Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

6. jul 2004 13:30

Visoka sem 172 cm, ko sem zacela, sem jih imela 75 kg, zdaj imam 72 kg. V nacrtu pa kolikor bo dalo, rada bi prisla do 65 kg (najmanj). Ce v teh 3h mesecih ne bo slo dol 10 kg, bom jeseni ponovila vajo. NENNI, pa gremo se na tvojo stran pogledat, da le pol ne bom se bolj depresseddddddddddd No, nas direktor je sicer SUPER, zna pohvalit in to, le stalno daje naloge v zadnjem hipu, obicajno preden gre na pot.... JamieO

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

6. jul 2004 13:36

JamieO: Mislim da ne boš depresivna. Ti izračuna idealno težo in še meje dol in navzgor, tko da se ni za bat! Držim pesti!

Čapa  

član od: 29.6.2004

sporočila: 61

6. jul 2004 13:44

Nenni, hvala za link! Punce in fantje, fajn se imejte. Se beremo jutri!

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

6. jul 2004 14:12

NENNI, pogledala tabelo in tam pise, da je moja idelana teza 66 kg.A si videla spodaj, da naj bi mesa pojedli nekajkrat manj kot OH.... po najnovejaih teorijah pa se najbolj redimo zaradi OH, ki spodbuja insulin in nas dela lacne in potem iz OH dela mascobo. To je tako kot ce bi jaz doma iz alkohola delala bencin! Kaj nase telo zmore, kadar ni treba! JamieO

Robida  

član od: 4.7.2004

sporočila: 780

6. jul 2004 14:14

Zdravo ! Punce, kako narediti kožo čvrsto po izgubljeni izolaciji (beri špehu). Ima katera izkušnje ? Pa še nekaj strij bi se našlo. Kako se obnese Cinamon gel od Afrodite? Prosim čimprej kako dobro idejo, morje se bliža, kopalke pa so še malo krute.......... LP

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

6. jul 2004 14:30

Robida, Circropia Gel od Afrodite je ful dobr, zraven pa imaš lahko še oblečene masažne nogavice, ki se kupijo in so tudi od Afrodite. Pa tudi izdelki od Dove niso slabi. Lep pozdrav vsem skupaj od žalostne Barbolinke Barbolinka

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

6. jul 2004 14:32

JamieO: Ja, sem videla. Čeprav saj če tko pogledaš en zrezek ima cca 20 dag. Če kuhaš makarone jih daš cca 10 dag na osebo, pa kruh, pa kakšna čokolada... Pa se nabere. Jaz si moram prov kakšno knjigo nabavt, da bi potem po dieti še vedno ločevala živila, ampak pazila da dnevno jem in beljakovine in hidrate.

tinkica  

član od: 6.7.2004

sporočila: 20

6. jul 2004 14:34

ok, tist na pingpongu je pa prav zaskrbljujoče. Moja idealna teža je 20 kg manj ko jih pa mam, js sm pa mela u nacrtu shujsat zaenkrat sam 10. No, sej zaenkrat je dober nacrt. Po mal pa po mal. Cez par let bom pa fit. A ne?

BARBY  

član od: 9.6.2002

sporočila: 4

6. jul 2004 14:34

Ciao, Že nekaj časa vas spremljam in ko pogledam receptek kliknem se na vašo druščino. Faj klapca ste in pohvale vredno je, da se med seboj tako lepo spodbujate. Sama sem se s kombiniranjem hrane srečala 6 let nazaj. Zadnje 4 leta pa jo pridno kombiniram. Seveda tako kot vsi tudi gresim predvsem s slaščicami. Za začetek sem si prebrala nekaj knjig na to temo in začela. Seveda je bila največja kriza doma, ko se mama ni mogla privadit na moj nov način prehranjevanja ma počasi je šlo. Sedaj ko kuham jaz, je cela družina po moje. Hvala bogu, da smo vsi veliki solatniki. Jaz ne ločujem škrobnih jedi od ogljikovih hidratov in ravno tako sem zgubila 10 kil v cca 2 mesecih in s tako prehrano, moram reči da jih držim, čeprav jih imam še vedno nekaj preveč. Sedaj vam sledim in upam, da bom tudi sama šla še kakšno dol. Vsakemu od vas pa priporočam, da si to ne vzamejte kot dijeto za 3 mesece ampak kot način prehranjevanja verjemite mi da paše mam 4 letne izkušnje. No pa korajžno meni in vam pa nadjetkajte se. Čiao Barbi barby

tinkica  

član od: 6.7.2004

sporočila: 20

6. jul 2004 14:36

Barbolinka? A si sama poskusla un afroditin gel? In kdaj so se poznali prvi rezultati? Sporočilo je spremenil(a) tinkica dne 06. jul 2004 14:38:35

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti