Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

marjana  

član od: 11.5.2004

sporočila: 87

28. jun 2004 13:36

ojla vsem.. Renata, tukaj sem..končno imam spet računalnik v službi, tako da bom lahko več pisala..lep uspeh tele tvoje kilce..jaz se še vedno nisem stehtala..moram rečt, da se sploh ne počutim kot na dieti in sploh ne mislim več na to, preprosto sem to prehrano sprejela in bom tako jedla stalno..seveda z prazničnimi pregrehami,,haha,,tudi življenje sem si olajšala s tem ker ne razmišljam kaj bi jedla in koliko ,,vedno sem se bala da preveč in narobe in...vs je bilo narobe..sedaj pa tako jem in konec in tudi če se malo prveč se ne sekiram..aktivna sem pa vedno bolj, tako da mi stvar laufa... me veseli da tudi ostalim..pišete pa toliko da ne utegnem vsega prebrat.. lep dan vsem

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

28. jun 2004 19:24

oj hvala za podporo,sedaj sem zadja pojedel ok vam jutri povem vse moje grehe, pa kg kok jih je manj, saj čas mi bo itak ostajal, tko za vsak obrok recimo po 15 minut to je 15 x2 pa še za sadje po 10 min to je cirka 1h na dan , no v eni uri se pa lahko stehtam, pa obžalujem svoje grehe in jih napišem pa še zraven pijem u mene zdej ni vec strah če lahko pivo pijem , ena gajbica bo šla , pol se mi pa fučka, če kaj jem ali ne , tekočine bo pa tut dovolj matjaž a prideš bolje je kot punce vas pa vabim na en Lep pozdrav Dušan Sporočilo je spremenil(a) Dusano dne 28. jun 2004 19:26:31

Alex&ra  

član od: 28.6.2004

sporočila: 4

28. jun 2004 21:14

Za JamieO: en dobr nasved glede vodnga dne: men ni bilo nic takega: pojdi pozno spat, potem (na vodni dan spi) tam do 2-3eh, potem pocasi v roku 5ih ur spij najmanj 2-3l vode, poj pa nazaj spat in vodnega dne ni vec. Potem pa je MESO!!! Alex Grasic

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

29. jun 2004 7:37

Alex, a ves, da tvoj nasvet sploh ni slab! Pa se na nedeljo pride in to se na pustno pardon dopustno nedeljo! Super. Hvala za nasvet. JamieO

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

29. jun 2004 7:38

Hojla vsem! Danes je pa zopet naš dan - naj bo mucek ali pesek, samo da je mesek! Dušan, danes pri kosilu namesto juhe in kosa kruha pade v r.. eno pivce za živce - se vsaj ne sekiram če mi potem kru.....li v želodcu. LP vsem, Ažo-koh!

Dusano  

29. jun 2004 8:41

Matjaž kako mesek a nisva midva rekla da bova skup Lep pozdrav Dušan Sporočilo je spremenil(a) Dusano dne 29. jun 2004 08:43:06

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

29. jun 2004 12:01

Pozdrav vsem ! Kje pa ste vsi?!?! Danes je pravo mrtvilo tu na forumu! Nič, grem na kosilo - imam B dan in me čaka v hladilniku lahka skuta z žlico kisle smetane, malo soli in polnozrtnata štručka! Njami!!! Lep dan vsem ! Nenni

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

29. jun 2004 12:02

ha-ha-ha! Sorry, ampak se na glas smejim. Sem si rekla, da vam moram povedat kaksno reklamo sem nasla danes na netu. V Sloveniji je izsla knjiga, ki ima naslov "Cudezna zeljna juha". Zanjo je treba placati 4.400,00 SIT ( da na 120 straneh izves kako skuhati zeljo juho ,ha-ha in obljublja, da cez en teden shujsas za 5 kg. ha-ha. JamieO

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

29. jun 2004 12:06

Dušan, ti si ugotovil 24.6. da imava skupne dneve, to je bil moj četrti dan oziroma vitaninski, ko si mi ponudil , danes pa je moj 9 dan in, če prav vidim je v knjigi 90-dnevna ločevalna dijeta za ta dan predlagano: ZAJTRK: Pol svežega ananasa ali ena mala konzerva ananasovega kompota ali ... KOSILO: Puranji zrezek in popečen radič - puranje meso popecite na žlički vročega olja. Dodajte strt česen. žličko kisa, sol in poper. Kuhajte približno 15 minut in sproti zalivajte z vročo vodo. Ko voda povre, jed posipajte z nasekljanim peteršiljem. Glavici radiča prerežite, operite in osušite. Dele radiča popečite na obeh straneh na vroči plošči ali v teflonski posodi. Popečen radič pokapljajte z oljem in začinite z žličko solatnih začimb. Radič zaužijte skupaj z mesno jedjo in kosom kruha. Namesto pečenega si lahko pripravite radič v solati. Nazadnje popijte 3 dl juhe (jaz sem že napisal da bom kruh in juho zamenjal za pivo, Dušan še enkrat te povabim). VEČERJA: 1 puranji zrezek in nekaj listov rdečega radiča. VAM PREDLAGANO NE TEKNE: 50 dag različne zelenjave (brokoli, brstični ohrovt, korenček) poparite z osoljenim kropom. Odcejeno naložite v ognjevarno posodo, posipajte z 10 dag naribanega sira z manj maščobe in še 1 žlico parmezana. Pecite 15 minut pri 200 stopinj. Pečeno zelenjavo posipajte z nasekljanim peteršiljem ali drobnjakom in origanom. Pri kosilu pojejte še kos kruha, za večerjo si pripravite svež obrok z 5 dag sira. LP vsem in . Ažo-koh! Sporočilo je spremenil(a) matjaž dne 29. jun 2004 12:09:51

Dusano  

29. jun 2004 13:09

uu Matjaž hvala za recept evo te knjige jaz nimam pa ne vem dej poglej kaj piše za 29.dan , kaka zvrst vode je za večerjo :)) no če ima se kdo to knjigo bi lahko še kak recept napisal aja dolžen sem vam kg kok je šlo dol v 29 dneh evo 5 kg tam nekje v pasu se mi pozna za dve luknji za grehe pa ne povem , jih je prevec, no mešal živil nisem nikoli mogoče kak dan malo obrnil Lep pozdrav Dušan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti