Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

16. jun 2004 7:50

Dobro jutro! Jaz imam danes sadni dan. Jaz sadja med sabo ne mešam, v enem obroku imam samo eno vrsto sadja. Danes so za zajtrk padle češnje! Njami! Dons mi je moja sestrica (večna suhica) rekla, da moram nehat hujšat, ker so mi že vse hlače prevelike in da je že prav grdo! Potem pa sem oblekla ene stare (obdobje 60 kg) in so mi čist prav! Sem bila tko ponosna nase, da sem zihr zrasla za 10 cm. Važno, da gredo kile dol, pa tut če se mal pregrešimo a ne! Sončni pozdravček vsem!

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

16. jun 2004 7:59

Juhu! Joj, kok pišete, saj se vas ne da dohajat. Ja, vidim, da je tale tema vitaminski dan še kr aktualna. Tudi jaz sem misla, da na ta dan ješ samo sadje, vsakič eno vrsto, tako sem na netu razumela. Potem sem pa knjigico dobila in notri je na vitaminski dan polno slastnih receptov iz mešanega sadja in zelenjave In sedaj se ravnam po njej. Sadja si sicer ne kuham in ne pečem, ker mi to ni všeč, ga pa jem mešanega, narezanega kot solato. No, če pa kateremu paše samo po ena vrsta sadja in še tega zelo malo, kapo dol, ker jst sem na sadni dan tko lačna, da joj. Ma se mi zdi da je vodni skor lažji. A je morda kdo prakticiral več vodnih dni, torej več kot 3? Me zanima, če je to ok za počutje. Lp

BRANKI  

član od: 21.8.2002

sporočila: 74

16. jun 2004 8:10

Dušan Nikar ne pretiravaj z zmanjšanjem obrokov jaz nisem, ker ti organizem po določenem času sam pokaže majšo potrebo.Jaz sedaj jem polovico manjše obroke kot sem jih na začetku dijete. BRANKA

ealy  

član od: 27.5.2004

sporočila: 173

16. jun 2004 8:18

Jutrčk! Včeraj sem si prvič skuhala segedin juho iz tiste knjigice, res da je blo 10dkg zelja več, ampak tega je ratalo.....uf.....dvakrat sm si vzela, pa v skrinjo dala za drugič pa še je mal ostal:) A so te količine res mišljene samo za enga? Pridni bodte še naprej papa

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

16. jun 2004 8:59

Dobro jutro! Vsi tako pridno pišete, da vas komaj dohajam z branjem. Danes je moj škrobni dan in sem se odločila, da bom jedla riž (druga mi ne pade na pamet). V soboto pa je odločilen dan, treba bo stopit na tehtnico po 1tednu. Upam, da bo pokazala vsaj 1 kilogramček manj, da bom imela še več volje nadaljevat to dieto oz. zdravo prehrano. P.S. Lahko jem na kateri dan slivove knedle? lep dan vsem tocka Sporočilo je spremenil(a) tocka dne 16. jun 2004 09:10:09

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

16. jun 2004 9:57

Juhu! Točka, če ti uspe knedle naredit samo s krompirjem (Š dan) in recimo malo smetane in sadjem, jih po moje lahko ješ. vsekakor mi pa sporoči, ker jih bom potem tud jst nardila, obožujem jih in zelo pogrešam, še zlasti, ker je sezona borovnic - ti so 1A lp

juhica  

član od: 2.6.2004

sporočila: 53

16. jun 2004 11:16

Včeraj našla svojega prvega jurčka letos!(govorim o gobi:) ) Jagod-gozdnih je vse polno,bezeg je v razcvetu,kok je fajn zuni,vse diši po naravi.(v mestu po bureku:)) Sem se danes nagradila ker sem prilezla pod 100kg,sem šibala v mesto pa prec ene nove čevlce in eno poletno majčko,ki mi bo upam da kmalu prevelika. Vsem vam želim dan nabit z pozitivno energijo! Juhica Sporočilo je spremenil(a) juhica dne 16. jun 2004 13:47:03

ealy  

član od: 27.5.2004

sporočila: 173

16. jun 2004 11:22

Hehe juhica, am.....po moje si misla napisat, da upaš, da ti bo kmalu prevelika:))

majekzmajek  

član od: 8.6.2004

sporočila: 147

16. jun 2004 12:01

Pozdravček vsem, jst sm danes na 3 dnevu....se mi zdi čist preveč lahko...ne čutim lakote. Ne vem za vsa ampak jst ne omejujem količine, se pa striktno držim kombinacij! Komaj čakam petek, ko bom spet stopla na tehtnico.... Lep dan vam želi Majekzmajek

stanka  

član od: 3.6.2002

sporočila: 716

16. jun 2004 12:15

A veš, Tocka, da imaš fajn sistem - tehtanje na 1 teden. Jaz pa zjutraj komaj čakam, da stopim na tehtnico, ki pa kar nekak skače za 0,5 ali 1 kg gor ali dol. In pomisli, ko pokaže npr. pa sadnem dnevu celo kakšne pol kilce več! Kriza! Se bom morala skulirati in uporabo tehtnice zmanjšati! Pa ostali? Na koliko časa se tehtate? Gre teža konstantno dol ali tudi skače? (Saj nasplošno sem zgubila 2,5 kg v 9 dneh, sem vesela!) Danes je moj škrobni dan in za kosilo si bom privoščila krompirjevo omako s kislim kumaricam. Njami! Veselo naprej! LP, Stanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti