16. jun 2004 12:52
Stanka: tehtaj se max enkrat tedensko. Boš imela boljši občutek - resnično. Povej mi kako napraviš krompirjevo omako s kislimi kumaricami??? hvala in obilo uspeha leva
16. jun 2004 12:52
Stanka: tehtaj se max enkrat tedensko. Boš imela boljši občutek - resnično. Povej mi kako napraviš krompirjevo omako s kislimi kumaricami??? hvala in obilo uspeha leva
16. jun 2004 13:23
Juhu! Imate kakšno dobro idejo oz.recept za osličev file? Tisti iz knjižice mi je blek. Ali pa morda s konzervirano tuno - ne solata in sendvič ampak kaj toplega? Pliiiis! Lp
16. jun 2004 13:47
ealy ja sej :)) Juhica
16. jun 2004 13:51
Ijoooooj mene mede:))) pa vsaj 5x sm prebrala premajhna, sorči juhica:)) Privide mam že od te sopare tle notr.
16. jun 2004 14:04
Ne ne ealy hani nimaš prividov popravila sem,hvala za opozorilo :)) Juhica
16. jun 2004 14:06
:PPPPPPPPPP si me pa zmedla zdela a, ti vrnem:))))
16. jun 2004 14:13
Hihi sam ne velja iza ovinka:=) Juhica
16. jun 2004 14:26
anomis, kake ribje polpetke, kaj praviš? po moje se jih da naredit tudi brez jajc pa drobtin, če ribo fajn zmiksaš (osličev file + tuna) skupaj s kakšno zelenjavco, narediš polpetke, jih na hitrco opražiš v ponvi ali spečeš v pečici.... TanjaG.
16. jun 2004 15:13
Živ, sam na hitr se vam javim (opazila sem, da zdaj forum zasedate predvsem novi - ste nas tastare kar mal izrinl = BRAVO!!!). Včeraj sem zaključila z dieto, sicer sem ga zadnjih 10 dni pošteno lomila - predvsem z alkoholom (na prireditvi ob 10-letnici lokalnega radija sem zadela glavno nagrado -AVTO, PA GA JE BLO TREBA DOBR ZALIT). Rezultati: -6 kg, tako da sem zdaj na 52 kg. Lep pozdrav in veliko uspehov vsem!!!! Anita
16. jun 2004 15:24
Anita, čestitam. Tako za uspešno dieto, kot za glavno nagrado. Pa srečno vožnjo in nič več odvečnih kilc. SuzanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Palačinke z gobami in ajdovo kašo
Polnjene gobe