Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

29. jun 2004 14:25

Ej, Dusan BRAVO! Ti si na 1/3, jaz pa tocno na 1/10 diete.... A se da na OH dan se kaj bolj pametnega jest kot testenine s kecupom, ali slano pecivo ali pa pico? Nimam knjige.... JamieO

Amelie  

član od: 2.5.2004

sporočila: 42

29. jun 2004 17:36

ČOKOLADA! :) Amelie

JamieO  

29. jun 2004 18:14

Ne ti mene Amelie v skusnjavo napeljevat. Sem danes poskusila hlace, ki sem si jih pred 2 mesecema kupila in jih nisem mogla zapet, ker imajo namesto gumba net, pa sem jih danes z lahkoto, tako, da se ne dam! JamieO

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

30. jun 2004 6:28

kuku rukuku palomaaaaaa juhuu ne boste verjel prezivel vodni dan, sploh ni blo tok tezko samo treba se je zamotit in vzet sabo vodo in delat , ker delo krepi človeka , samo mene ga je skrepalo , popil pa ene pismo 4l vode . še žabe se mi bodo zaredile evo danes sem pa ze dve bananci popapal pa en kofetek cez, u ko pridem domov pa en tak velik zrezek pa kašn paradajzek. Za na morje mi še novih kopalk ne bo treba kupit , mi bodo kar tastare prav , sej morajo bit malo vecje da se lih vse ne vidi , če bom kako fejst gledal puncam posiljam en velik Matjaž midva pa greva na aneda p.s. Juhica kje si mi ti , pa ne da si po cele dneve v borovnicah Lep pozdrav Dušan Sporočilo je spremenil(a) Dusano dne 30. jun 2004 06:30:28

marjana  

član od: 11.5.2004

sporočila: 87

30. jun 2004 7:00

ojla,, Meja kulpa..en velik greh včeraj..ljubljančani sigurno poznajo horsburger..no enega sem snedla včeraj na škrobni dan pa še en sladoled..tok mi je pasal..danes me malo gloda črviček ampak sej bom danes normalno naprej nadaljevala..saj punce razumete mesečne hormonske obveznosti.... pogrešam stare borce..kje ste??? lep dan

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

30. jun 2004 7:32

uu marjana za horsburger bi pa tut jaz grešil, ko bo tole mimo si privoščim dva , pa eno zraven , Marjana a sprejmes povabilo na horsa , sej piva ti ne bo treba Lep pozdrav Dušan Sporočilo je spremenil(a) Dusano dne 30. jun 2004 07:34:03

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

30. jun 2004 7:38

Dobro jutro! Dušan bravooooooooooo! Čestitke! Jaz pa sem včeraj pekla pecivo v upanju, da ga bom dons lahko jedla, pa sem se uštela, bo treba še en dan počakat!! Nič hudega, bo pa še boljši, ker bo bolj hladen! Danes imam torej Š dan in me čaka slastna riževa solata s bučkami in paradižnikom ter korenčkom. Njami ! JamieO: Lahko si pripraviš še lazanjo, jaz sem si jo v nedeljo in je bila ful dobra!! Skuhala sem si polnozrnate rezance, jih naložila v pekač, dodala popražene malancane, bučke in pečeno papriko (hvala bogu za skrinjo in njene zaloge), malo bazilike in origana, druga plast testenin, malo paradižnikovega soka, 20 min pečenja in kosilo je bilo na mizi!!! Pozdravček vsem! Nenni

juhica  

član od: 2.6.2004

sporočila: 53

30. jun 2004 8:00

No lepo vsaj nekdo me pogresa Kar veliko sem od doma,povsod tam kjer ni hrane.Borovnice so v skrinji ze izpodrinile lanske kumarice in bucke(saj bodo kmalu sveze).Tudi nekaj vreckic gobic je zraven.Kar nekaj sem tudi po vrtu brskala,ker sem imela vojno z kolovratskim hroscem:))Prijateljica je sla na dopust in mi prepustila skrb za njen vrt,tako da imam kar nekaj za pocet.Aja pa se nekaj vsem v vspodbudo.Govorila sem z 45-letno gospo,ki je z 90-dnevno dieto zgubila 26 kg,uredila previsok pritisk in prebavo.Pravi ,da se vedno je sadje za zajtrk in zdaj po sedmih mesecih ni pridobila niti enega kilograma.Ocitno se ji je res spremenil metabolizem.Je tok fajn srecat kako zgodbo o uspehu,gre potem lazje naprej,a ne? Jutri moj prvi vodni dan,zato danes cisto malo jem.Privoscila si bom savno,hladen tus frotiranje,Liposyne po bedrcih:)) in veliiiko vode.Joj komaj cakam! Dusko,ko bo vrsta za horsa,se zame naroc,pa veliik nacota notr :)) Velik soncka vsem!! Juhica

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

30. jun 2004 8:05

Zdravo! Jemie O., na OH lahko ješ naprimer (če le imaš rad, pa niti ni tako slabo) POLENTA S PAPRIKO 8 dag polente sol 1 žlica olja 1 žlička sladke rdeče paprike Polento skuhaj po navodilu na embalaži. V ne prevroče olje dajte čajno žličko mlete sladke rdeče paprike. Posodo takoj ostavite, da se paprika ne zažge. S tem zabelite polento. VEČERJA 1 kos torte ali 3 manjši kosi peciva in 1 rebro jedilne čokolade. VAM PREDLAGANO NE TEKNE? Kuhano polento lahko prelijete z gobovo ali paradižnikovo omako ali s popraženimi čebulnimi obročki.Zelo dobro. Polento lahko pripravite kot pico. Kuhano polento presipajte v naoljen pekač in jo poravnajte, premažite z žličko olja in obložite s čebulnimi obročki. Pecite 15 minut na 200°C. Lahko pa na OH jemo tudi PALAČINKE S ŠAMPINJONI 1 jogurtov kozarec mehke bele moke 1 jogurtov kozarec polnozrnate moke 1 jogurtov kozarec blanširanih gob 2 jogurtova kozarca mineralne vode 1 žlička nasesekljanega peteršilja 1 žlička nasesekljanega drobnjaka 1 strok strtega česna ščepec pecilnega praška malo soli 1 žlička olivnega olja Vse sestavine zmešajte. Palačinke specite v ponvi, ki ste jo namazali z malo olja, odvečno maščobo odlijte. Palačinke pojejte tople, po želji jih premažite s paradižnikovo omako ali kečapom. Lahko pa na OH dan jemo tudi GOBOVO JUHO S KUHANO AJDOVO KAŠO Upam, da ne bom kregana, ker sem prepisala recepte iz knjižice. Pa dober tek in lep pozdrav! Bajči!!! Renata

JamieO  

30. jun 2004 8:24

Dobro jutro, vsem! Krasno Nenni, bom uporabila tvoj recept v nedeljo, ko bom imela znova OH dan. Skratka, v tej lasagni ne smem uporabiti besamela, a ne, ker vsebuje mleko. A mislis, da se ne da pogoljufati s kokosovim mlekom? Hm, kaj pravis? Pozdrav, JamieO

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti