30. jun 2004 8:27
Renata, hvala tudi tebi. Pa sem resena za 2 OH dneva . JamieO
30. jun 2004 8:27
Renata, hvala tudi tebi. Pa sem resena za 2 OH dneva . JamieO
30. jun 2004 10:26
JamieO: Ja, bešamel odpade, jaz sem si pomagala tako, da sem si polila z omako za sataraš. Jo imam tut v skrinji v jogurtovih lončkih, pa je tut v redu oziroma meni je še boljše, ker se ne zabašem tolk z bešamelom, pa tut ker ni sira povrh ne zapaca želodca! Drugače, pa imam ful hude težave z oblekami, ker so mi vse prevelike! Pozdravček !
30. jun 2004 11:01
Nenni, jaz sem kar srečna, da imam probleme z oblačili, da bi le imela še večje. Pa ne zato, ker sem se dosedanjih navolila, ali da bi imela toliko denarja, da bi si lahko naenkrat menjala celo garderobo, temveč zato, ker je moj izgled kar vidno drugačen. To mi pravijo vsi okrog mene, čeprav sem še vedno pri -8 kg. No ja, jaz mogoče glede garderobe gledam malo drugače, ker je moja svakinja šivilja, in mi po potrebi kaj zašije, me pride vseeno ceneje, kot konfekcija. Sicer sem ji rekla naj še malo počaka, da še dobim kakšno kilo dol, potem pa bom navalila na njo z blagom. Toliko, da si bo rezervirala malo časa zame.Verjetno jo bom zagnjavila tudi z ožanjem, saj imam ene tri lepe kostimčke, ki mi jih je šivala in so mi zelo všeč, le da so mi sedaj malo ohlapni. Sicer pa pe v Mariboru in na Ptuju najdem kakšno trgovinico s poceni oblačili, tako da je za prvo silo. Se beremo. Bajči Renata
30. jun 2004 11:05
Nenni, hitro jih daj zmanjsat, ce gre! Da se bo to primerilo meni - mocno upam! Res je, da sem na dieti danes 11.dan, a ze opazim razliko. Vceraj sem bila tako vesela, ker sem lahko oblekla hlace, ki so mi bile malo premajhne, pa sem jih z lahkoto zapela. Pa sem jih ze mislila pred dieto podariti sestri. Nc ne bo . Ker se moja dieta konca septembra sem se odlocila, da si do jeseni ne bom nic cunjic kupovala, saj jih imam tako ali tako prevec in glej ga zlomka - z dieto bom se privarcevala! A ni to suuuuper! JamieO
30. jun 2004 11:50
bessybori hvala noben te ne bo kregal , sam se naj upa :)) Juhica ja ni blema jeseni gremo na horsa,sam če najo bo hotla Marjana sabo vzet :) mislim da ima ona tam veze he he Lep pozdrav Dušan
30. jun 2004 12:28
Saj se čist strinjam, da je fin občutek, ko so ti cunje prevelike, ampak mene mal skrbi, ker so mi počasi že tiste iz stare (beri suhe) zaloge tut prevelike. No, saj bom pregurala, sploh pa zdaj ko bom v kopalkah manekirala po morju!!! Še drug teden pa grem !!!!! Bom pa si za nagrado jeseni garderobo čist prenovila !! Pozdravček!
30. jun 2004 13:59
Ves kaj Nenni, ti bom pa jaz dala svoje iz tasuhega obdobja, do tja ziher ne bom vec prisla ,namrec tam nekje do 25 leta sem imela konf.st. 34, pa se tisto mi je mama nekaj ozala v pasu. Ko danes gledam tiste cunje, ki sem jih vzorcno obdrzala, ne morem verjeti, da sem se kdaj lahko stlacila vanje, tako so male. Potem pa me je dolce vita razgnala na st. 42, kako se clovek lahko zredi za 4 stevilke, "ne da bi to vedel" mi tudi ni najbolj jasn! JamieO P.S. zdaj ko si pa manekenka - kaj te briga za cunje, ti kar vsepovsod naokoli hodi v kopalkah in pokazi svoj telescek na katerega si lahko ponosna, ker je sad tvojega truda. Upam, da ti niso tudi te prevelike! Sporočilo je spremenil(a) JamieO dne 30. jun 2004 14:28:53
30. jun 2004 14:34
JamieO: Hvala za ponudbo, ampak v 34-ko se pa še lep cajt ne bom spravla, niti nimam namena. Mam rajši mal oblinc kot pa da sem kostko, pa še mojmu ne bi bilo všeč. Kopalke sem pa preventivno kupila manjšo številko,je pa res, da moram zdaj to probat, da vidim, če mi je še prav. V bistvu imam zdaj tako postavo, da mi ne bi bilo treba nič več hujšat, ampak bom šla vseen do konca, da vidim, če se mi bo metabolizem res spremenil. Drgač pa zdaj že načrtujem prehranjevalni sistem za vnaprej. Aja, sem pozabila povedat, da zdaj kolesarim v službo, vsak dan 10 km v eno smer! Pridna a ne?!?! Edin trebušnjaki se nočjo sami od sebe narest, pa tolk sem si obljubljala da jih bom od ponedeljka vsak dan 50 naredila (sem že 100 v zamudi)
30. jun 2004 15:12
Si pa dobra, da se toliko vozis z biciklom v sluzbo! Kar se tice trebzsnjakov- vcasih sem jih delala klasicno pa me je stalno nekaj bolelo, najpogosteje tilnik... Letospomladi pa sem si kupila ABswing in ti moram reci, da je to pa cisto druga pesem! Lusno jih je delat, lepo sedis vzravnano in dvigujes noge, tezavnost pa reguliras tako, da se vsedes cedalje bolj spredaj.In misice se dobro cutijo, tudi na stegnih se cutijo sprednje miscice. In na tak nacin je trebusnjake lusno delat. napravo sem dala testirat tudi kolegu,ki se ful s sportom ukvarja in je rekel,da je napravca OK. Lepo bodi. JamieO
30. jun 2004 15:48
Hojla vsem puncam in Dušanu! Dušan Čestitke za uspešen vodni dan, na pivo pa greva obveznio. Ker nisem bil prej pri računalniku, ti pa sedaj prepišem 29 dan, morda bo pa kateri od punc prišel prav: 29 - vodni dan NA VODNI DAN PIJETE SAMO VODA! Voda je najboljša pijača. Ima mnogo mineralov, ki jih telo izgubi s potenjem. Minimalna količina vode, ki jo morate popiti na dan, je 2 litra. Vodo lahko obogatite s sokom limone ali žličko jabolčnega kisa. Če pijete samo takrat, kadar ste žejni, je premalo. Napolnite si plastenko, ki jo čez dan izpraznite, tako lahko kontrolirate, količino popite tekočine. Na vodni dan pijte samo vodo, sicer pa se k uživanju tekočine štejejo čaji, bistre juhe in sadno-zelenjavni sokovi, seveda brez dodanega sladkorja. Sadno-zelenjavni sok šteje kot obrok. (Dušan, misliš, da hmeljev tudi?) - Na vodni dan pijte samo vodo - Vsak dan popijte 2 l vode. - Na tešče popijte kozarec donata. IDEJE ZA AKTIVNOSTI Danes ste na težki preizkušnji. Ves dan lahko pijete samo vodo. Pozitivni učinki današnjega dneva bodo dolgotrajni. da vas ne bo zamikala hrana, se poskušajte zamotiti na najrezličnejše načine: - pojdite na daljši sprehod, - obiščite gledališče, - oglejte si kakšno razstavo, - pojdite v kino, - poklepetajte s prijateljicami, - meditirajte, - morda savna ali plavanje, - s kolesom po bližnji okolici, - posvetite se družini, - berite; STEHTAJTE IN IZMERITE SE V modni trgovini s pomerjanjem oblačil ugotovite, za koliko vam je dosedanja konfekcijska številka prevelika. Doma se stehtajte in izmerite obseg pasu, bokov in stegen. Primerjajte mere in se veselite. Pohvalite se in nadaljujte! DOKUMENTIRAJTE SVOJ USPEH Zakaj se nebi šli fotografirat? Ali pa zapišite, katere spremembe na sebi (in v sebi) ste opazili. Toliko je v knjigi zapisano za 29 dan Jaz pa imam danes 10 dan (škrob) - vidim da vas zanima, kaj je v knjigi (tisti ki je nimate) ZAJTRK 1večje jabolko in 1 srednje velik korenček dajte v mešalnik, prilijte malo mineralne vode, kapljico olja in mešajte da se speni. Počasi popijte. KOSILO V rahlo osoljen krop ali jušno osnovo stresite cvetke 1 manjše cvetače in na kocke narezane 3 krompirje. Kuhajte 10 minut. Na žlički olja prepražite 1 manjšo čebulo in pest riža, dodajte juhi in kuhajte še 10 minut. Jed izboljšajte z muškatnim oreščkom, poprom in peteršiljem. Solite po okusu. Zraven pojejte en kos kruha. (Juha je bila čudovita, jušna osnova je je bila iz goveje juhice) VEČERJA Manjša porcija cvetačne juhe. LP vsem Ažo-koh!Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sirovi napihnjenčki z dodatkom
Gratinirani fuži s sirom in pršutom