za vecerjo kaj drugega, potem pa nedolzno sprasujes, ce lahko v solato das koruzo: Ha-ha, ti si res faca! JamieOKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Poke skleda z lososom
Svaljki v curry omaki z ohrovtom