28. jun 2004 10:08
Zdravo, vsi novi in stari kandidati za vitalneže! Tudi jaz sem še vedno tukaj z vami (nami) svoj 50 dan. Do sedaj sem shujšala 8 kg. Marjana, kaj pa ti? Te pogrešam. Renata
28. jun 2004 10:08
Zdravo, vsi novi in stari kandidati za vitalneže! Tudi jaz sem še vedno tukaj z vami (nami) svoj 50 dan. Do sedaj sem shujšala 8 kg. Marjana, kaj pa ti? Te pogrešam. Renata
28. jun 2004 11:44
Dobro jutro oz. dober dan. Uf je že opoldne ura, ko vas šele utegnem prebrati. Ste toliko pisali čez tridnevni vikend. Tudi jaz sem zopet malo grešila, ampak sem že na sadju zjutraj in še opoldne bom, ker imam potem doma kosilo - fižolo. Nihče ni od zadnjič odgovoril ali se lahko je pasulj, ki se normalno kuhal z mesom, samo, da mesa potem ne ješ. ????? Čimprej prosim, ker drugače bom danes spet grešila. Lep dan in že grem na breskve leva
28. jun 2004 11:48
Leva, jaz sem med to dieto že jedla prebranac, ki ga vedno delam z mesom. Ga pač nisem jedla, sebi sem postregla brez mesa. Mislim, da to ni nič narobe. Jaz sem tudi že pospravila 2 jabolki in banano (ne skupaj), zdaj - pred službo - pa me čaka še krompir, polnozrnata žemljica in solata. Imejte se lepo! LP, Stanka
28. jun 2004 12:28
zdravo vsem danes z dieto zaćel 1.6 tko da, jutri držite vsi pesti zame a bi mogu še kaj napisat Lep pozdrav Dušan
28. jun 2004 12:36
Dusano! Seveda, da bi moral napisat in sicer: kolk si bil priden (kaksen greh ?!?!) kolk si lažji? Drgač pa držim pesti zate in se ti drug teden pridružim (ampak moj bo že 2.)!!!!
28. jun 2004 12:55
O Dusan, baje lahko jutri samo pivo pijes a ne? JamieO
28. jun 2004 13:25
Jaz sem ponovno začela danes ker prej sploh nisem bla pridna zdej pa zares kajti hujšam kako bi temu rekla "javno" in sicer na tv Papriki tko da ni hecev moramo shujšat vsak teden 1 kg. Do zdej mi je uspevalo bolj na pol ampak sem s pomočjo glasovanja gledalcev ostala v igri tko da zdej moram bit pridna. Natasa
28. jun 2004 13:27
Hojla! JamieO, če je to res, potem to velja tudi za mene, z Dušanom imava, do njegovega vodnega dneva, enake dneve. Dušan če boš na pivu, se ti pridružim , ko boš pa imel vodni dan mi sporoči, da se ti pridružim in ga menjam s tistim, ki bo pač meni na vrsti! LP vsem, Ažo-koh! Sporočilo je spremenil(a) matjaž dne 28. jun 2004 13:28:40 Sporočilo je spremenil(a) matjaž dne 28. jun 2004 13:31:16
28. jun 2004 13:30
Potem sem te pa zadnjic videla, no ne vem ravno katera si ti . Sem bila pa zacudena, ker je sodelovala tudi ena punca, ki se mi ni zdela nic obilnejsa od voditeljice... Ja, le pridna bodi, ker potem bomo tudi drugi se bolj pridni! JamieO Sporočilo je spremenil(a) JamieO dne 28. jun 2004 13:31:19
28. jun 2004 13:34
Joj, matjaz, mene je kar groza vodnega dne. nekaj tuhtam, da bi ta dan malo pogoljufala in si pomagala z Madal Balom, ki baje zmanjsuje obcutek lakote in katerega funkcija je ciscenje telesa. In se mi tudi zdi, da funkcija vodnega dne ni v tem, da bi shujsali ampak, da se ocistimo. Ker si ravno 1 dan za mano - a si na sebi ze opazil kaksno spremembo? JamieOKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Brownie Muffins
Kraljevska jajčka s holandsko omako