Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

30. jun 2004 18:29

Matjaž, u si se pa potrudil če bi bil punca bi ti kar dal, tako pa kaj naj ti rečem , piva ti skor ne upam več ponudit , sej bova še pit začela no upam da za tole dobiš od vsake en in to v živo na pikniku če seveda bo... Lep pozdrav Dušan Sporočilo je spremenil(a) Dusano dne 30. jun 2004 19:37:42

JOKL  

član od: 27.4.2003

sporočila: 108

30. jun 2004 21:52

Fanta... vaju je tako luštno brat, sta tolk duhovita, ja pa dekleta tudi , res prima fourm. Ful hvala za recepte! Zdaj vidim kako nedomiselni so moji obroki. Odhajam na dopust, me zelo skrbi kako se bom upirala frišnemu kruhku za zajtrk, že sanjam bige! Lepo se imejte in pridno hujšajte!! JOKL

marjana  

član od: 11.5.2004

sporočila: 87

1. jul 2004 7:09

ojla vsem.. Dušan, seveda sprejmem povabilo na horsa..sem si naročila še dvojni načo sir, tko da se je kr cedilo iz njega..veš kaj, da ne bi bilo treba čakati do konca diete greva lahko prej na burger, samo potem pa jaz tebe povabim na tek za porabo burgerja..kaj misliš? drugače pa lahko tudi po dieti.. Meni se kile nikamor ne premaknejo, ne vem ali zaradi takšnih grehov ali je pa takšno obdobje..bomo videli.. kolikor jaz vem je bila cvetača vedno zelenjava, tako da nima veze z beljakovinami, saj ni zrastla na kravi.. Renata super ti je uspelo teh 8 kg..po mojem občutku sem juh jaz zgubila kakih 6..zaradi športa malo več jem tako da je tudi tukaj razlog da ni uspeh večji..ampak je tudi to nekaj..

marjana  

član od: 11.5.2004

sporočila: 87

1. jul 2004 7:10

A kdo ve kdaj tisto srečanje hujšarjev, o katerem je bilo pred nekaj časa govora??? lp.

Dusano  

1. jul 2004 7:38

hu marjana, ja tut lahko greva na horsa prej samo kar se pa teka tiče sprejmem , samo jaz bi bil tvoj trener , upam da trenerjem ni treba pokazat kako se tece , da samo spodbujajo , no ja na hitro hojo po tivoliju bi pa pristal kar se tiče srecanja hm.. dvomim da bo kdaj , čeprav sem optimist vse je mogoče , aje glede kil ki se ne premikajo , nič skrbet kar naenkrat se premakne in takrat je občutek božanski , verjemi mi marjana , pri meni se en teden ni premaknilo in sem ze mal obupal in mal gresil ,samo kar ne enkrat 2kg dol in sedaj sem zopet na stari poti.... folk sam obupat ne , ko boste mel krizo si privoščite kaj za svojo dušo , pa bo bolje ... hu danes bo lep dan , mi pa kle mormo dinčke sluzit , no sej tut te je treba :) dost je nakladanja ane od Dušana

ealy  

član od: 27.5.2004

sporočila: 173

1. jul 2004 8:19

Jutrčk tapridni! Povejte prosim kam gre kus kus, med OH? Na vrečki namreč piše da je tega največ. Hvalaaaaa pa pozdravček

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

1. jul 2004 8:21

Dobro jutro vsem! Jaz imam danes OH dan in sem si pripravila polnozrnate testenine z brokolijem. Nisem še nikol jedla doma pripravljene, dišijo pa lepo! Za večerjo pa me čakata dva kosa peciva. Mi bodo ostali fouš k so že svoj del včeri zmazal, jaz pa sem jih samo gledala, no dons bo pa obratno. JamieO: Meni trebušnjakov ni težko delat (sem natrenirana od aerobike) samo spravt se jih, to je pa druga pesem. No priznam, najtežji so za spodnji del trebuha, pa tut to bom premagala! Pozdrav vsem! Nenni

Čapa  

član od: 29.6.2004

sporočila: 61

1. jul 2004 8:24

Lep pozdrav vsem! Na forumu sem nova, spremljam pa vas že mesec dni, odkar sem tudi sama na tej preobrazbi pravilnega prehranjevanja. Ste vsi v veliko vzpodbudo! RES!! Kile gredo počasi, a vztrajno navzdol.Včasih se res skoraj dva tedna na premakne kam potem pa boom - minus 2 kg. Se splača potrudit. Tudi vodni dan naj bi prispeval kar za dva tedna vnaprej dobrodejnega počutja! Dušan - midva imava iste dneve. Danes je moj 31.- škrobni dan. Za kosilo pa krompirjevokumarična omaka oz. zos!Pa skleda sveže solate. za vse pogumne hujšarje!

Dusano  

1. jul 2004 10:15

o Čapa dobrodošla v svet veselih ljudi sej pravijo da smo malo bolj obilni ljudje zmeraj veseli in nasmejani in pri meni to kar drži , usta imam vedno do ušes a tko lepo, da sva na istih dnevih , če lih ker dan pozabim kaj mam da te prašam, in kok kg je šlo dol Čapa ? jaz bom pa danes pečen riž v pečici z bučkami in malancanami , za večerjo pa še ne vem , pomoje kar riž pa malo korenčka notri pa kako lisičko poleg , u tut kumarice v zosu s kromiprjem so ful dobre , evo ideje za naslednjič, tu notri je že tok predlogov da ni treba ze skoraj nič mislit kaj bi človek jedel... Lep pozdrav Dušan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti