6. jul 2004 14:51
Ve katera, kakšna je cena gela in kakšna cena hlač?
6. jul 2004 14:51
Ve katera, kakšna je cena gela in kakšna cena hlač?
6. jul 2004 15:06
Mislim, da je cena kompleta cca. 5 jurjev v DMu. Punce, mene boste cisto znorele! Ene ful telovadite, druge uporabljate se neke kreme, pa tehtate hrano itd.zdaj bom pa se imela obcutek, da ne bom shujsala kot bi zelela. JOOOOOOOOOJ! Pa se sodelavka se je zdajle pri meni oglasila, ki sem jo navdusila za 3MD in namerava do kosila pojesti le 2 breskvi. BARBI , hvala nam za pohvalo. ne skrbi, vecina nas razmislja o tem kako se bomo prehranjevale po 3h mesecih. Tudi clanice, ki so ze koncale z "dieto", se pohvalijo, da so na isti tezi oz. da so se kaksno izgubile. JamieO
6. jul 2004 15:21
Barbolinka, hvala ! Pa ne bodi žalostna ! Sicer pa - nogavice so za noge, kaj pa trebuh !!( kot skoraj prazna vreča!). Verjetno bo treba malo več telovaditi. Nisem bila preveč pridna, priznam ! Zdaj bi pa kar rada rezultate........ LP
6. jul 2004 15:31
Zakaj si pa zalostna,Barbolinka? JamieO
6. jul 2004 16:14
Nenni, kako sem bila vesela tvojega linka! Ves čas sem mislila, da MORAM do 60 kg, zdaj pa vidim, da je moja idealna teža 64 kg! Danes (po včerajšnjem uspešnem vodnem dnevu, da se pohvalim) pa imam slabih 68! Tralala! Res sem vesela. V teh 30 dneh diete sem izgubila dobrih 6 kg. Res sem se parkrat pregrešila (pa je bilo takrat bolj sladko ), ampak je vseeno šlo dol. Punce, ki ste danes na vodi, držim pesti za vas. Ni tako težko, kot se sliši, ampak vseeno moraš biti karakter! In me to smo! Barbolinka, tudi mene zanima, zakaj si žalostna? En nasmešek na usta, pa bo tudi svet bolj vesel! (Ti lahko kako pomagamo?) En lep dan vsem! LP, Stanka
6. jul 2004 16:48
punce super ste vse, meni za enkrat uspeva, drug teden grem na morje in se kar bojim prekrškov , no pač se bom trudil da tiste kalorije pokurim z športom, plavanjem itd.. hvala JamiO tebi za tabelo , Neni tebi za link , ostalim pa za nasvete in ideje... Matjaž oj kako gre tebi, a še velja drzi se Dušan Sporočilo je spremenil(a) Dusano dne 06. jul 2004 16:53:11
6. jul 2004 21:58
Dober večer!Vidim, da ste na spletu bolj aktivni dopoldan. No, pa vseeno. Rabim nekaj napotkov oz, imam nekaj vprašanj. Moj trenutni ritem mi ne dovoljuje, da bi se prehranjevala povsem po uri, zato imam zajtrk šele ob pol desetih (delat pa začnem že ob 7.00), nato pa sem ob 14.00 ze tako lačna, da pojem še en sadež iste vrste kot za zajtrk, kosilo pa imam šele ob 16.00 in z večerjo včasih tudi prekoračim 20. uro. A mislite, da te to hudo narobe? Vendar bom v takšnem ritmu živela le še en teden, potem pa grem na taborjenje in bom 14 dni pravzaprav odvisna od množične priprave hrane in še ne vem kako mi bo uspelo, da bi se držala diete. A ma kdo kakšen nasvet? Seveda se bom trudila in si kupovala sadje in tisto, kar bom imela določen dan na jedilniku, vendar je trgovina daleč stran od tabornega prostora in še ne vem kako in kaj. Pravzaprav me vse skupaj zelo skrbi, pa ne vem kaj naj. V tem času pa bom imela tudi svoj prvi vodni dan, ki pa me zaenkrat še ne skrbi. Takrat vsaj vem, da bom imela vodo pri roki, za razliko od ostalh dni, ko bom vsak dan morala paziti kaj dam v usta. zaradi trenutno prenatrpanega urnika, si na dan ne morem vzeti niti ene ure, da bi lahko šla okoli jezera (v našem kraju), kjer se trudim teči in nabirati kondicijo... tako me to še bolj teži vse skupaj. Cele dneve pa večinoma sedim. A ima mogoče kdo kakšen nasvet kaj bi lahko počela še zvečer doma (nimam nobenih telovadnih naprav), da bi imela vsaj malo mirnejšo vest. Komaj čakam vikend, da se bom lahko malo razmigala. V nedeljo načrtujem podvig na goro nad 1000m. Držite pesti! No, zanima me še samo nekaj. Vem, da je alkohol v dieti prepovedan, vendar na kateri dan mislite(če je že treba grešit) bi bilo najbolje grešit? Pivo verjetno na škrobni dan? Kaj pa vino? na beljakovinski al škrobni? no, uživite, se še kej beremo!!! Lupčka! Tinkica
7. jul 2004 7:16
Dobro jutro vsem! Sem resnično vesela, da še nekoga skrbi zame. Žalostna sem bila, ne zaradi kilogramov, ampak z mojim sva imela probleme, skoraj sva že šla narazen po 4 letih. V treh dneh sem shujšala kr za 2,4 kg, mi ni pasalo nič jesti. No danes zjutraj sem pa že boljše volje, sva se včeraj zvečer pobotala. Robida in Bessybori, cena Circropia gela je približno 1.800, nogavic pa 3.500. Aja, nogavice so tako dolge, da ko jih oblečeš jih imaš do prs, tako da trebušček tudi pokriješ z njimi. So pa zelo trpežne, samo ne si kupit premajhne številke. Jaz imam konfekcijo 42/44, čisto odvisno, in sem si kupila nogavice št. 44, pa so mi bile od začetka kr malo pretesne. In kojih oblečeš, greš migat oz. nekaj delat za pribl. 1 uro, nato se pa stuširaš. No jaz uporabljam tole, ko se grem pa tuširat pa od Dove Firming tuš gel in nato Dove firming lotion. Rezultati so pa bili vidni malo manj kot v 1 mesecu. Lep dopoldan vam želim in hvala, da se spomnite tudi name kaj! Barbolinka
7. jul 2004 7:30
Tinkica, mislim da sem prebrala, da vino (ampak belo) pijes na B dan, ker je grozdje kisel sadez. Mam pa tut jst veckrat taksne probleme, recimo ko sem povabljena kam na obisk, pa se gostitelj ful potrudi in spece sirovo lazanjo al pa struklje (teh zaradi skute ne smes jesti, ne?). In mi je ful hudo, ker a nocem prizadeti, po drugi strani pa gre moj vecdnevni trud v franze.. Saj vecina mojih ze ve, na kaksen nacin se prehranjujem, je pa vcasih vseen tezko. Probaj se na taboru zmenit s kuharico, da ti recimo makarone ne zmesa z mesom, pa naj ti jih naredi z drobtinami, al pa mej svoj ketchup s sabo (jst si ga dam skoraj vedno na testenine). Sadja si pa malo vec vzemi s sabo (npr.vcec kg jabolk), pa ga jemlji iz zaloge. Mogoce se ti ni treba tako striktno drzat vrstnega reda diete. Iz izkusenj vem, da grejo kile dol tudi z mesanjem vrstnega reda posamicnih dni (tudi 2 B dneva zaporedoma recimo). Uzivajte in kar pogumno naprej!
7. jul 2004 7:39
Zdravo! Uspešno preživela drugi vodni dan, čeprav me je zvečer močno mikala hrana. Popoldan sem bila tako utrujena, da sem šla počivat, čeprav tega ponavadi ne počnem. Verjetno je bilo tudi vreme krivo. No ja, danes sem že pojedla dve jabolki, za kosilo pa bo mesek. Marjana, upam da je tudi tebi šlo vredu skozi. Oglasi se kaj! bajči! RenataKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci
Pure testenine z dimljenim lososom