1. jul 2004 10:22
Kaj pa kus kus, noben še probu al kaj:)
1. jul 2004 10:22
Kaj pa kus kus, noben še probu al kaj:)
1. jul 2004 10:45
no, da se vam še jaz javim po dolgem času! enostavno je tak kaos v mojem življenju v tem trenutku, da le stežka preživim po načrtih prehrane. ampak moram povedat, da kljub temu, da ne pazim preveč na dneve, da si sledijo po vrsti, da v enem dnevu pojem tud vse vrste - nikoli sicer skupaj, držim svojo težo, 63 kg - skupaj sem izgubila 6.5 kg, čeprav sem grešila VELIKO v teh 2 mesecih. enostavno mi sedaj ne znese. tako, da sem se odločila, da grem sedaj na post, potem pa na morje in po morju začnem znova. mi bo lažje. poleti mi ni za hujšat. vas pa še vedno kdaj pa kdaj preberem. manjka mi še 5 kg do svoje idealne teže, mislim, da ne bi smel bit prevelik problem, že samo če se držim pravilnega kombiniranja, brez pravilnega vrstnega reda?! držim pa še naprej pesti za vas, ki se tako zelo trudite. pogumno naprej. želim vam zares lepo poletje! pa čimmanj kilogramov. če pa bo že kak več, pa ne obupat! na dobri poti ste. VELIKO VELIKO SREČE :) !
1. jul 2004 10:45
mislim pa kus kus spada med škrob, ne glede da ti piše na škatli, da ma veliko oh. to je enako kot riž. PO MOJEM?!
1. jul 2004 10:52
Dušan,, po dooolgem razmisleku sem ugotovila da trenerji res samo komandirajo in če želiš postati trener ti pač ni treba teči..ker pa moram upoštevati nasvet tranerja, so potrebni med trningi tudi počitki, tako da je tudi hitra hoja del treninga..tako da nimam kaj dosti govorit..haha.. danes imam vitaminski dan,,,njaami solatke.. lp
1. jul 2004 10:55
kus kus je narejen iz pšenice, se pravi je neke vrste pšenični zdrob..je oH
1. jul 2004 11:01
Hvala:)
1. jul 2004 11:34
Hay! Ja v enem mesecu sem izgubila 5 kg( v resnici skoraj 6).In zakaj ne pravim naokrog 6kg - ker mi teža malo niha in si bom raje ta kiligram prišparala za drug mesec, če mi bo šlo slabše, ha,ha! Ampak ves ta čas se res dobro počutim - psiha ful OK, zdravje OK, obseg oblin pa zmanjšan le cca 2cm. No, tudi vredu! Me zanima, kakšno vrsto vode pijete na splošno. Jaz v službi cca 1l Radenske light( manj mehurčov), doma pa kar vodo iz pipe. Kolegica me je opozorila,da mineralna voda ni dobra, ker lahko povzroča žolčne kamne. Kaj mislite o tem?
1. jul 2004 12:03
Čapa, najbolje je, da piješ čisto navadno vodo brez mehurčkov. Nasploh pijača z mehurčki ni priporočljiva, ker baje redi. Glede tega, da povzroča žolčne kamne pa ne bi vedla. V trgovini si kupi rajši Odo al pa Zalo, pa tisto pij. Lep sončen pozdravček iz Celja! Barbolinka
1. jul 2004 12:29
Hm, na strani http://www.mojplanet.com/dieta/html/dodatni_nasveti.ht pa pise takole, citiram:"v kolikor pijete svež, naravno izstisjen sok morate vedeti, da je to isto kot bi pojedli sveže sadje in se šteje kot en obrok! V kolikor ne zdržite brez kupljenih sokov, priporočamo GAZIRANE pijače, ker imajo manj sladkorja. Prav tako lahko pijete nesladkani čaj ali črno, nesladkano kavo." Sicer pa morate vsi priznati, da navodila niso najbolj natancna, a ne? Sploh me moti to, da enkrat neko zivilo navajajo, da sodi v grupo "X", potem pa se to zivilo pojavi v receptu grupe "Y", to zlasti velja za zelenjavo, zato jaz pri zelenjavi ne gledam vec kam spada! Tudi kar se OH tice, je enkrat napisano, da naj bi pojedli 2 kosa torte, drugic pa le 1. Mi lahko kdo pomaga kaj smem jesti namesto torte, peciva ali sladoleda? Ocitno mi torta kot samostojna jed ne disi najbolj, za sladoled pa nisem prepricana, da bi me nasitil. En trik za sadni dan: Skuhajte limonado brez sladkorja ali pa uporabite malo natreena. naj se limonada ohladi. Zlijte jo v posodo podobno pekacu in dajte v zmzrovalnik. Ko limonada napol zmrzne, jo nastrgajte in zopet postavite v zmrzovalnik. Na tak nacin lahko "sladoled" uzivate prav vsak dan. No, strokovno se temu rece sorbet. Ce se ta recept ze nahaja v vasih knjigah, se opravicujem, ce se ponavljam. Lep soncen dan vsem! Danes moj 12. dan (sele) in pravkar izvedela, da ena sodelavka po istem nacinu shujsala od marca ze 30 kg in se kar nadaljuje z dieto. Naj ji kaj omenim, da to ni zdravo ali naj bom kar tiho?.... JamieO
1. jul 2004 13:06
Se strinjam, da so navodila malo pomešana. Jaz pri zelenjavi pazim le toliko, da stročnice uvrstim med škrob, drugač se pa ne sekiram, če piše da je špinača beljkakovina. Itak ima vsa zelenjava določen procent beljakovin, OH in ostalega a ne?!!?Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bujta repa
Pica zvitki