Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

17. jun 2004 15:02

Jamie! Super da se boš pridružila. Jaz tudi pridem okrog 17.30 domov in mi zato odgovarja, da si nosim kosilo sabo. Na B dan si ponavadi nesem sir ali skuto ali jogurt. Na Š dan si naredim riževo solato ali solato iz prosene kaše. Na OH dan si nesem makaronovo solato, naročim si pa tudi pizzo seveda brez sira. Kar se delitve na Š in OH tiče: Mene je tudi ta delitev begala, ker so nas pač učili, da je to OH. Če boš poiskala na internetu stran: www.mojplanet.com/dieta boš našla nekaj osnovnih delitev. Za pomoč: Škrob: krompir, riž, stročnice OH: testenine, pizze, slano pecivo Veliko uspeha ti želim!

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

17. jun 2004 15:14

Hvala lepa, Nenni! na tisto stran sem ala najprej, da na sistematicen nacin izvem vec o dieti . In sem si vse ze lepo sprintala. In kot velja za vecino stvari, ki jih izves na hitro, se sproti pojavijo nejasne podrobnosti. Sem se pa ze vnaprej odlocila, da se bom odrekla vodenim dnevom, ker to je za moje pojme cisto mucenje, saj imam odgovorno sluzbo in si ne zelim omedleti na delovnem emstu ali za volanom, taksen dan si po mojem clovek lahko privosci, ce se odloci za lenarjenje nekje v sencki. No, nekaj jih kaj takega tudi zmorem, v to verjamem. Ampak jaz ne bom med njimi .... Hvala za lepe zelje. Sem se pa odlocila, da se ne bom tehtala ampak le merila. Sedaj imam stevilko 42, moj cilj pa je 38 pri visini 172 cm. Realno, ce bom uvedla vojasko disciplino? Jamie Oliver

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

17. jun 2004 16:13

Zdravo! Dobrodošla med nami Jamie0. Pametno si se odločila da se boš merila ne pa tehtala. Jaz tudi dam več povdarka temu. Važno je da je obseg manjši, ni sile, če ne grejo kilce hitro dol. Še bolše da ne grejo hitro, saj bi jih potem verjetno še hitro nazaj dobila pa še kako zraven. Lepo preostanek dneva želim vsem sončen pozdravček tocka

stanka  

član od: 3.6.2002

sporočila: 716

17. jun 2004 19:13

Danes je moj tretji OH dan in doma se kar ne morejo načuditi, da moram jesti sladko. Maloprej sem prišla domov in prinesla s sabo roladico. Ni je več in nekaj jo je pristalo tudi v mojem želodčku Jutri pa sadje, ko me ponavadi popoldne napadejo lušte po vsem ostalem... Ampak domače češnje me bodo rešile, sem prepričana! En lep 3 MD pozdrav! LP, Stanka

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

17. jun 2004 19:24

Hojla! Dobil sem knjigo - v ponedeljek štartam. Zakaj ne jutri? Jutri in v soboto sta še dva piknika. Na jutrišnjem jaz pečem, v soboto sem gost, v nedeljo se pa psihično pripravljam v hribih. Lp vsem! PS Strah me je, da bo moj pozdrav od ponedeljka dalje "Lačni Ažo-koh"

BRANKI  

član od: 21.8.2002

sporočila: 74

17. jun 2004 19:35

Matjaž po mojem ti ne bo treba biti lačen,ker se komot naješ do sitega.Bodi bres skrbi in privošči si veliko vode. Jeami veliko lažje preživiš vodni dan ko delaš kot če ležiš v senci.Tudi mučno ni vsaj zame ne. Lp BRANKA

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

17. jun 2004 19:37

Zato sem se pa tudi jaz odločila, da štartam v nedeljo, ker je v četrtek službeni piknik in bo to moj 5 dietni dan, torej B dan! Jamie Oliver

tocka  

17. jun 2004 20:41

Lep pozdrav! Stanka jaz imam tud jutri sadni dan, prvega sem preživela brez problema. Upam, da bo tudi jutri šlo tako lepo skozi. Vsi govorite o tej knjigi. Kakšen je prav naslov te knjige, kje se jo da nsročit in kolko stane? hvala lepa za odgovor Fajn bodite vsi. papa tocka Sporočilo je spremenil(a) tocka dne 17. jun 2004 20:46:38

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

17. jun 2004 21:14

Hojla! Knjiga je predstavljena na linku, ki ga je napisala Nenni. Cena je 2980 SIT. Imam pa eno vprašanje. Kaj pa nočna izmena? Pomeni to res celo noč nič, ali lahko poješ kakšno sadje ali kaj neutralnega. Morda je to samo strah pred začetkom, a dobro se je pripraviti tudi na to - v 90 dneh je v mojem turnusu kar veliko nočnih šihtov - po pregledu turnusa bo vmes tidi vodni dan pred nočno izmeno - groza! LP vsem. Matjaž

tocka  

17. jun 2004 21:23

Po mojem ni nič narobe, če poješ kakšno jabolko. V nočni izmeni pa spij predvsem veliko vode pa ti bo lažje. Vprašaj duškota za nasvet, on ima izkušnje z nočnimi izmenami. LP tocka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti