Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

JOKL  

član od: 27.4.2003

sporočila: 108

22. jun 2004 23:26

JamieO Upam, da si si že privoščila tisto tortico-brez slabe vesti! JOKL

juhica  

član od: 2.6.2004

sporočila: 53

23. jun 2004 6:59

Dusko,ti bom pokazala plac za borovnice,sam da nebos tacal po njih Juhica

marjana  

član od: 11.5.2004

sporočila: 87

23. jun 2004 7:11

lep pozdrav.. No vsaj ena se spomni name..Renata, lepo da me pogrešaš ...moj raćunalnik je crknil v službi tako da moram vedno fehtat koga da lahko kej napišem, zato sedaj bolj malo pišem,,sem pa še vedno tukaj v borbi in danes na sadnem dnevu..imela sem pa malo težav sama s sabo in predvsem z prebavo, nikakor si je nisem mogla porihtat,,ne včeraj mi je tudi to uspele sicer z odvajali ampak je ratal..tako da se tudi veliko bolje počutim in sem šla danes zjutraj ob 5 tečt,,to je sicer prvič ampak sem navdušena,,morda bom to več prakticirala.Se mi zdi, da odkar pijem donat je prebava slabša,,ni logično ampak odkar pijem donat je vse narobe,,pa še mesa ne prebavljam najbolje,,razmišljam da bi ga nehala jest,,ampak še nisem odločena.. še vedno se nisem stehtala..menda se mi pa že "kr" pozna.. držite s in ne pretiravajte, ker vsako pretiravanje škodi zdravju, mi tukaj si pa želimo biti ZDRAVI!!!

Študentka1  

član od: 31.5.2004

sporočila: 91

23. jun 2004 8:13

dobro jutro vsem, tudi jaz imam danes sadni dan. sem že 21 dni na dieti in so mi prav že vse hlače izpred nosečnosti - in to komot. Bravo jaz. ampak še vseeno bi rada shujšala cca. 6-8 kg, da bi prišla na težo izpred par let.... no, upam da mi bo ratalo. vsem vam, ki tudi hujšate želim obilo uspeha pri nadaljnjem hujšanju.... oz. zdravem prehranjevanju.. aja... pa še to.. moram povedat, da se diete tak strogo ravno ne držim kot se je npr. Stellina2. JamieO. ti pa povej prijateljici, da je nič ne briga kakšna si ti, ampak naj se raje briga zase. In tortice kar veselo pojej, jaz tudi vedno komaj čakam ta dan, ker je to edini dan, ko večerjam. Drugače mi ne znese, ker imam kosilo bolj pozno in nisem zvečer lačna. Obilo uspeha vsem! lp, Studentka1

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

23. jun 2004 8:15

JOKL, sem si jo privoscila, a nisem pojedla rebrce cokolade. Kar se tice morebitne alergije, nisem sicer prepricana, vendar so me zvecer pekle oci in se solzile, tudi nos sem imela poln kot pri prehladu. Mogoce je to tista alergija, ki jo omenjajo, kdo bi vedel. Danes je moj 4. dan. Sem se prava zacetnica, a ne?. Moj edini prekrsek v teh dneh je kava z malce smetane. Sladkamo jo z natrenom. S smetano pa jo pijem zato, ker crne ne maram in ker je zapisano, da sodi med nevtralna zivila. Tako sem vesela, da obstaja tale forum! Lep soncen dan vsem! Jamie Oliver

BRANKI  

član od: 21.8.2002

sporočila: 74

23. jun 2004 8:21

Jutro Ta teden se izteka moj ciklus dijete.Z rezultatom sem zadovoljna,grešila sem samo kadar sem se zbala za svoje zdravje.Ob takih trenutkih sem najraje popila cvička.Ko bi vi vedeli kako je pasal. V soboto bom na tretjem vodnem dnevu,potem pa še nekaj dni in bo konec.Za naprej pa sem se odločila,da bom imela vsak ponedeljek sadni dan,kako pa bo s hrano pa še ne vem ,mislim pa da se bom kar nekako držala ločevanja ker mi popolnoma ustreza Duško ko boš šel po borovnice prosim vzemi sabo še moj,pa ne pozabi mi jih boš lažje nabiral,potem bova pa borovničev sok nardila. Držite se vsi skupaj v tem lepem sončnem dnevu,se še kaj pišemo. Lp BRANKA

leva  

član od: 26.5.2004

sporočila: 32

23. jun 2004 8:34

Jutro. Voda je danes moj zaveznik! Upam, da mi uspe. Sem pa prehlajena ful in kašljam in kiham. Ampak se ne dam. Komaj sem prilezla do sem, tako da ne bom obupala. A ne?? Ali je še kdo danes z mano na vodi? Lep dan in se še kaj javim, ko mi bo hudo. leva

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

23. jun 2004 9:27

oo BRANKI zivjo za borovnice moras pa juhico prašat , jaz bom sam gost Lep pozdrav Dušan

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

23. jun 2004 11:01

Hojla vsem puncam in Dušanu! Najprej vsem skupaj najprisrčnejša zahvala za nasvete in vso spodbudo. Danes je moj tretji dan in prvi OH. JemieO sem en dan za tabo in mi zelo pride prav, ko te berem, kaj ješ, da se pripravljam za naslednji dan. Dušan se popolnoma strinjam s tabo, da je lep pogled na napeto r... (če bi moški gledali kaj drugega, bibbilo nekaj narobe z nami). Razmišljam, da bi danes na mesto peciva raje zvrnil en vrček piva in v mislih nazdravil z vsemi, ki že tako dolgo vstrajate. Čokolade se seveda ne bom branil. Branka upošteval bom tvoj nasvet saj nam raste material za cviček v domačem vinogradu. Vse, ki hujšate povabim na kozarček. Borovnice - borovnice! Tudi sam jih bom sedaj nabral in takoj na sladkorr z njimi. Do konca dijete bo borovničevec ravno prav zrel, za nagradno šilce ob koncu diete. Ne da samo sanjam o pijači, vendar ste mi vi dali idejo v vaših pismih - pa brez zamere. LP vsem. Ažo-koh PS Važno, kaj sem mislil napisat sem pa pozabil. Da se zdržat - no sedaj na začetku. Doma se mi vsi smejijo in mi pravijo, če bom tako hujšal, kakor končujem s kajenjem, bom hujšal vsak mesec samo tri dni.

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

23. jun 2004 11:22

O Matjaz, torej je to tvoj najljubsi dan diete, ce si sladkosneden, seveda . Jaz imam danes sadni dan in glede na to, da sem se v teh dneh ze navadila, da je jutro sadno, ni nobene panike. Zapomniti pa si velja, da je tudi na sadni dan potrebno naenkrat jesti eno vrsto sadja. Zjutraj sem na hitro popapcala 1 hrusko, prejle eno veliko jabolko, za kosilo pa sem si s seboj prinesla polovico rumene melone in zlico. In nisem nic lacna. Pri sadju je finta, da ga ne grizes temvec jes z zlicko. Vsaj jaz imam tako obcutek, da sem pojedla vec kot sem v resnici. Se vedno pa nisem dobila odgovora na vprasanje:" Zakaj naj bi pri kosilu pojedel se koscek kruha, ce pa je treba hrano locevati?" Jaz sem se kruhu kar lepo odpovedala. No ja, saj ga tako ali tako cez teden ne jem, le v soboto in nedeljo za zajtrk sem ga imela pred dieto. Me pa zanima, ce se je komu primerilo, da je bil 3 mesece na tej dieti, se je v cca. 80% drzal pa shujsal za manj kot 5 kg. Pod pogojem, da ze prej ni bil na kaksni dieti, seveda. Pozdrav, JamieO

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti