Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

22. jun 2004 15:20

Danes je pa moj 3. dan diete torej imam OH dan. Cel dan sem se tako veselila tortice, pa sem se po telefonu pogovarjala z eno "prijateljico", ki mi je rekla, da se ji zdim kar precej preokrogla in da moram shujsati najmanj 10 kg! me je kar malo poparilo! Visoka sem 172 cm in imam konf. stevilko 42. Glede na to, da sem se prostovoljno odlocila za dieto, je menda jasno, da sama s seboj nisem zadovoljna... ampak nisem z njene strani pricakovala taksen rafal. Sedaj imam pa ob misli na tisto tortico kar slab obcutek! Jamie Oliver

ealy  

član od: 27.5.2004

sporočila: 173

22. jun 2004 15:26

Ijooooj sem kar zgoržena, ta ni normalna! Kaj ma ona 40 kg s pojstlo vred mogoče? Fuj! JamieO prosm, da je ne upoštevaš, ker odločno pretirava. Povej ji, da majo vsake oči svojega malarja in tudi moški majo raje kej za prjet kot same kosti k so kot obešalnik. Ti shujšaj tok kot se tebi zdi. pa pozdravček

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

22. jun 2004 15:28

Hvala, Ealy! Tole mi veliko pomeni! lepo popoldne ti zelim Jamie Oliver

Ebonlass  

član od: 25.8.2002

sporočila: 242

22. jun 2004 15:32

Bravo punce in pa fanta k sta tolk vstrajna :) Jaz sem zdej 14 dni po koncu diete, teža se ni spremenila, rajš mam kilo manj kot pa več, kar me veseli, sam sem bla pa včer kr mal packa ... ob 9h zvečer sem jedla ciabatto :( pol pa še piškote čez ... bi se kar tepla, tolk sem mela slabo vest, danes sem pa za malico namesto sadja jedla kr solato ... čist sem grda ratala ... ampak moram se mal v roke vzet, ker ne bi rada, da bi pršla nazaj z kilami. Mislim pa, da bom septembra tud jaz naredila še eno 3 mesečno kuro. Marjeta Žniderčič

stellina2  

član od: 22.6.2004

sporočila: 4

22. jun 2004 15:33

LEP POZDRAV VSEM SUHICAM IN BODOČIM SUHICAM. REDNO SEM VAS SPREMLJALA, A BOLJ MALO PISALA. JAZ IMAM ŠE DVA DNI DO KONCA DIETE... VSI MI ŽE PRAVIJO DA SEM PRESUHA... MOGOČE RES. PRED ZAČETKOM DIETE SEM IMEL 62 KG-167 CM.... DO DANES PA SEM PRIŠLA NA 49 KG. AMPAK SEDAJ JEM DOSTI VEČ KOT PREJ IN KILOGRAMI IN PREDVSEM CM ŠE KAR NAPREJ IZGINJAJO. MORAM PA RECT DA SEM SE STROGO DRŽALA DIETE TEH 90 DNI... NITI ENEGA PREKRŠKA.... BRAVO JAZ!!! SEDAJ PO KONCU PA BOM VSEENO NADALJEVALA S KOMBINIRANJE KER MI TA NAČIN PREHRANJEVANJA USTREZA IN SE TUDI ODLIČNO POČUTIM!! KAJ PA VE? TANJAG.?? SI ŽE KONČALA? MISLITE TUDI VE DA SEM PREVEC SHUJŠALA??

suzanar  

član od: 29.1.2004

sporočila: 458

22. jun 2004 16:11

Stellina2, težko je reči če si presuha, ker niso samo kile merilo. Odvisno je tudi od konstitucije in let. Pa važno je tudi, da se ti dobro počutiš. A več pa res ne smeš hujšati, da ne boš izgledala anoreksična. Suzana

tiya  

član od: 3.6.2004

sporočila: 6

22. jun 2004 16:20

Ojoj Stellina2 . To je vse kar lahko v tem trenutku rečem. Ne razumi me narobe - sem zelo vesela zate in za vse tvoje izgubljene kilograme, saj to pomeni, da si odločna - vendar mogoče celo preveč. Ne vem kakšne razloge si imela, da si se sploh spravila na to dieto. Mogoče si imela občutek, da imaš kakšen kilogram preveč, ampak glede na to, da je bil tvoj ITM 22.2 (oprosti, ampak nisem se mogla zadržat, da ga ne bi izračunala), je bila tvoja teža več kot idealna. Zdaj je tvoj ITM 17.5 - to je pa že podhranjenost Upam, da je tvoje počutje res takšno, kot praviš da je, ampak da imaš skoraj pol manj toliko kilogramov kot jaz pri enaki višini - nobena skrajnost ni zdrava... Če bom jaz kdaj prilezla do 62 kg, kot si jih imela ti pred dieto, bom najsrečnejši človek na svetu. Brez zamere, ampak mislim, da si bila nekoliko prestroga sama s sabo. Lep dan želim tebi in vsem ostalim "sotrpinom" Sporočilo je spremenil(a) tiya dne 22. jun 2004 16:30:39

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

22. jun 2004 17:48

Zivjo punce in matjaž evo mene po malem premoru, malo se mi je ritem zmešal ker bi moral meti v nedeljo sadje pa sem samo obrnil ponedeljek pa nedeljo , ni šlo drugače sedaj sem spet na normalnem tiru ,samo počutim se pa odlično in to je zame najvažnejše da me nič ne tišči v pasu in da grejo kilce dol , dekco po dekco pa je kilca , pa se centimetercki se manjšajo kar je tudi važno ealy tist tvoj predzadnji stavek pa je cist resničen,da moski raje pogledamo za kako napeto ritko ja Dušan kake pa pišes to sploh ne spada k hrani jah kaj čmo sej smo vsi krvavi pod kožo juhica pridem v borovnice k vam , a mi boš šla pokazat plac vglvnem drzte se, bodite veseli ne ozirajte se na druge kaj rečejo, saj hujšate zase upam in ne za druge pa en za punce Matjaž zate pa eno sej bi ga jaz tudi Lep pozdrav Dušan Sporočilo je spremenil(a) Dusano dne 22. jun 2004 18:11:35

JOKL  

član od: 27.4.2003

sporočila: 108

22. jun 2004 21:10

JamieO Upam, da si si že privoščila tisto tortico-brez slabe vesti! JOKL

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

22. jun 2004 21:51

Anomis: za škrobni dan sem si že dvakrat s seboj na faks nesla prepraženo čičeriko (problem je le, ker smrdi). Lahko neseš tudi fižolovo solatko s čebulo in kos kruha. Jaz sem se tudi danes razgibavala na vrtu, še posebej pa, ko sem štirikrat (4!!!) tekla pod streho, ker je začel padat dež. Mejte se! Sy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti