17. jun 2004 12:31
Hm.....sumljiva tišina tole dons.....a se vsi bašete pa nimate časa, al pa ste omagal?:))
17. jun 2004 12:31
Hm.....sumljiva tišina tole dons.....a se vsi bašete pa nimate časa, al pa ste omagal?:))
17. jun 2004 12:42
Res je ful tišina. Jaz sem glihkar kosilo pojedla. Zdaj pa iščem recept za kakšno dobro večerjo za soboto. Kakšne ideje?
17. jun 2004 12:53
Js pa ananaska zdele njamiiiiii. Jah Nenni js mam v soboto beljakovine, ti pa ne vem kaj:)
17. jun 2004 13:24
oo punce zivjo jutro , ravno sem vstal pa uh kok me je čakalo branja , ponoči mi kar uspeva brez hrane , čeprav me mika da bi naredil kak grižljaj , oo pa se nekaj sem se spomnil , kaj če vsak dobil avtopo tej končani dieti , a nebi bilo super , jaz bi jo podalšal pol še za 3 mesece : nopa še nekaj kva so tile smeški dobri , aneda sploh niste opazili da mam plus paket , se moram pa sam malo pohvalit , pa še ko odprem me vrže na tisto stran ko sem nazadnje nehal brati , res je super da nisem se ze prej naročil dost nakladanja danes mam B dan spet bomo papali in pa lep pozdrav in od mene seveda Dušan
17. jun 2004 13:31
Dusan nc se bat,sigurno smo vsi opazil tvoj plus paket. Ealy, za vecerjo imam sladkarije!!!! Pa me mika da bi naredila tole bounty pecivo iz baze. Dons bi ga spekla, jutri bi se lepo do kosila hladil, potem bi ga moji jedel, jaz pa bi si ga mal prišparala za soboto zvečer.
17. jun 2004 14:19
Aha bi blo yamiiiiii. Js sm pa kar za ustrelit, včeri sem si kupila jedilno čokolado in kaj pol?? Kr celo pospravla jaoooo meniiiii:( Sem pa dons na sadju, upam, da se spucam. čao
17. jun 2004 14:39
Ne sekiraj se. Jaz sem v nedeljo grešila v količini. Sem imela tak trebuh da dol padeš. Potem pa sem šla na normalne količine in sem izgubila trebuh v dveh dneh. Pa ne samo napetost, ampak prav špeh. Jaz sem bolj trebuškaste sorte in tolk mičken špeha kokr mam zdaj že dolgo nisem imela. Se mi zdi, da če se mal pregrešiš in potem spet paziš, da gredo kile spet dol in ne stojijo dalj časa na isti teži. Sicer se nisem vagala, ampak po oblekah bi rekla, da sem blizu 60 kg, se pravi 8 manj.
17. jun 2004 14:43
Zivjo! Danes mi je v glavi naredilo klik in sem se odlocila, da v ponedeljek zacnem z omenjeno dieto. Lotila sem se prebiranja tega foruma in me v prvi vrsti zanima: - kaksna je razlika med OH in skrobom ( glede na to, da so testenine narejene iz skroba) ali to morda pomeni, da je predelan skrob OH? - zelim shujsati najvec 10 kg in me zanima, ce je razlika v hitrosti izgube teze vecja v primerih, ko gre za vec prekomerne teze kot ce je le-te manj. - sama bi rada shujsala se preden se odlocim za prvega otroka. - ali je mozno kje na internetu najti clanke iz tiste RINIe knjizice receptov. Hvala za pomoc. Pozdrav, JameiO Jamie Oliver
17. jun 2004 14:50
Vmes sem se spomnila se nekaj vprasanj: - Ok, do 12:00 se je samo sadje. Zanima me kolikokrat si ga lahko privoscim - iz sluzbe se vrnem domov obicajno okrog 16:30 kar pomeni glede na plan diete prepozno. Torej, vzemimo za primer, da imam B dan. To pomeni, da si nesem kosilo v sluzbo, ga paojem ob 12:00 in potem ob cca. 17:00 doma pojem "vecerjo"? Jamie Oliver
17. jun 2004 14:56
Jamie To je super. Tako delam jaz. Dopoldne okol osmih, dvetih pojem dva sadeža, ob dvanajstih pojem kar si prinesem od doma in potem okol 17- 18h pojem še polovico kosila. Pa nič več. Pijem veliko in pred spanjem si privoščim limonado. sončen dan levaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hot dog v listnatem testu
Malinini razpokančki