Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

BRANKI  

član od: 21.8.2002

sporočila: 74

17. jun 2004 21:34

Matjaž meni se zdi,da po osmi uri ni papice.saj lahko ob osmih še veselo večerjaš.Veliko uspehov pa Duškota vpraši se kar pohval da mu uspeva. Lp BRANKA

marjana  

član od: 11.5.2004

sporočila: 87

17. jun 2004 21:48

lep pozdrav vsem.. Sem še tukaj, sem še z vami, malo sem na pavzi kar se pisanja tiče ker mi je v službi cknil računalnik, doma pa nimam časa pisati..v glavnem vidim da vse lepo napredujete z mano vret,,moram priznati da sem rabila kar 3 dni da sem prebavila tisto nedelsko požrtijo in da sem spet v normalnem ritmu..to ni res kok te sesuje taka žurka..se človek vpraša če se res splača..bi rekla da ne.. pridni bobite in lepo hujšajte samo ne pretiravajte!!

JOKL  

član od: 27.4.2003

sporočila: 108

17. jun 2004 22:45

helou! Ja Dušan seveda smo opazili tvoj plus paket!!! Maš najbolj pisane poste Jaz sem v soboto na pikniku "pridelala" 1,5 kile, sem rabila 4 dni da sem prišla na težo pred piknikom, po včerajšnjem vodnem dnevu pa imam še eno kilo manj. NE SPLAČA SE NAŽIRAT!! JamieO Nič hudega ne bo na vodni dan, edino malo dolgčas je ko je čas obroka in nimaš kaj počet, drugi pa jedo. Najbolje, da greš na sprehod. Verjetno ni prav, da ješ ponoči, takrat mora telo presnavljat in ne smeš vnašat hrane. Ampak kakšen in čajček za energijo ... Lahko nočko JOKL

angela  

član od: 12.6.2004

sporočila: 2

17. jun 2004 23:17

Anita cestitam za avto, sem ti iz srca ploskala. Sej je bil pravi sok, ko si prisla na oder, ti pa tudi nisi cisto dojemala. Srecno voznjo! Jest sm dons 5 dan diete. Pohvalit se moram, da sem vceraj bila na pikniku (nema da nema) jest sem pa pest jagod in 2 jabolka pojedla, pa VODO pila!! Da ne govorim o polnih ustah sline in omamnih disavah. Tokrat mi je uspelo. Veliko trdne volje vam zelim in nocko! Jožica Kraševec

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

18. jun 2004 1:24

matjaž probaj zdržat ponoči brez hrane spij veliko vode pa mislim da bo šlo no tut odvisno kako delo imaš , če pa ne bo šlo mislim da ne more škodit , probaj zdrzat cim dlje brez meni za enkrat uspeva, zjutaj ko pridem domov pojem kako ali pa si stisnem ene dve pomaranci pa ninat lp Dušan

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

18. jun 2004 7:46

Dobro jutro! Ravno zajtrkujem enega sočnega . Drugače pa se počutim super. Včeraj sem pekla bounty pecivo. Moji doma ga hvalijo, jaz pa sem si ga 3 male koščke spravila za jutri. Komaj čakam! Drugače pa sem se včeraj prvič od kar sem na dieti tehtala in ugotovila, da sem shujšala 8 kg, tako da jih imam zdaj 60 in s tem je tudi moj prvi cilj dosežen. Za drugi cilj sem si postavila 58 kg, tretji pa bi bil nekje 55. Po ITM zdaj pašem med normalno hranjene! Zdaj pa moram bit bolj pridna in poskrbet še za bolj redno rekreacijo, da malo utrdim telešček! Pridne bodte! p.s. Aiwa spet te pogrešam, kje si ostala?

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

18. jun 2004 8:01

dobro jutro! Nenni čestitam za izbubljene kilogramčke. Le tako naprej. Jaz pa se bom tehtala enkrat na teden, da bom sproti spremljala kako se moja teža spreminja. Lep pozdrav tocka

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

18. jun 2004 8:22

nenni lubica! Šefice ni pa jo nadomeščam... pa nimam tolk časa. sej berem skoz. Pa tko vsak dan kej napišem, sam k nas je tok pa vsi pišejo in pol sploh ne morš dohajat... greš na wc pa so že trije novi listi. Drugač mi gre pa fajn, k skoz okol laufam in nimam časa jest. Vikend me pa skrbi. vikendi so vedno hudi. Al gre fuuuullll dobr al pa fuuuullll slabo. neki vmes mi nikol ne rata. Drugač pa vidm da gre teb ful dobr. čestitam, sem zeellloooooooooo vesela!!! Lupčka, pa še naprej tko pridna bit! aiwa

majekzmajek  

član od: 8.6.2004

sporočila: 147

18. jun 2004 8:22

Dobro jutro vsem, preživela sem sadni dan - brez problemov. Danes je B dan in bodo lignji, ampak šele po fitnesu. Pa še tehtanje.....komaj čakam! Pa še to naj ponovim: BREZ VAS MI NE BI USPEVALO!!!! Vsakič ko mi misli uidejo.....se spomnim na vas, preberem vaše meile in že sem na pravi poti! Hvala vsem, ker mi polepšate dan! Majekzmajek

bonanza  

član od: 11.2.2003

sporočila: 139

18. jun 2004 8:26

HVALA ANGELI (ja, vsi ki me poznajo pravijo, da to na odru sploh nisem bla jst - TOTALN ŠOK) in vsem ostalim za čestitke in želje za srečno vožnjo. LP Anita

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti