Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Čebelica  

član od: 20.6.2004

sporočila: 4

2. jul 2004 20:59

Pozdrav vsem! Jutri bo moj prvi vodni dan. Upam, da ga bom preživela brez da bi grešila. Naredila sem si plan: zjutraj se bom najprej dobro naspala, nato bom šla malo po trgovinah in pomerjala kakšne nove hlače, pa bluze... popoldne na trim za cca 2 uri, pa bo tu že večer in nato zgodaj spat V nedeljo, ko imam B dan pa si bom pripravila ribe - osličke v zeljenjavni omaki. Sporočila vam bom tudi za koliko sem lažja po enem mesecu. Toda jaz moram izgubiti še veliko kg. V prvih 3 mesecih upam da jih bo šlo dol vsaj 15. Odločila sem se, da bom dieto podaljšala na 4 mesece, nato za 3 prekinila in spet nadaljevala. Kako je pa s teboj Juhica? Lep sadno-vodni pozdrav vsem! Se slišimo

stanka  

član od: 3.6.2002

sporočila: 716

2. jul 2004 21:08

Čebelica, potem pa poročaj, kako si. In koliko je šlo že dol... Jutrišnji dan naj ti čimprej mine, sicer pa med ogledovanjem in pomerjanjem novih oblačil čas kar zbeži... Na zdravje!(to je voda!) LP, Stanka

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

3. jul 2004 0:50

Hojla vsem puncam in Dučanu! Dons ste par dost tega napisal, mi vsaj ne bo dolgčas ponoč na šihtu da vas vse preberem. Čapa - ča pade kak nazdravje, naj mu bog požegnaj. Stara študentska garda se ne dobi vsak dan, teden, mesec ali leto. Razmisli malo, veliko več časa imaš za dieto, kot pa prilik za srečanje s starimi prijatelji. JamieO - citiram: nežna, srednja močna in močna. Kaj je to? Duša ali postava. Izračunaj še meni -moja dolžina urinega pasu je 22 cm -nosim jo na levem zapestju. Lisička hvala za pozdrave in še nekaj! Punce če ne bi men lisička posodila knjige 90 dnevna ločevalna dijeta, vam nebi mogel prepisovati receptov. Če jih še želite, se kar Lisički zahvalte. Čebelica - le korajžno, jaz imam še daleč do vodnega dneva, pa me je že sedaj strah. LP vsem, Ažo-koh

juhica  

član od: 2.6.2004

sporočila: 53

3. jul 2004 9:37

Cebelica fajn sm :)Prezivela sem svoj prvi vodni dan,brez tezav.Samo na vodni dan je slo dol dve kili,tko da bi ga mela kar vsak teden:)Ampak,ker se mi nikamor ne mudi je enkrat na mesec tudi vredu:)Zdaj pa malo o kilogramih(izgubljenih).Iz svojih 116 kg,sem v mesecu diete in precej kilometrih orbitrecka,prisla na 96kg.Zdaj se je malo ustavilo,pa se se meni zdi da gre malo prehitro,saj nebi rada vse nazaj dobila,po koncu diete.Res je,da ne le da se drzim diete,ampak jem tudi precej manjse porcije.Navadila sem se nehat jest se predno sem sita.Zelodec se itak hitro skrci in manj vnasas hrane,lazje je cez cas pojesti manj.Fino je tudi da je poletje,saj sem precej bolj aktivna,kot cez zimo,ko samo tuhtam kje bi se smucat naucila hehe.Pa moja dve-letna hcerkica ima toliko energije,da jo komaj dohajam in tudi ona poskrbi za gibanje.Moz nic ne rece,le vcasih zvecer ko sva pred tv-jem,me poboza po trebuhu in odobravajoce pogleda.Haha ga skrbi da me kmal v postli ne bo nasu.:)) Danes koncno spet sije soncek.Mahnila jo bom v gozd,saj vem kje so cez noc zrasli jurcki:) Lupcka vsem!! Juhica

stajerka  

član od: 1.7.2004

sporočila: 22

3. jul 2004 11:36

Hoj! Ja, Stanka, v ponedeljek imam vodni dan! Mislim, da bo kr prav prišel, ker sem zadnja dva dni nekaj grešila! Pa se bo telo malo prečistilo, potem pa spet naprej brez grehov, pa malo večkrat na orbitrek. No, sej sem skoraj vsak dan na njem, le vikendi me malo mučijo, ker nisem doma. Sicer grem na kak "rahel" sprehod, ampak to ni dosti. Lepo bodite! V ponedeljek pa se spodbujamo, a ne Stanka, v torek pa veselo poročamo o rezultatih. Sporočilo je spremenil(a) stajerka dne 03. jul 2004 11:36:40

Sunshine6  

član od: 4.7.2004

sporočila: 25

4. jul 2004 8:20

En lep (pocitniski?) pozdrav vsem skupaj! Danes sem iz dolgcasa malo brskala po spletu in vsa presenecena odkrila tale forumcek. Res krasno, da kaj takega obstaja tudi pri nas(do zdaj sem podobne stvari zasledila le na ameriskih spletih).. Jaz locujem zivila ze kaksno leto, vendar se nikoli nisem tako striktno drzala diete. Zdelo se mi je namrec nepomembno,da se drzim vrstnega reda dolocenega kombiniranja na dan. Saj kile so sle dol, ampak ne tako hitro kot pri vas, ki ste prav zares zelo disciplinirani.. Zanima me, ce je kdo od vas ze slisal za beljakovinsko dieto-uzivanje proteinskih izdelkov v neomejenih kolicinah, zelenjave in sadja pa skoraj nic. Nekaj casa sem hujsala po njej (kar uspesno), vendar se mi ne zdi ravno zdrav nacin (veliko holesterola, nic vitaminov), se mi zdi, da sem dobila tako suho kozo.. Aja, pa glede locevanja me zanima, kako to, da maslo, smetana in skuta spadajo med nevtralna zivila? A to pomeni, da lahko pijes kavo s smetano na OH dan? Pa na jogurtu pise, da ima kar precej OH (mlecnih sladkorjev)-vcasih celo vec kot proteinov. Se ga potem sme jesti na beljakovinski dan? Pa sam se tole (se opravicujem, da sem tako dolgovezna, sam sem cist navdusena, da se lahko koncno pomenim z ljudmi, ki jejo podobno kot jaz:): V primeru, da zajtrkujem ob 6-ih zjutraj..A lahko potem imam prvi konkreten obrok ze ob 9-ih, al moram cakat do kosila? Hvala za odgovore in veliko uspehov! Hana Vrčkovnik

stanka  

član od: 3.6.2002

sporočila: 716

4. jul 2004 11:57

Sunshine, kolikor jaz vem, spadata smetana in maslo med nevtralna živila - vendar, dokler želiš pospešeno hujšati, se jih pač malo izogibaš. Kar ne pomeni, da jih - vsaj jaz - popolnoma črtam z jedilnika! Skuta in jogurt (navaden, ne sadni!) pa sta beljakovinsko živilo in ga uživaš na B dan. Čebelica, vsi smo nestrpni. Povej, kako, koliko... Stajerka, naju pa jutri čaka dan D, kajne? Ampak po včerajšnjem pikniku (kjer sem pojedla le tortico in se pregrešila pri pivu), mi bo kar pasal... Upam vsaj! Se bereva, a ne? Lep dan vsem LP, Stanka

Čebelica  

član od: 20.6.2004

sporočila: 4

4. jul 2004 13:21

Živjo! No, pa je šel mimo moj prvi vodni dani.Saj ni tako hudo. Zgubila sem 1 kg, ampak bojim se, da bo danes, ko bomo jedla spet prišel gor. Pa nič zato, vztrajala bom naprej! Sedaj po enem mesecu sem lažja za 6,5 kg. Če bo vsak mesec tako ali pa še kaj več se ne bom nič pritoževala. Mojo težo vam bom zaupala pa po končani 3md. (je preveč visoka Povem vam, da jaz več kot 1,5 litra tekočine čez dan ne moremo popiti. Zjutraj na tešče popijem 2 dcl pomarančnega ali ananasovega soka, nato si skuham 3 dcl zelenega čaja z limono, do poldne popijem 1/2 l vode z 1 mulitivitaminsko tableto, vsak dan si privoščim belo kavo (se ji ne morem odreči) in zvečer 1/2 l vode z 1 kalcijevo oz. magnezijevo tableto. Kaj mislite, je to dovolj? Juhica ti pa si res precej shujšala. Čestitam! Ampak zdi se mi da je 20 kg v enem mesecu malo preveč, in da ti premalo ješ in preveč garaš. Kaj menite ostali? Lep shujševalni dan vsem!

Sunshine6  

član od: 4.7.2004

sporočila: 25

4. jul 2004 13:35

Ojla se enkrat! Samo se ena pripomba-pri tej dieti se mi zdi zanimivo, da lahko zraven proteinov (jajc za zajtrk in mesa za kosilo) jes kruh..A ne bi blo bolje, ce bi se jedlo te stvari brez kruha? Ze itak se mi zdi, da kruh ful napihne.. Eno lepo nedeljo zelim vsem skupaj!

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

4. jul 2004 19:47

Zivjo, Sunshine! Mislim, da je potrebno zraven jesti polnozrnat kruh in ne katerega koli. Jaz npr. ga ne jem. Se tudi brez tistega kosa na B ali Š dan do sitega najem. maslo in smetana se uvrščata med nevtralna živila zato, ker v njiju prevladuje maščoba. To velja tudi za sir, ki ima več maščobe. Sama si za potrebe B dneva kupim takega s 25% maščobe. Kar se tiče pitja kave, jo na B dan pijem z 1,6 mlekom, na ostale dni pa z malo smetane. Sladkam pa jo z natreenom. Kar se sadja tice, pazim le to, da na na B dan ne jem banane. Danes sem imela OH dan in sem zopet jedla doma narejeno pizzo s kečapom, pa svežimi gobami in razno zelenjavo. Ter seveda z rumenjakom (ki se tudi uvršča med nevtralna živila), beljak pa sem prepustila mojemu dragemu, ki je imel "normalno" pizzo. Za večerjo pa sem pojedla večji kos maminega štrudla in nič čokolade. DUŠAN- hvala za tvoj zadnji odgovor. MATJAŽ zal tukaj dusica ne steje . Torej, glede na obseg tvojega zapestja se uvrščaš med močnješo konstitucijo. Tvoja normalna idealna teža je 80 kg, če pa želiš tasredno idelano pa 75. Upam, da ste vsi preživeli lep vikend, saj je bilo vreme kot nalašč za to. Čau, čau JamieO

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti