2. jul 2004 10:09
Meni pa pomaga kislo zelje na vse načine. V tisti knjižici receptov je tut segedinova juha, tist poješ, pa fijuuuuu wc kliče:)
2. jul 2004 10:09
Meni pa pomaga kislo zelje na vse načine. V tisti knjižici receptov je tut segedinova juha, tist poješ, pa fijuuuuu wc kliče:)
2. jul 2004 10:26
ali pa poskusi spiti grenko črno kavo. Mene sedaj takoj požene na WC, ko me prej ni.
2. jul 2004 11:09
Živjo vsem! Berem vaše vrstice in ne morem si kaj,da se nebi oglasila.Sicer nisem na vaši 90 dnevni dieti,a mislim da ste na zelo dobri poti.Jaz sem pred 6-imi leti začela z ločevalnim načinom prehranjevanja,ki deluje na istem principu.Koristi so najmanj tri:zdrava hrana,shujšaš in še dobro se počutiš......o, pa še bolje izgledaš.Tudi tu gre za sadje do 12.oo(s tem da lahko mešaš kisle vrste sadja med seboj...)Ostali obroki pa niso vezani na dneve,pomembno je le to,da v enem obroku ne mešaš beljakovin in OH.Štiri ure po B obroku lahko poješ OH.Prebavljanje OH obroka pa traja 3 ure.Pri obroku naj se ne pije,ker razredči prebavne sokove in se ptrebava upočasni(pijte pol ure pred in eno uro po obroku,in pijte v glavnem navadno vodo ).Jaz sem shujšala 10 kg in z manjšim nihanjem sem še vedno na istem.Enostavno mi je prišlo v kri.Posušit se pa ne morete,kajti tak način prehranjevanja sloni na Hayevi dieti,ki pomaga pri vseh zdravstvenih težavah in jo priporočajo tudi zelooo suhim ljudem,kar pomeni da v osnovi ne gre za shujševalno ampak zdravo hrano.Shujšal bo le tisti,ki ima preveč.Jaz sem imela za vodilo knjigo ZDRAVO KOMBINIRANJE HRANE in vam morda pride prav ko zaključite svojo 90 dnevno dieto,ter nadaljujete isti,le malo bolj sproščen način prehranjevanja. Veliko uspehov vam želim Aki
2. jul 2004 11:41
Zivjo, Aki! Potem te pa lepo prosim, ker pravis, da po tej metodi ne mores shujsati pod svojo idelano telesno tezo, koliko meris v visino in koliko kg imas. Idealni ITM je 22,5, a ne? Pozdrav, JamieO
2. jul 2004 12:08
Lep pozdrav vsem, sem stara člancia, uradno...zaključila dieto. Svoj cilj sem uresničila. Ker mi je všeč način prehranjevanja, ga bom globalno obdržala. Sedaj pa samo eno vprašanje, vidim, da ste vsi že pravi strokovnjaki, in sicer me zanima, ali lahko na B dan jemo kak kos pice margherite (samo sir) ali quattro formaggi (štiri siri) brez šunke? Testo je kruh, beljakovina je sir. Po tej logiki se izide, a ne? TanjaG.
2. jul 2004 12:25
Pozdravljena TanjaG sem tudi stara članica, pico z sirom jem , naredim testo iz koruzne maoka ali polnozrnate, če jo doma delam. Drugač pojem tudi v piceriji . Še zmeraj imam isto težo od marca ko sem zaključila z dieto. lp okodoki
2. jul 2004 12:35
Juhu! Čao TanjaG. in okidoki, dolgo se nista oglasile! Čestitam, eni za konec, drugi za uspešno "držanje". Upam, da tudi meni uspe obdržati "prigarani" minus. Imam še par dni do konca - uradno danes, ampak bom malo podaljšala, ker nisem bila čisto pridna. Lepo se imejta in uživajta! Seveda lep pozdrav tudi vsem ostalim. Danes niste tako židane volje, vas vreme malo mori? Jutri bo bolje, ko bo spet čez 25 stopinj. Čao
2. jul 2004 13:05
pozdravljeni! jaz sem pa danes prisla iz Nemcije in sem komaj cakala da preberm kaj ste napisale!doma pravijo da sem cisto obsdena!haha drugace pa priznam da sem malo gresila, vendar ne prevec..sedaj pa vse po starem! za pico s sirom pa nevem slisi se dosti logicno, verjetno da lahko. en lep pozdravcek, pa ceprav dezeven P.s.ob enih se je zacela luna tko da ce kdo tudi temu sledi naj do jutri do enih pije samo vodo...
2. jul 2004 13:37
Ja, ja polna luna! Jaz pa se danes lahko mažem s pizzo, sladoledom pa še katero sladkostjo. Za danes mi naj luna spregleda, da ne dobim namesto v - kg v + kg!!!! Sicer pa pravijo, da polna luna ni tako fajn kot prazna. Saj pri prazni luni telo odvaja vodo, pri polni pa si jo zadržuje! Prazna luna odvaja vse strupene stvari, polna pa jih le kopiči. A ja- se pravi ko na polno luno ne ješ, tudi ne vnašaš strupenih snovi. No to bi šlo. Skratka še malo v službi, potem pa zamesit polnozrnato testo za pizzo. Pizza s sirom na B ? -ne vem. Se mi zdi da testo bolj paše k OH in škrobu - pšenica,moka. Ali se kdo izmed vas na dieti upa na B jesti pizzo s sirom in kečapom? Lep dan in še lepši, vroč vikend!!
2. jul 2004 14:00
Čapa, glede na to, da na beljakovinski dan jemo meso z kosom kruha in solato, ali pa grško solato s feta sirom in kosom kruha, bi tudi to lahko bilo po tej logiki pravilno. Pica- testo kot kruh, s kečapom in sirom in seveda malo gobic. Kaj mislite drugi? Sicer pa lahko pico jemo na OH dan, in mislim, da na B dan celo paše kak kos mesa ali pa kakšen sir, ali pa jajčka za spremembo. RenataKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Marmorni sladoledni sendviči
Hrustljav rogljiček s sladoledom