Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

7. jul 2004 7:51

Dobro jutro! Pa sem ga dočakala, svoj 2. vodni dan. Do sedaj sem spila eno grenko črno kavo, ter kozarec vode. Včeraj sem se tehtala pred vodnim dnevom in sem bila ful vesela, ker imam po dooooolgčem času 5 spredaj!!!! Držte pesti zame da preguram tale vodni dan!!!! Pozdravčke vsem!

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

7. jul 2004 8:05

BARBOLINKA, samo, da je sedaj spet vse OK. Krize pridejo v vsakem razmerju in ce sta dva pametna skupaj, se razresijo, kar si tudi dokazala. Cestitam! Cestitke tudi tebi, NENNI! Ce si prezivela prvega, bos drugega se laze. Danes sem si kupila revijo RINA, ker je bila na naslovki reklama kako je ena gospodicna shujsala po 3MD 19 kg. Pa potem nisem zasledila nic pametnega ..... JamieO

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

7. jul 2004 8:07

Nenni mi smo s tabo drži se naj se pohvalim da kilogramčki gredo dol Dušan

Nenni  

7. jul 2004 8:15

Hvala za podporo. Zaenkrat še ni lakote. Rabim še en nasvet za jutri: Popoldne imamo piknik na katerem naj bi se pekli samo čevapčiči. Glede nato da sem jaz danes na vodi in da bi bil moj prvi konkretni obrok tam okrog 18.00 mislim, da bi bilo bolje da jaz pojem še kaj vmes. Premišljujem, da bi si prinesla za kosilo kakšen polpet. Prosim za kakšno mnenje?!?! Ne bi rada kršila ko mi gre tko dobro!

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

7. jul 2004 8:38

Saj to imas pa idealno! V sluzbo si prinesi kot si sama rekla- 2 polpeta in solato in potem bodo tako ali tako vmes 4 ure in bos lahko jedla se na pikniku JamieO

Robida  

član od: 4.7.2004

sporočila: 780

7. jul 2004 8:40

Zdravo ! Nenni, verjetno bi bilo res dobro, da prej še nekaj poješ. Boš potem menj lačna in boš lažje fina (saj veš - polovični večerni obrok). Pa saj malce se lahko pregrešiš, preveč pa rajši ne. Sicer pa čestitke za tvojo 5. na začetku. Meni je cilj 6 na začetku - minus še kakšno kilco.

Čapa  

član od: 29.6.2004

sporočila: 61

7. jul 2004 8:41

Nenni, morda pa bi si za kosilo privoščila en navadni jogurt, ker je bolj lahka hrana? Za zajtrk pa seveda sadje. Časovno bo preteklo 3-4 ure, zato lahko mirne duše prej poješ jogurt, potem pa meso. Drugače pa uživaj danes v vodi! Saj res, ko imamo mi piknike ne jem čevepčičev, ker se mi zdi , da je preveliko skritih in tudi vidnih maščob. Zato jem kurje ali sv. kotlet. Pa veliko sveže zelenjave in pečene jajčevce, bučke,... Barbolinka, me veseli, da si že dobre volje. Ravno danes sem bolj podrobno poslušala pesem po radiu : Stand by your men...in ugotovila, da je koj fajn, ko imaš koga ob sebi, pa četudi je včasih težak. Slabe stvari hitro zbrišeš iz spomina, dobre pa se ohranijo za vedno. In ko je hudo, prikliči najlepše spomine. Bo bolje.

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

7. jul 2004 8:47

Hvala vam dekleta za spodbudo. Marsikaj sem prečistila v svoji glavi in marsikaj še moram prečistiti. Hudo je, če je človek ljubosumen, tako kot sem jaz. Mogoče ne bi bila, če ne bi imela "muzikanta". Čeprav mu 100 % zaupam, vendar me je še vseeno malce strah. In ta strah moram odpraviti! Glede grešenja, pa takole: Ni noben problem če kdaj pa kdaj grešiš, vednar se moraš za svoje grešenje tudi kaznovati. Ne pa da naslednji dan zopet ješ potem normalno. Vse je v glavi, samo najdit moraš pravilno pot! Čestitke vsem, za izgubljene kilograme! Barbolinka

tinkica  

član od: 6.7.2004

sporočila: 20

7. jul 2004 8:59

Sunshine! Hvala za nasvet, se bom res poskusla zment s kuharco, sej je fajn ženska

Nenni  

7. jul 2004 9:04

Hvala za nasvete in čestitke!! Bom najbrž kar polpete prinesla sabo ker bo potem vsaj ista vrsta mesa. Tudi jaz ne maram preveč čevapčičev, ampak so si zamislili, da bomo samo to pekli. No saj bom preživela pa bo! Zdaj pa dost o hrani, ker bom preveč lačna!!!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti