21. jun 2004 11:03
Zivjo, vsem. Danes je moj drugi dan diete, torej Š-dan. Moram reci, da se danes pocutim bistveno bolje kot vceraj, le nekam svoh sem . Sem pa danasnje jutro zacela z banano, ker me je cakal sluzbeni opravek. Pravkar pojedla hrusko. In sem ze pripravljena na kosilo, ki sem si ga vceraj pripravila in prinesla v sluzbo in ga bom pojedla okrog 13:00. Mimogrede, ne razumem zakaj naj bi na B dan poleg mesa jedli kruh, ki se uvrsca med OH. Jaz ga vceraj nisem. Pa kaksna je funkcija juhe po koncu kosila? Ko sem danes omenila, da naj me pustijo pri miru z raznimi kulinaricnimi dodatki, ker sem za 3 mesece na dieti, so takoj zaceli pametovati v stilu, da s tako dieto zagotovo ne bom shujsala in bla-bla-bla. Sem bila kar malce jezna! Ves Nenni, verjetno se vecina tistih, ki te prepricuje, da prekini dieto, zaveda, koliko samokontrole je potrebno za tako dolgotrajno dieto in sami zase najbrz vedo, da tega ne zmorejo in so ti najbrz malo fous, da si ze veliko dosegla . Anomis, omenjas jesensko rundo. Zdaj me je pa malo strah. Ali rezultati diete niso taksni kot naj bi bili, da ze planiras jesensko rundo? Ali pa se nameravas vrniti na gresni nacin prehranjevanja in predvidevas, da se bos do jeseni zopet zredila in potem jovo na novo? Upam, da je tretja varianta: da nameravas s tole dieto shujsati "X" kg, dati telesu malo premora in z novo dieto shujsati se nekaj dodatnih kilogramov. Please tell me what it is.... Jamie Oliver