23. jun 2004 11:25
Hello! Leva, držim pesti zate, da ti bo uspel vodni dan. Jaz sem imela včeraj 2. vodni dan, vendar se mi je zdel lažji kot prvi. USPELO MI JE!!!! V vsakem primeru, mi je bilo najhuje jutro po vodnem dnevu. Zato si jutri za zajtrk privošči kar banano, da dobiš malo energije. Jaz zdej komaj čakam, da bo ura 12:00, da bom lahko jedla kosilo. Nevtralna živila imajo veliko maščobe, zato jih res ni dobro veliko pojesti, pa še upočasnijo prebavo, vendar izboljšajo okus hrane, zato si jaz vedno privoščim kislo smetano s krompirčkom, mnjam. Nevtralna živila so še: sladka smetana, polnomastno mleko (3.2 ali 3.5 %), vsi kisani mlečni izdelki, kefir, naravni jogurt, skuta, vsi mehki in poltrdi siri z več kot 45 % m.m. (gavda, gavdar, ementalec), masleni sir, sveži sir, vsi oreški (razen arašidov), kokosov oreh, lešniki, mandlji, orehi, pistacije, vsa semena bučna, sončnična, maslo, olje, margarina, majhne količine vseh surovih in prekajenih izdelkov, kvas, rumenjak, kokosovo mleko. To je prepisano iz knjige JEDILNIKI ZA ZDRAVO KOMBINIRANJE HRANE. Nevtralna živila uporabljajte kot dodatek k hrani, ne pretiravajte!!!! Lep dan vam želim!! Čau.