Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

majekzmajek  

član od: 8.6.2004

sporočila: 147

22. jun 2004 7:49

Dobro jutro! Sem en čas manjkala.....pa sem že nazaj. Je moj 9 dan in sta šle 2 kilce dol! JU HU HU!! Mogoče pomaga tud to da mal migam zraven. Počutim se super, brez pripomb!! Lep pozdrav vsem in veliko uspeha! Majekzmajek

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

22. jun 2004 7:55

Zdravo vsem! Lep pozdrav vsem novim! Juhica, si pa dobra, kar za pohvalit(glede moža). Le tako naprej. Le tega več ne govori, da se boš v mesnico prodala, saj če si že toliko vzdržala, še daj naprej. Boš videla, se bo izplačalo. Glede na to, kar povedo tudi drugi, ki so imeli kar krepko več kot jaz (kg), splača se, čeprav imaš mogoče malo prevelike želje, ali pa se ti še bodo z vstrajanjem navsezadnje uresničile. Samo o mesnici ne razmišljaj. Ja, ko boš na proteinih. Danes zjutraj sem skoraj zamudila v službo, ker sem si hotela obleči hlače, pa so mi trojne tako prevelike, da jih sploh ne morem imeti. (Po osmih kilah se že nekaj pozna, ha,ha,ha). Pa sem že tudi skoraj obupala, ker ne morem zjutraj mimo tehnice, da ne bi stopila nanjo, pa mi je ena kila nihala gor pa dol, kar štirinajst dni, kljub temu, da skoraj nisem grešila (pri dieti seveda, zdaj pač kje drugje bolj grešim) (to je hec seveda ha,ha,ha). Marjana, kje si? Sva še skupaj a ne, na OH danes! Duško, ti pa nas še naprej tako razveseljuj s svojimi smeškoti. Renata!

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

22. jun 2004 9:39

Lep pozdrav! Po dolgm času se spet malo oglašam. Berem pa tako vsak dan in tudi v mislih prav vse podpiram. Danes je moj 12 dan. Imam sadni dan in mi prav paše, čeprav mi tako ena fina topla juhica z cvetačo manjka. No, bom že morala zdržat do jutri. Pa veliko uspeha vsem. papa tocka

stanka  

član od: 3.6.2002

sporočila: 716

22. jun 2004 9:55

Zdravo! Danes je moj 16. dan, tudi sadje. Zdi semi , da danes doživljam prvo krizo v vseh teh dneh. Že zjutraj sem si zaželela nekaj mesnega, čeprav drugače mesa sploh nimam posebej rada. Pa si rečem - saj si bom jutri dala duška Drugače pa talo lep dan in jaz na dopustu! Bom šla malo v vrt pogledat, če že lahko kaj oplejem (to silno deževje...). Evo, pa je rekreacija tu! Imejte se lepo! LP, Stanka

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

22. jun 2004 12:17

Pozdravček vsem! Jaz imam danes 43. dan diete (skoraj na polovici) in sicer imam na jedilniku škrob. V hladilniku me čaka riževa solata z bučkami in paradižnikom! Njami!!! Lepo se imejte !!

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

22. jun 2004 12:25

Juhu! Ali ima kdo kakšno idejo, kaj lahko na Š dan vzameš s seboj na pot? Grem na enodnevni izlet, najbrž ne bo na razpolago kakšnih gostiln, kjer si lahko zmišljuješ, pa ne vem kaj naj jem. Sadje, ok, to mi je jasno, ampak jst bi še kaj konkretnega. Oh, ko bi bil v petek na vrsti OH dan, ne bi bilo nobenih problemov - slano pecivo, kaj sladkega in sadje, pa je! Sporočilo je spremenil(a) Anomis dne 22. jun 2004 12:26:41

sharon  

član od: 5.6.2004

sporočila: 69

22. jun 2004 12:45

Ojla! Evo, jst se pa mastim s sadno solato (imam sadni dan) - dan. Danes sem bila na zdravniškem pregledu in sem vprašala zdravnico, kako je s to metodo - ločevanja živil - če je OK in če ima kakšno pripombo na to. Pa je povedala same pohvalne stvari. Jst bom na žalost morala na OH dan zvečer opustit vse radosti in sladkosti, ker mi grozi sladkorna (kar ni nič čudnega, ker so doma vsi sladkorni bolniki v vseh kolenih). Bom lahko samo naravni sladoled jedla (kar tudi na slabo) in bolj slana peciva uživala. Sem jo vprašala tudi, zakaj naj bi se jedla jedilna čokolada pri dietah (da se ne dobi kao alergija?!), pa mi ni znala povedat. Men jo je pa sploh odsvetovala. V glavnem to sploh ni slabo, in naj bi ta način bil primeren za vse, suhe, debele, stare, mlade...., ker nismo potem tolk utrujeni, lahko preprečimo kakšno bolezen (npr. sladkorno), presnova se ti izboljša. To, da nam je pa kdaj pa kdaj švoh in da smo utrujeni, pa je hec samo v tem, da imamo mi v glavi, da pač hujšamo. Ne, prepričat se mormo, da samo dobro sami zase delamo, da bomo potem bolj zdravi (ker debelost je bolezen in ne zgolj razvada). Treba je res sam v glavi pošlihtat, da to bo sedaj tako in sprejet čist za vsakdanje. Pa še to - drugače sem zdrava kot riba - kar pomeni, da imam super kri in vodo, pritisk ne more biti boljši, nobenih "zatrdlin" v trebuhu.... iz tega sledi, da dieta nikakor ne škodi telesu (ravno obratno), kljub temu, da sem že tri tedne bolj ali manj na tej dieti (če ne druga, vsaj pazim, da ne mešam). Sedaj lahko z mirno dušo vržemo pod nos vsakemu, ki mi preveč pametuje, da to ni zdravo in bla bla bla. Upam, da vam je dvignilo samozavest in prepričanje, da delamo samo dobro zase - men vsekakor je. Želim vam lep teden, še lepši vikend (upam, da bo lepo vreme). Grem mal domov pogledat, kaj delajo.... Pa pa sharon

damis  

član od: 20.10.2003

sporočila: 125

22. jun 2004 13:44

žIVJO! Po vsem kar sem slišala in prebrala, sva se z mojim dragim odločila, da še midva poskusiva z dieto! Jaz bi rada -10kg, dragi pa -15kg. Ker so pred nama še poroka (na kateri sem priča) in izpiti, sva se odločila, da začneva 1.7.! Si je še kdo zadal ta datum? Urška

leva  

član od: 26.5.2004

sporočila: 32

22. jun 2004 15:15

zdravo! Očitno nas je danes kar precej na sadju. Tudi jaz, čeprav malo mešam tele dneve, ker se mi drugače ne izide. Ampak je vseeno boljše, da imam dva dni OH dan, kot pa da sploh ne kombiniram hrane in jem vse povprek. Večinoma se pa poskušam držati zastavljenih norm. Kilce gredo kljub temu dol. Jutri se pripravljam na prvi vodni dan. Bo še kdo z mano???? Upam, da mi uspe in tudi vam vsem na vaših P, Š, OH, in sadnih dnevih. Malo sončka še pa bo vse boljše leva

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

22. jun 2004 15:18

Danes je pa moj 3. dan diete torej imam OH dan. Cel dan sem se tako veselila tortice, pa sem se po telefonu pogovarjala z eno "prijateljico", ki mi je rekla, da se ji zdim kar precej preokrogla in da moram shujsati najmanj 10 kg! me je kar malo poparilo! Visoka sem 172 cm in imam konf. stevilko 42. Glede na to, da sem se prostovoljno odlocila za dieto, je menda jasno, da sama s seboj nisem zadovoljna... ampak nisem z njene strani pricakovala taksen rafal. Sedaj imam pa ob misli na tisto tortico kar slab obcutek! Jamie Oliver

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti