Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

TanjaG.  

član od: 6.7.2002

sporočila: 509

18. jun 2004 10:55

Bonanza, čestitam. Kakšen avto pa si zadela? Nov, to vem....in ti ga privoščim zelo! Sam me matra firbec....kakšen model? TanjaG.

lejčy  

član od: 18.3.2004

sporočila: 95

18. jun 2004 11:01

Lep pozdravček! Prosim za malo vspodbude, sem namreč na vodkiiiii, čajčku in kavi. Upam, da bom zdržala cel dan, ker pripravljam hrano za jutrišnji piknik. Veliko sončka vsem, ste zelo pridne-i in vztrajne-i. LEJČY

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

18. jun 2004 11:34

Juhu! Lejčy, sej bo šlo. Ko boš hrano za piknik pripravljala, imej pa zraven veliiiiiiik vode in se nacejaj z njo - zelo pomaga. Bonanza, a ti si pa dolenjka? Tud jst včas poslušam tale vaš radio. In seveda čestitke za avto. Kr prov pride tkole mal avto zadet, a ne? Jst se spomnim par let nazaj, ko nisem imela avta, sem sodelovala v vsaki nagradni igri, kjer je bla glavna nagrada avto. No, zadela ga nisem nikjer, se pa zdaj z glavo zaletavam v zid vsak mesec, ko pride obrok kredita. Mal heca prov pride. Mejte se fino, jst mam dons OH dan, se bom tud mela. AJA, pa lep pozdrav vsem 3MD začetnikom, vi ne veste kok je tlele na tem forumu fino. Kr mal čvekamo, si delimo nasvete in tolažimo, ko je kriza. Predvsem me zelo veseli, da se tud frajerji odločajo za tole zadevo. Kar tako naprej, boste vidl kok fino se človk počuti, ko ni nabasan z vsemi mogočimi zadevami! Lp

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

18. jun 2004 14:07

prebral vse jutro , Anomis hm.... frajerji lep dan želim vsem Dušan Sporočilo je spremenil(a) Dusano dne 18. jun 2004 14:09:43

bonanza  

član od: 11.2.2003

sporočila: 139

18. jun 2004 14:18

TanjaG. FIAT PANDA - pa še kar ne vem kako se bom poslovila od svojga Cliota - RAZBIJAM SI GLAVO, ali prodat, pa dnar naložit ipd. LP Anita

Dusano  

19. jun 2004 2:43

kje pa ste bili včeraj vsi ? pa ne da ste zaskrbljeni zaradi vikenda , me prav zanima kaj bo v ponedeljek , jaz imam danes en piknik ,pa jutri enega bo kar kriza ne vem če se ne bom malo pregrešil kak dan ,samo še ne vem keri , bom videl kje bo boljša ponudba in kje se bo dalo manj grešiti , bom poskusil čim manj , no z alkoholom vem da ga ne bom sral nič, kakemu mesku pa se ze ne bom mogel upreti , pa ne me kregat, ker drugič vam nič vec ne povem Dušan

juhica  

član od: 2.6.2004

sporočila: 53

19. jun 2004 6:26

ČUDOVITA IN OHRABRUJOČA OBLJUBA MATERE NARAVE SE NAMREČ ŠE VEDNO GLASI:«V VSAKEM PRETEŽKEM ALI PREDEBELEM ČLOVEKU ŠE VEDNO TIČI VITKO BITJE. LE ZBUDITI GA JE TREBA.« Tole mi je bilo tako zelo vsec,da sem se za vas prepisala:) Juhica

Dusano  

19. jun 2004 7:52

iii juhica kako lepo jaz sem še zbujen sam predramit se še moram tale je pa zate juhica Dušan

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

19. jun 2004 8:24

Dobro jutro! Danes je bilo treba stopit na tehtnico po 1tednu. Pokazalo je 1,5 kg manj. Čist OK, ker sem tudi v pasu zgubila 1,5cm. In tisti, ki grete danes na piknik, naj vas hrana ne premaga, bodite močnejši od nje. Jaz grem tud danes na en rojstni, če bo mi kaj krize se bom samo na vas spomnila in bo že boljše. Juhica ful lepo to kar si napisala. Jaz se bom zelo trudla da bom prebudila to vitkost v sebi Lep deževen dan želim vsem tocka

sharon  

član od: 5.6.2004

sporočila: 69

19. jun 2004 11:38

Ojla! Jst sem tud še z vami. Bolj ali manj uspešno se držim diete, vendar se na kilogramih niti na obsegu še ne pozna bistveno. Ko sem se mal pogovarjala na okol, sem ugotovila, da pol Slovenije hujša po tej dieti. To mi je dalo voljo, da vztrajam naprej. Seveda, pa je bil problem, kot sem napovedala, moja mami. Bil je in jok in stok.... Pa sem vmes mal prenehala (nisem se striktno držala vrstnega reda, nisem pa mešala hrane). Pa vidim, da nimam nobene kontrole, skoz nekaj iščem, v glavnem to ni dobro. Pridna sem bila le pri telovadbi. Pa še to sem ugotovila, da ne telovadim ob pravem času. Mogla bi zjutraj, preden pojem sadje (ker se takrat topi maščoba, ker se nima še kaj drugega). Še to bo potrebno koregirat. Ja, pa še nekje sem ga polomila - po dolgem premoru, sem si prižgala cigaret. Tolk mi je bilo slabo, da sem mislila, da bom čez vrgla. Prav mi je - sedaj pa res ne bom več prižgala - še sedaj, ko se spomnim, na tisti občutek, mi je slabo. V glavnem NISEM BILA PRIDNA !!!! Grem raje znova. Upam, da mi bo tokrat res uspelo. Saj mi boste pomagali, ne? Juhica, kaj ti si že končala s svojo "prečiščevalno akcijo"? Ja, pa pozdravljam vse nove član!! DRŽTE SE! sharon

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti