Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

2. jul 2004 14:04

Ne, jaz ze ne, ker "kruh" jem samo na OH dan v obliki pizze. Pa tudi, ce bi bil polnozrnat, sem mi zdi v duhu diete to zgreseno. Ce je B dan, potem samo beljakovine, zakaj se malo OH zraven.... Morda pa tisti, ki je izumil to dieto meni, da smo kruhomani in ne bi zrdzali brez njega. A si je kdo dal meriti ITM? Na netu sem odkrila najmanj 3 nacine. Prvi je po formuli: kg/m2 upostevajoc starost ( ta je najbolj prizanesljiv) Drugi po formuli: kg/m2 (ta sem mi zdi normalen) Tretji pa po formuli kg/m2 upostevajoc okostje. Okostje se izmeri glede na obseg zapestja. Moje zapestje se uvrsca med tasuhe in po tej meritvi bi naj bila moja idealna teza 55 kg,(pri visini 172 cm) kar za 10 kg manj kot po srednji formuli. Ce pa bi bil obseg mojega zapestja za dober cm vecji, bi smela imeti 10 kg vec. Hm..... Mimogrede - informacija za tiste, ki si kupujete Orbitrack ali podobno napravo. V Neckermannu jih imajo od 22-25 jurjev (bistveno ceneje kot v trgovinah), naprava za trebusnjake ABswing pa tam stane 7.9 jurja, jaz sem npr. na Topshopu zanj placala skoraj 20 jurjev. JamieO

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

2. jul 2004 14:08

Pozdravček še od mene! Jaz imam danes sadni dan. Ko pridem domov, si bom privoščila popečene malencane. Sem opazila, da skoraj vedno ko imam jaz sadni dan je dež, tako da sem doma in hodim okrog hladilnika! Ampak sem pridna! Se pa psihično pripravljam na svoj 2. vodni dan. Mislim, da bo šlo, sem pa vesela da je med tednom, ga je med službo lažje pregurat kot doma! Lep pozdrav vsem !

damis  

član od: 20.10.2003

sporočila: 125

2. jul 2004 14:09

Danes je moj prvi dan diete! komaj čakam na kosilo, kajti tista 2 jabolka za zajtrk sem že zdavnaj prebavila! :))) Za kosilo pa bo v mikrovalovki stopljen sir in solata iz paradižnika in kumare! Dober tek! Urška

dragana  

član od: 14.6.2004

sporočila: 18

2. jul 2004 14:43

JamieO:a lahko prosim napises na kateri strani si nasla to formulo kjer se uposteva okostje?koliko pa imas obseg zapestja?jaz imam 15,6cm kaksen okostnjak bi bila suh ali debel..haha

JamieO  

2. jul 2004 14:52

Dragana, ti sodis tako kot jaz med tiste, ki naj bi imeli neznejso konstitucijo. Tole sem ti skopirala iz tabele: Obseg desnega zapestja konstitucija Do 16 Nežna 16 - 20 Srednja močna Nad 20 Močna JamieO

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

2. jul 2004 15:11

Pozdrav še od mene! Tudi jaz se ne javljam več, ampak berem vas pa še vedno kot dober zaključek službe. Kile mi stojijo pri miru. Ne grejo ne gor ne dol. Z dieto sem zaključila z junijem in imam minus 10 kil - še vedno. Zdaj grem pa na dopust, da mal fedre spočijem. Vam pa želim veliko uspeha še naprej. Ste spet ena dobra skupina, ki se dobro spodbuja. Ala vam vera. Punce, pa tudi me nismo bile slabe, a ne? Čauči vsem!

JamieO  

2. jul 2004 15:15

Cestitam lisicka. Mene je pa strah, da bom ostala sama. Tukaj sem ze od 17.junija in danes je moj 13. dan. pa imajo ze vsi daljsi staz od mene, tudi tisti, ki so se na forumu pojavili kasneje. Pol bom pa sama, smrk, smrk! JamieO

stajerka  

član od: 1.7.2004

sporočila: 22

2. jul 2004 16:31

Hoj! Ker sem opazila, da ste se danes javile večinoma "stare" hujšarice, me zanima, koliko kg ste oklestile v tistih treh mesecih. Jaz bi jih rada izgubila 15, pa nisem čisto prepričana v to. Joj, ste mi pa naredili lušte s pico, ne vem, če je ne bom na kak B dan malo pajsnila. Drugače pa je danes moj Š dan. Kmalu me čaka prvi vodni dan, upam, da bom zdržala. Aja, pa še nekaj me zanima-če se vse tako strogo držite diete. Jaz namreč za večerjo ne jem isto kot za kosilo. Mislite, da je to napaka, ki me stane kakšnega dekagrama manj? Ah, težim, a ne! Lepo se imejte!

stanka  

član od: 3.6.2002

sporočila: 716

2. jul 2004 16:49

Stajerka, kdaj pa imaš vodni dan? Mene čaka 1. v ponedeljek. Sva skupaj? Ja, za večerjo pa menda moraš jesti isto kot za kosilo. Pa se tudi jaz včasih pregrešim... KG pa zginevajo in to je važno! Tih deževen dan!!! LP, Stanka

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

2. jul 2004 16:53

JamieO ne boš ostala sama, veš da ti bo zmeraj kdo ob strani , drugace pa mi na privat sporočilo pošlji, pa te pridem vspodbudit no naj se javi kdo ki je ostal sam urška sej ti ni treba do kosila pojest samo dva jabolka , kakega lahko še vmes , ne stradaj cel dopoldne sej nam še preč prideš, a ne punce , povejte da do kosila niste samo ob dveh jabolkih... no tole zgoraj pa vas z matjažem mava v sredini Dušan Sporočilo je spremenil(a) Dusano dne 02. jul 2004 16:58:26

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti