Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

marjana  

član od: 11.5.2004

sporočila: 87

5. jul 2004 7:00

lep pozdrav vsem.. Renata. veš da si ne upam popolnoma držati vodnega dne..če se slučajno spomniš mojega prejšnjega..imam pa v mislih sadne sokove..zadnje čase ga tako lomim, da mi je že nerodno povedati, tako da bo post prišel prav. Se pravi da bova skupaj, ti na vodi jaz pa na vodi in naravnih sokovih. lep dan vsem

damis  

član od: 20.10.2003

sporočila: 125

5. jul 2004 7:21

Dobro jutro! Danes je moj 1.sadni dan (se pravi, da je moj 4.dan diete). Nekako si kar ne predstavljam, kako bom preživela cel dan samo ob sadju! Ali lahko jem tudi solato? Urška

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

5. jul 2004 7:49

Dobro jutro vsem! Najprej držim pesti za vse ki ste danes na vodnem dnevu. Jaz se vam pridružim v sredo na mojemu 2. Včeraj sem imela Š dan, ampak sem ga mal grešila, ker sem bila pri tašči na rojstnem dnevu in me sem jedla torto, ker drugače bi bil nos, saj veste do kam. Tako, da danes sladkarije odpadejo in bo za večerjo enako kot za kosilo - polnozrnati rezanci v brokoli omaki, za sladico pa še ura kolesarjenja. Še ta teden sem z vami, potem pa grem za 1 teden na morje. Pridni bodite in en sončkov pozdrav! Nenni

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

5. jul 2004 7:52

Zivjo, Urska! Nekako je prislo v navado, da se ta dan imenuje sadni, v resnici je pa vitaminski.Torej, lahko uzivas lahko prebavljivo zelenjavo. Ce pa je teze prebavljiva, pa jo skuhas ali dusis v sopari.Jaz si npr. za kosilo pripravim kuhano korenje in pri tem uporabim zelenjavno kocko (boljsi okus). Lahko si pripravis tudi paradiznik (brez olja), ki ga pogostokrat tako ali tako uvrscajo med sadje... Pozdrav, JamieO

stanka  

član od: 3.6.2002

sporočila: 716

5. jul 2004 8:24

Urska, včeraj sem imela sadni dan, pa sem si za kosilo privoščila popražen jajčevec in papriko, pri večerji pa sem poleg banane pojedla še peščico orehov. Lahko vključiš malo suhega sadja, če je lakota prevelika. Stajerka, midve pa danes vodni dan! Je še katera z nama? Zdajle pijem vodo z malo sveže iztinjenega soka limone. Je to OK? Malo vitaminov pa mora biti, kaj pravite? Pa še za prebavo je dobro. Lep dan vsem! LP, Stanka

Robida  

član od: 4.7.2004

sporočila: 780

5. jul 2004 8:34

Zdravo, sotrpini. Čestitam vsem, še posebej tebi Juhica za tak uspeh. Z vami sem že dooolgo, ampak do zdaj sem vas samo brala. Za seboj imam že 2/3 poti , uspeh mogoče ni tako zavidljiv -7. Sigurno ne bi vztrajala, če ne bi našla oporo v vas. Pravzaprav sem vas po naključju tudi odkrila in z vami vred 90 D dieto. Ta bolš stvar. Hujšaš, pa sploh ne trpiš. pa kaj vam to razlagam ! Držte se, se še beremo! Robert Valek

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

5. jul 2004 9:13

Zdravo! Tudi jaz sem še vedno tukaj. Najprej moja podpora vsem, ki ste danes na vodnem dnevu. Marjana, ja se spomnim tvojih težav na vodni dan, in mislim, da je kar vredu, da spiješ kakšen naravni sok, boš naredila manj škode, kot pa vse težave, ki si jih imela pri prejšnjem. Saj je zdravje na prvem mestu. Pa mislim, da boš ravno tako hujšala dalje. Sedaj pa se hitro potolažim s kakšnim jabučkom. Potem pa kakšen grozd za kosilo. Ali pa paradižnikovo solato s čebulo brez zabele. Pa saj bo. Lep pozdrav! Upam da boste jutri z nama z Marjano na vodni dan. Se oglasim! Bajči. Renata

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

5. jul 2004 9:52

Lep pozdarv! Po dolgem času se spet oglašam. Me je prav sram, saj sem zadnje dneve kar grešila, sedaj pa to vse obžalujem, ker kilce kar stojijo. Ampak grem naprej. Mogoče pa mi bo še uspelo, do 1.8 spravit kake 3 kilce dol, ker potem pa grem na morje, seveda pa se bom sedaj striktno držala pravil. In upam, da me boste tudi vi vzpodbujali. V petek bo moj prvi vodni dan, upam, da ga bom uspešno preživela. A je še kdo z mano na ta dan? Imam pa še eno vprašanje. Zelo rada imam sadne jogurte in zato bi raje za zajtrk spila en sadni jogurt, kot pa pojedla kakšno sadje, ali lahko to naredim? Zanima pa me še koliko tekočine oz. vode spijete dnevno? Jaz nekako ne morem preko 1,5L. Ima kdo kakšen recept kako spit več? Lep sončen dan želim vsem in upam, da mi bo tokrat uspelo brez grehov, ker si resnično želim shujšat. P.S. Samo vas še rabim za podporo pa bo šlo brez problema. Sicer pa tako vem, da ste vedno tukaj, ko vas potrebujem. tocka Sporočilo je spremenil(a) tocka dne 05. jul 2004 09:53:09

stajerka  

član od: 1.7.2004

sporočila: 22

5. jul 2004 10:10

Evo, naš vodni dan! Danes sem malo dlje poležala, tako, da do zdaj še nisem spila veliko vode. Stanka, si mi pa dala dobro idejo za vodo z limono. Mislim, da lahko to pijemo! Pa kakšen čajček bo najbrž danes prišel v poštev. Pa seveda veliko volje. :))) No, pozdravček vsem! Stanka, drži se, skupaj nama bo lažje! Zdaj pa hitro na en deci......vode.

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

5. jul 2004 10:18

Zivjo, Tocka! ne, jogurt zjutraj ne pride v postev, kajti cas od 4:00 - 12:00 je namenjen izkljucno za sadje. Pa za zajtrk spij kozarec soka brez sladkorja. Jaz dnevno spijem cca. 1,5l vode. Mislim, da pretirano pitje vode ne povzroca nic vecjo izgubo teze. Tudi z vodo ni treba pretiravati. Pomembno pa je kdaj jo pijes. Npr. pol ure pred obrokom ali pol ure po obroku, da ne razredcis prebavnih sokov. Kar se vode tice, si pomagaj tako, da jo enkrat pijes s sokom stisnjene limone, pa si npr. skuhas zeleni caj itd. Tocka, kar pridna bodi ta mesec, ce zelis doseci -3kg do prvega avgusta. Ce bos goljufala, ti ne bo ratalo, zato pogumno naprej, najljubso hrano komu podari in doma imej samo tisto kar smes jesti. V soboto imam moja mama rojstni dan in obicajno imamo takrat piknik. Super, sem rekla, saj imam na ta dan B dan! Pa so piknik prestavili na nedeljo. In sedaj si pac izmisljujem recepte za skrobni dan, se bom morala odreci meseku.... Da se jaz malo potarnam -sadni oz. vitaminski dan me res ne nasiti JamieO

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti