Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

21. jun 2004 11:03

Zivjo, vsem. Danes je moj drugi dan diete, torej Š-dan. Moram reci, da se danes pocutim bistveno bolje kot vceraj, le nekam svoh sem . Sem pa danasnje jutro zacela z banano, ker me je cakal sluzbeni opravek. Pravkar pojedla hrusko. In sem ze pripravljena na kosilo, ki sem si ga vceraj pripravila in prinesla v sluzbo in ga bom pojedla okrog 13:00. Mimogrede, ne razumem zakaj naj bi na B dan poleg mesa jedli kruh, ki se uvrsca med OH. Jaz ga vceraj nisem. Pa kaksna je funkcija juhe po koncu kosila? Ko sem danes omenila, da naj me pustijo pri miru z raznimi kulinaricnimi dodatki, ker sem za 3 mesece na dieti, so takoj zaceli pametovati v stilu, da s tako dieto zagotovo ne bom shujsala in bla-bla-bla. Sem bila kar malce jezna! Ves Nenni, verjetno se vecina tistih, ki te prepricuje, da prekini dieto, zaveda, koliko samokontrole je potrebno za tako dolgotrajno dieto in sami zase najbrz vedo, da tega ne zmorejo in so ti najbrz malo fous, da si ze veliko dosegla . Anomis, omenjas jesensko rundo. Zdaj me je pa malo strah. Ali rezultati diete niso taksni kot naj bi bili, da ze planiras jesensko rundo? Ali pa se nameravas vrniti na gresni nacin prehranjevanja in predvidevas, da se bos do jeseni zopet zredila in potem jovo na novo? Upam, da je tretja varianta: da nameravas s tole dieto shujsati "X" kg, dati telesu malo premora in z novo dieto shujsati se nekaj dodatnih kilogramov. Please tell me what it is.... Jamie Oliver

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

21. jun 2004 11:48

Pozdravljeni vsi! Moram priznat, da ne morem vsega prebrat, kar pišete, vendar odgovarjem na nekaj postavljenih vprašanj; Matjaž, lahko si od kosila prihraniš polovično porcijo brez kruha in juhe ( to je najlažje), lahko si zvečer pripraviš novo, ne smeš pa pripraviti druge stvari. Kar je za kosilo, je za večerjo, razen na OH dan, ko so slaščice. Pri sadno vitaminskem dnevu pa itak popoldan lahko mešaš. Lahko si narediš sadne solate ali zelenjavne. Jaz sem z dieto zaključila 19.maja, potem sem se držala naprej sadja dopoldan (se ga še) in ločevanje (kolikor toliko)popoldan. Zdajle sem ga malo bolj lomila in priznam, da je šla kilca gor. Tudi midve s sodelavko greva 1.9. še na eno rundo, ker mi je bilo 10 kil minusa premalo. To je tako. če ne pošlihtam novega prehranjevanja 100 %, potem je boljše, da poskusim še enkrat in bolj uspešno. Lp Irena Irena Šušteršič

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

21. jun 2004 13:10

Juhu! JamieO, jaz imam XX kg preveč, zato jeseni še ena runda. V tej jih je šlo poleg tega še manj dol, kot sem pričakovala. Nisem vedno pridna, moram priznat. Upam pa, da bom tudi vmes čimbolj upoštevala tale zdrav način prehranjevanja in jih ne bo veliko nazaj prišlo - si bom dala vso garderobo zožat, bo veliko motivacije, ha ha! lp, se tipkamo!

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

21. jun 2004 13:14

Ravnokar jem kosilo in vas berem. Oziroma bolj malo berem?!?! Kje pa ste vsi? JamieO: Juho poješ na koncu zato, ker se najdalj prebavlja. Juha je polna mineralov, ki so koristni za tvoje telo. Meni je pasala bolj iz tega vidika, ker si nosim kosilo v službo in ker je to večinoma "hladna" hrana, tako da me je ta juha lepo pogrela in dala občutek, da imam vsaj nekaj toplega za kosilo. Zdaj pa sem jo opustila, ker je prevroče. (no, čeprav dons glih ni a ne). Drgač pa me nekateri res prepričujejo, da naj kar neham, da sem zadost shujšala, ampak se ne dam.

stanka  

član od: 3.6.2002

sporočila: 716

21. jun 2004 13:51

Tale vikend sem se pa kar lepo držala. Kljub zabavi v soboto sem zdržala na 3 MD. Seveda je bil tudi kakšen kozarček vinčka , ampak kombinacije so štimale! Danes sem na OH, se pravi, da me čaka zvečer še pecivo...JUHUHU! Ste danes, ko je tako zaspano vreme, kaj bolj lačne/i? LP, Stanka

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

21. jun 2004 18:51

Tako se govori, Stanka! Jaz imam jutri OH dan in ze mislim na tortico. Jamie Oliver

JOKL  

član od: 27.4.2003

sporočila: 108

21. jun 2004 21:13

Pozdravljeni Kar se tiče enake hrane za kosilo in pol manj enake za večerjo: v enem mesecu sem shujšala 6 kil, kosilo sem imela med 4 in 5 uro popoldan, večerje pa nisem imela, razen na OH dan seveda. Zelo natančno se držim ločevanja živil, podležem samo majonezi zraven pečenega meska, solato pripravljam normalno z sončičnim oljem in kisom, po kosilu nikoli ne jem juhe (a imate kakšno pametno razlago zakaj bi jo moral sploh pit-jest, a zato ker je juha tradicionalno del kosila???) Po moje je več mineralov v solati kot v prekuhani mesno - zelenjavni vodi, itak večina dobrih strvari v hrani z kuhanjem propade. Kruha tudi nisem jedla zraven škroba in oh, samo zraven mesa. Tako: stvari očitno pri nekaterih funkcionirajo, tudi če jih malo prikrojiš! Pa vode moraš spit do 3 deci v četrt ure, več naenkrat nima smisla, menda gre višek direkt v mehur in sploh ne čisti telesa. Preberte si knjigo ŽIVETI ZDRAVO od Harvey in Marilyn Diamond, se kar malo zamisliš, upam da trditve v knjigi držijo, vsekakor pa deljujejo. Vidiš v čem je smisel ločevanja živil. Pa veselo ločujte živila še naprej. JOKL

dragana  

član od: 14.6.2004

sporočila: 18

21. jun 2004 21:31

eno vprasanje: kaj pravite na tole vodo z jabolkom od Zale-ZALIFE?? Jaz sem enostavno odvisna od nje??upam da to ni isto kot da pijem sok, ker je dost sladka? lepo hujasajte se naprej! P.s.danes je bil moj OH dan, mnjask mnjask

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

21. jun 2004 23:04

Živjo po dolgem času! Vidim, da se še kar držite! in še celo nekaj "starih" imen vidim med vami (prebrala sem samo zadnjo stran :). Pozdravljeni Anomis in Irena19! Meni je šla gor samo slaba kilca, in to po mojem zaradi tega, ker se popoldne ne držim dveh obrokov, kot je bilo treba med dieto. In tudi počutje je za spoznanje slabše. In vesta, tudi jaz bom jeseni šla zopet za dieto, ampak najbrž za le en 29 dnevni cikel, razen če me bo prijelo, da bi kar vztrajala. Nikoli se ne ve. Držte se še naprej in VELIIIIKO USPEHA VSEM!!! Pa želim vam, da bi čim prej prišli do tretjega vodnega dneva. Izplača se! Sy Mimogrede, včeraj sem brala neko zadevo o vodi in je pisalo, zakaj se med dieto počutimo "švoh". To je znak zastrupitve, ker se strupi, ki so bili vezani v špeh, sprostijo in preidejo v kri. Če se hočemo temu izogniti, je treba veliko piti, da strupe odplaknemo. Zato toliko poudarjajo vodo med dieto. LP Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 21. jun 2004 23:07:29

juhica  

član od: 2.6.2004

sporočila: 53

22. jun 2004 7:01

Mam tok dela na vrtu,ker mi plevel hitreje raste od zelenjave,pa borovnice so ze.Saj mi bo se casa zmanjkalo za posten obrok(ojoj!). V cetrtek en rojstni dan prezi name,pa se ga mal bojim.Najbols ,da tok za darilo zapravim, da mi tud jest ne bo pasalo hehe..Bliza se vodni dan,tega se kar veselim,da mi nebo treba tuhtat kaj naj jem. Na vodni dan grem na tehtnico,pa ce imam vec kot 95 kg,se bom u mesnico prodala. Vsem enga velikega lupcka!!! Dusko in Matjaz bravo!!!Jst bi rada svojga deca shujsala pa se ne da.On ve ,da more ob krompirju lezat se en kotlet,da je juzna.Sej ko bom mela 65 kg(aha!)bo pa zacel tuhtat,da je "prevelik" za (na)me. :)) Lep soncen dan vsem Juhica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti