Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

stanka  

član od: 3.6.2002

sporočila: 716

19. jun 2004 13:56

Danes sem se pa nasankala! V dobri veri, da puranjemu zrezku dodam zelenjavo, sem z vrta prinesla mladi grah in ga podušila z zrezkom. In zdaj, ko sem to veselo pojedla, najdem na netu črno na belem, da spada grah pod škrobni dan! Saj ni res Zvečer me čaka pa še fešta, na kateri, upam, ne bom preveč grešila s hrano. Punce in fantje, želim vam lep vikend! LP, Stanka

Damjana2  

član od: 21.5.2004

sporočila: 17

20. jun 2004 10:47

Čau! Kje pa ste ?! Danes je pa mir na forumu. A ste imeli naporen vikend? Upam, da niste preveč grešili. A ima mogoče kdo v torek, 22.06 vodni dan? Jaz bom imela drugi vodni dan in upam, da me boste spodbujali. Se ga že zdaj bojim ampak upam na pozitivne posledice. A katera mogoče kaj bere knjige o zdravem kombiniranju hrane? Če vas zanimajo nevtralna živila, ki jih lahko mešate h kateri koli hrani, h katerim koli dnevom vam lahko napišem. Verjetno boste prav presenečene, kaj lahko jemo. Lep pozdravček, čauči. Sporočilo je spremenil(a) Damjana2 dne 20. jun 2004 10:47:58

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

20. jun 2004 11:10

o Damjana jutro seveda te bomo podpirali , se bomo spomnili nate , kar se tiče nevtralnih zivil pa kar napiši , sej ves da nikoli n ipreveč, če kaj vemo en lep dan vam želim Lep pozdrav Dušan Sporočilo je spremenil(a) Dusano dne 20. jun 2004 11:10:57

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

20. jun 2004 11:29

Zivjo, vsem na forumu. Jaz sem danes prvi dan na dieti. Zjutraj sem pojedla skodelico cesenj, cez dve uri pa skodelico jagod. Vmes spila 9 dl vode in sem ful lacna tako, da me hoce glava bolet! Komaj cakam kosila, ha-ha. Upam, da ne bo vsak dan dopoldan taka huda lakota! kako ste ostali preziveli prve dni? Jamie Oliver

marjana  

član od: 11.5.2004

sporočila: 87

20. jun 2004 12:02

Jamie..za začetne dni ti priporočam bolj konkretno sadje, hruške jabolka, banane..meni paše tudi melona..jej tisto sadje ki te bolj nasiti..

dragana  

član od: 14.6.2004

sporočila: 18

20. jun 2004 12:11

halo! evo danes je moj 6 dan diete in sem kar zadovoljna! imam pa problem danes je moj S dan in gremo na kosilo za roj. dan!KAJ NAJ JEM?? DRAGANA dragana banjac

sharon  

član od: 5.6.2004

sporočila: 69

20. jun 2004 14:11

Ojla!! Evo, jst sem spet pridna. Do neke meje. Danes sem se vstala že ob šestih (ponavadi se ob osmih) in sem mogla kar kmalu pojest tisti svoji dve jabolki (ponavadi jih okol desetih, ker me kava prej nasiti). Ob devetih sem mogla pojest pa še dve banani (ki sem jih šparala za jutri zjutraj, ker imam ob osmih izpit in me banane fajn nasitijo). Ob enajstih sem bila že tako šfoh, pa še nobenega sadja nisem imela pri sebi, da sem pojedla še eno dobro pest corn flaksa. Pa mi potem ni bilo dobro. Sam se imam ful za učit, pa .... Ja JamieO, očitno je danes tak dan, da smo lačne že zjutraj. Sam ne obupat, ker sploh ni problem zjutraj bit samo na sadju (če ga le imaš ). Damjana2, ti pa kar napiši vse o nevtralni hrani, ker sem jst tud kar nekaj že prebrala o tem, sam je vsepovsod drugače napisano (razen zelenjave). Sam je pa res, da so nekatera nevtralna živila dokaj redilna, zato jih tud ni najboljš uživat. Kako so pa kaj pikniki uspeli, glede na to, da je tako vreme? Men ste tako lušto delal cel vikend, da sem si tud jst privoščla en piknik (za eno uro) in to kar v stanovanju. Včeraj sem imela beljakovinski dan in sem si kar domov naročila piščančje ražnjiče. Ha! Nič, glede na to, da imam pol trebušček krompirčka in solate in da je tako smotano vreme, grem mal nina nana, potem pa nazaj za knjigo. Pa pa sharon

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

21. jun 2004 0:11

HOJLA! Ko tole pišem, sem v nočni izmeni, je še 5 minut do ponedeljka, mojega dneva "D", ko pričnem z dijeto. Za prvi dan je jedilnik sestavljen, sadje za dopoldan pa me že lepo čaka na mizi. Za kosilo bodo na žar plošči pečene skuše in sardele, en žalostni košček črnega kruha, in velika skleda berivke z rdečo redkvico. Juha je že kuhana od nedeljskega kosila. Za večerjo pa bom naredil ostanek pečenih rib v marinadi. Vprašanje: vse povsod sem zasledil samo članke, da si od kosila prihranimo eno tretjino za večerjo. Ali se lahko za večerjo del hrane, kot za kosilo, da nastran, vendar pripravi frišno malo drugače? V samem pripravljanju je že prvi čar uživanja ob hrani. LP Ažo-koh.

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

21. jun 2004 7:45

Dobro jutro! Za mano je uspešen teden - kar pomeni brez prekrškov. Ravno sem pojedla eno banano. Danes imam B dan in me čaka v hladilniku sir. Drgač sem pa kar mal jezna na ljudi okrog mene. Zdaj me vsi prepričujejo, da sem dost shujšala in da naj kar lepo prekinem dieto. Prav na živce mi gredo!! Če sem se odločila da grem do konca, grem do konca in .(na kvadrat). Pozdravček vsem!

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

21. jun 2004 10:47

Juhu! Ja, pa res ste neki zaspal! Prvi poletni dan, v nas pa nobenega življenja!!! Kja zdej to? Ma ja, sej vem, dons je en grozn težek dan, zelo obremenilen. Jst se kar z banano tolažim, pol pa še mal solate, pa bo. Mam Š dan, pa sploh ne vem, kaj naj jem. Imam v zamrzovalniku ene par stvari, ki mi jih je prejšnje dni ostal, pa kar ne vem kaj bi ven vzela. Pa eno imam: recimo ko kuhamo ričet (ali kaj podobnega) in je notri seveda tudi meso zaradi ostalih družinskih članov, ali velja potem to jest? Seveda se mesek ne pojavi na krožniku, ampak kuhal se pa je zraven? Jst ponavadi vseeno to pojem. Ali pa če imajo ostali golaž, jst jem recimo testenine in čisto omakco. A je to ok? Sej vem, mal čudn sprašujem, glede na to da sem že proti koncu, ampak bom za jesensko rundo vedla. Lp, pa veliko dobre volje in razpoloženja!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti