2. jul 2004 14:04
Ne, jaz ze ne, ker "kruh" jem samo na OH dan v obliki pizze. Pa tudi, ce bi bil polnozrnat, sem mi zdi v duhu diete to zgreseno. Ce je B dan, potem samo beljakovine, zakaj se malo OH zraven.... Morda pa tisti, ki je izumil to dieto meni, da smo kruhomani in ne bi zrdzali brez njega. A si je kdo dal meriti ITM? Na netu sem odkrila najmanj 3 nacine. Prvi je po formuli: kg/m2 upostevajoc starost ( ta je najbolj prizanesljiv) Drugi po formuli: kg/m2 (ta sem mi zdi normalen) Tretji pa po formuli kg/m2 upostevajoc okostje. Okostje se izmeri glede na obseg zapestja. Moje zapestje se uvrsca med tasuhe in po tej meritvi bi naj bila moja idealna teza 55 kg,(pri visini 172 cm) kar za 10 kg manj kot po srednji formuli. Ce pa bi bil obseg mojega zapestja za dober cm vecji, bi smela imeti 10 kg vec. Hm..... Mimogrede - informacija za tiste, ki si kupujete Orbitrack ali podobno napravo. V Neckermannu jih imajo od 22-25 jurjev (bistveno ceneje kot v trgovinah), naprava za trebusnjake ABswing pa tam stane 7.9 jurja, jaz sem npr. na Topshopu zanj placala skoraj 20 jurjev. JamieO