27. jun 2004 20:46
Kriza! Danes kot ze receno - imam sadni dan. Tega sem se v glavnem drzala, gresila pa sem takole: pojedla 2 vilici rizote in popoldne se pest rozin. Kako hudo sem gresila? Tolk sem slabe volje! JamieO
27. jun 2004 20:46
Kriza! Danes kot ze receno - imam sadni dan. Tega sem se v glavnem drzala, gresila pa sem takole: pojedla 2 vilici rizote in popoldne se pest rozin. Kako hudo sem gresila? Tolk sem slabe volje! JamieO
27. jun 2004 21:17
Ej, JamieO, če ni hujšega... Mislim, da rozine kot suho sadje prav pašejo - kot dodatek - na sadni dan! Rižotke je bilo pa tudi komaj za vzorec... Glavo pokonci in samo korajžno naprej! Jutri je nov dan... Samo drži se diete naprej, pa bo vse OK! LP, Stanka
28. jun 2004 7:37
Dobro jutro! STANKA, hvala za vzpodbudo. Danes imam B dan in ne bo panike. JamieO
28. jun 2004 7:47
Dobro jutro! Jaz pa imam danes sadni dan, drugače pa je to moj 49 dan, torej sem že čez polovico. S težo sem zelo zadovoljna, v bistvu imam že idealno, čeprav bi rada še malo manj. Bliža se moj 2 vodni dan. Uspešno hujšanje vsem!! Nenni P.S. Pogrešam nekatere punce (Marjana, Aiwa, Renata..), kje ste ostale?!!!
28. jun 2004 8:31
JamieO, pozdravljena! Naj te potolažim, da za popestritev sadnih dni pridejo rozine, suhe fige, slive, marelice, zelo prav. Jaz sem jih namakala, mlela in dodajala mlete orehe, rožičevo moko, kokosovo moko, naredila iz njih kroglice in tako sem lažje preživela kakšen vitaminski dan, ko drugega nisem imela na razpolago. Ne smeš pretiravati ( pa saj ne boš, ker je zelo nasitno). Dober tek Irena P.S. naj te še pohvalim, da si se telo potrudila s podatki, ki smo jih pisale me, ko smo hujšale. Ja, poleti je križ obdržati težo. še posebno, ko si na morju. Težko mi je bilo jesti samo meso in solatko, sem morala še malo pečenega krompirčka zraven in podobno. Zato drži to, da se moraš naslednjih 90 dni tudi držati ločevanja živil, drugač dobiš kilo gor, tako, kot sem jo jaz, in ne 3 dol. No, pa saj sem rekla, da bom šla v jeseni še enkrat na 90 dni, da bom dala še tiste 3 kile dol. Papa
28. jun 2004 8:37
Pozdravljeni vsi... No... jz sem pa zacela ze kr pred 2 mesecema... zaenkart je slo dol 12kg... Pa ucasih sem mal pregresila (predvsem alkohol...na raznih zurih) pa sm mela ful slabo vest... pa mi je kolegica povedala za vas,da si dajete "moralno" podporo. Alex Grasic
28. jun 2004 8:54
ooooooooo Alex žijo................................ Natasa
28. jun 2004 8:59
Oj Natasa! A si ti poj zacela ponovno ucerij? Alex Grasic
28. jun 2004 9:02
Zivjo, Irena! Hvala za vzpodbudo. Ves malo me panika daje, ker pijem vsak dan belo kavo. Ko je B dan, jo pijem z mlekom, ko so drugi dnevi pa z malo smetane. Sladkam pa z natreenom.In to pitje kave ze tako ali tako obcutim kot neke vrste prekrsek. Druga stvar pa je, da ne tehtam hrane tako, kot nekateri. Res pa je, da za vecerjo ne pojem vec kot polovico tistega kar sem jedla za kosilo. vceraj pa... pa sem ze rekla mojemu dragemu, da se naj na moj sadni dan znajde kakor ve in zna, ker na tak dan ne bom kuhala. Potem pa vseeno... Se mi zdi sadni dan lazji kadar sem v sluzbi. Hvala za pohvalo. Ma, se vidi, da sem ekonomistka in da moram slej ko prej narediti neko analizo . Vidis, jaz pa nimam tezav s tem, da bi jedla npr. samo meso in solato. Podoben sistem kot je 3MD sem ze uporabljala in tedaj v 4-ih mesecih shujsala za cca. 5 kg. Potem pa sem se preselila v Ljubljano in zacela po starem in vse dobila nazaj v pol leta. Oh, tebi je veliko uspelo tako, da ni bojazni, da tiste malenkosti se ne bi spravila dol. Ostani se naprej tako lepa, vitka. JamieO
28. jun 2004 9:32
Hojla vsem skupaj! Danes je moj sadni dan. Včeraj sem naredil prekršek, ki mu ni para - a če ga nebi, bi se po vsej verjetnosti tresel, kot šiba na vodi. Iz preventive sem zamenjal večerjo in zajtrk. Dopoldan smo imeli betonsko veselico pri kolegu. Ne predstavljam si, kako bi šlo celo dopoldne metanje šodra v mešalec ob samo dveh jabolkah. Torej testenine za zajtrk in kosilo, za večerje pa črešnje. LP vsem, Ažo-koh!Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Toscanska panzanella
Slana pita (Salty pie)