20. jun 2004 14:11
Ojla!!
Evo, jst sem spet pridna. Do neke meje. Danes sem se vstala že ob šestih (ponavadi se ob osmih) in sem mogla kar kmalu pojest tisti svoji dve jabolki (ponavadi jih okol desetih, ker me kava prej nasiti). Ob devetih sem mogla pojest pa še dve banani (ki sem jih šparala za jutri zjutraj, ker imam ob osmih izpit in me banane fajn nasitijo). Ob enajstih sem bila že tako šfoh, pa še nobenega sadja nisem imela pri sebi, da sem pojedla še eno dobro pest corn flaksa. Pa mi potem ni bilo dobro. Sam se imam ful za učit, pa ....
Ja JamieO, očitno je danes tak dan, da smo lačne že zjutraj. Sam ne obupat, ker sploh ni problem zjutraj bit samo na sadju (če ga le imaš
).
Damjana2, ti pa kar napiši vse o nevtralni hrani, ker sem jst tud kar nekaj že prebrala o tem, sam je vsepovsod drugače napisano (razen zelenjave). Sam je pa res, da so nekatera nevtralna živila dokaj redilna, zato jih tud ni najboljš uživat.
Kako so pa kaj pikniki uspeli, glede na to, da je tako vreme? Men ste tako lušto delal cel vikend, da sem si tud jst privoščla en piknik (za eno uro) in to kar v stanovanju. Včeraj sem imela beljakovinski dan in sem si kar domov naročila piščančje ražnjiče. Ha!
Nič, glede na to, da imam pol trebušček krompirčka in solate in da je tako smotano vreme, grem mal nina nana, potem pa nazaj za knjigo.
Pa pa
sharon