Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

leva  

član od: 26.5.2004

sporočila: 32

16. jun 2004 15:25

Bonanza ČESTITKE ZA AVTO!!!!!!!!! leva

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

16. jun 2004 15:42

Juhu! Ja, polpetki z ribicami - dobra ideja, morda pa res poskusim. vsekakor sporočim, če bo dobr. Ma mi je tko hecn - mam knjižico z recepti in je skor nikol nisem uporabila, delam bolj na pamet, zdej sem jo pa posodila eni novi hujšarici (bravo meni, jih kar neki navdušujem!), zdej sem pa kar naenkrat brez idej. ha ha! lp in dober tek - jst še ne bom kmal jedla, ampak lačna sem pa zelo in komaj čakam, kaj bom spacala.

aisha3012  

član od: 19.5.2004

sporočila: 41

16. jun 2004 18:45

elou jaz sem pa danes na oh dnevu, pa mi nič ohastega sploh ne diši. tako, da bom za večerjo pojedla juho iz vrečke - njama, jih že prav pogrešam!!!! danes sem prvič po nevemkolkem času oblekla hlače s konfekcijsko številko 38! skor so mi oči ven padle. in to kljub temu, da sem bla ves teden packa! sem mešala ampak v obdobju več ur narazen (npr. krompir za kosilo in čokolada za večerjo). tehtnica še vedno pr minus 5.5 kg. torej bo treba resno vzeti tole :). aja, kaj je zdaj s tistim receptom za krompirjevo oamko s kislimi kumarcami?! moja mama naredi božansko, samo zdele je na morju, pa mi je ni za gnjavit :)! pa lepo se mejte!

stanka  

član od: 3.6.2002

sporočila: 716

16. jun 2004 20:31

Bila sem v službi, zato recepta za omako ni bilo prej! Krompirjeva omaka s kislimi kumaricami Krompir olupi, nareži na rezine in daj kuhati (vode toliko, da je pokrit). Dodaj timijan, lovorjev list, sesekljan strok česna in sol. Skuhaj. Napravi malo prežganja (olje, žlička moke). Pretlači krompir - v vodi - in dodaj prežganje in drobno sesekljane kisle kumarice. Popopraj, dodaj peteršilj. Malo še pokuhaj in TO je TO! (Sicer lahko dodaš še kislo smetano, ampak temu razkošju sem se pri 3MD pač odpovedala ) Veselo naprej! LP, Stanka

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

17. jun 2004 7:46

Dobro jutro! Jaz ravno zajtrkujem eno hruško debeluško. Drugače imam pa B dan in sem si za kosilo prinesla skuto. Zdaj sem opustila juhe, ker je rahlo prevroče. Drugače pa sem ful zadovoljna z dieto. Zadnja 2 dni sem opazila, da sem skoraj brez trebuha. In zdaj ga doma ponosno razkazujem, tako da jim grem že prav na živce. Ful sem vesela, da je tako, kljub grehom v nedeljo. (mam še zmeri slabo vest). Pridne bodte in lep pozdravček.

Tjanca  

član od: 6.7.2002

sporočila: 265

17. jun 2004 7:59

bonanza : čestitke za avto ! maš pa res krompir! Lp, Tatjana

leva  

član od: 26.5.2004

sporočila: 32

17. jun 2004 8:03

Dobro jutro. juhuhuhuhuhuhu tudi jaz sem danes oblekla hlače, ki mi niso ble prav že dolgo. Se tako fajn počutim. Mi je malček volj že pošlja, ampak zdaj veselo naprej, da mi bodo tudi te hlače prevelike. Lep dan vsem in veselo na delo - s kakšnim sadjem do 12h. leva

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

17. jun 2004 8:16

Dobro jutro! Jaz pa ravno eno meljem. Danes je moj OH dan in zvečer si bom privoščila eno tortico polno sadja. mnjam komaj čakam. Včeraj me je radovedost premagala in sem se morala it merit v pasu in je sem bla prav presenečena, saj kaže 1,5 cm manj. jupi V sooto pa še kilce. Lep dan vsem papa tocka

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

17. jun 2004 8:26

Zdravo vsem! Anita, čestitke ob novi pridobitvi. Pa nič se ne sekiraj, ker si se pregrešila z alkoholom. Ob taki priliki bi se tudi jaz. Ti zelo privoščim. Zanima pa me, če lahko dopoldan namesto sadja pojem kakšno surovo kolarabico. Se mi zelo "lušta", pa ne vem, če je prav, da sadje zamenjam z zelenjavo dopoldan? Prosim za hiter odgovor!!! Renata

majekzmajek  

član od: 8.6.2004

sporočila: 147

17. jun 2004 8:27

Dobro jutro soborci.... sem pri četrtem dnevu - sadnem...pa se že pozna pri hlačah....JU HU HU!! Drugače pa gužva v službi in itak nimam časa na hrano mislit! Lep dan vsem! Majekzmajek

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti