Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

leva  

član od: 26.5.2004

sporočila: 32

15. jun 2004 13:52

Evo. tole sem kar skopirala iz tiste internetne strani, da ne bo več dileme okoli sadnega dne. Tudi jaz nisem vedela kako in kaj. Pa mi je nevede uspelo. Zjutraj sem jedla jabolka, zdajle jagode, doma pa še ne vem kaj bo. ::: V SADNEM DNEVU JE POTREBNO POJESTI MEŠANO SADJE, TOREJ ZA ZAJTRK ENO VRSTO, ZA KOSILO DRUGO VRSTO, ZA MALICO TRETJO VRSTO SADJA IN ZA VEČERJO 4 VRSTO SADJA!!! čao leva

majekzmajek  

član od: 8.6.2004

sporočila: 147

15. jun 2004 13:53

Tudi jaz mislim da ne mešaš sadja na vitaminski dan: zjutraj eno vrsto, za malico drugo, za kosilo tretjo, itd... Tak sem vsaj jaz razumela... Majekzmajek

BRANKI  

član od: 21.8.2002

sporočila: 74

15. jun 2004 14:23

Ojla Jaz na sadni dan mešam sadje,pa tudi zelenjavo.Vendar pa si za druge dni vsako jutro privoščim dva enaka sadeža. BRANKA

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

15. jun 2004 14:33

no kakor koli že mislim da na sadni dan res ni nič hudega če sadje zmešaš pismo aja sem se vagal , no ja nič pretresljivega - 2kg sam počutje je pa veliko bolje, me vsaj hlače vse ne tiščijo , jih komot zapnem , pa še mal prostora je , to je pa tut nekaj vglavnem danes mam OH dan mnjami spagetki bodo pa zelenjavca, božansko sam jaz bi vseen kakega na zaru BRANKI zate pa enga k si tok fejt punca , no sej ste vse, da ne bo zamere Lep dan vam želim še naprej Dušan Sporočilo je spremenil(a) Dusano dne 15. jun 2004 14:34:27

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

15. jun 2004 14:47

No Marjana, važno je, da ti uspeva.Sicer se pa tolaži s tem, da je čisto normalno, če človek greši in poje tudi kdaj malo preveč mesa. Pa bo sedaj spet vredu. Jaz sem danes jedla zjutraj jagode, opoldan ljubenico, za kosilo pa še ne vem, kaj bom. Verjetno kakšno mišungo". Ena moja kolegica je rekla, (je zelo shujšala), da je pila med to dieto čaj od Kohnetove (v vijolični vrečki,) dobi pa se menda v trgovinah z zelišči, je pa namenjen za pitje ob shujševalnih dietah. Sem se odločila, da bom tudi sama to preverila, saj so notri sama zelišča, kolkor sem videla. Se poslavljam renata

suzanar  

član od: 29.1.2004

sporočila: 458

15. jun 2004 17:33

Uh. Par dni nisem imela časa brat in sem danes rabila cel popoldan, da vse preberem. Res, da ne hujšam z vami, a vam z užitkom sledim (hujšam mal po svoje). AIWA, opazila sem, da grenivk ne maraš. Jaz jih tudi nisem mogla videt, zdaj sem pa odkrila tiste rdeče. Stisnem eno rdečo grenivko, eno ali dve pomaranči in lahko pol limone, pa vodo in je fantastično za spit. Poskusi tako in ne bo ti žal. Sploh ni grenko. Pa srečno vsem. Držim pesti za vas, da bi čimmanj grešili in čimveč shujšali. Suzana

BRANKI  

član od: 21.8.2002

sporočila: 74

15. jun 2004 21:16

Ojla Renata po moje ni važno ali piješ čaj ali vodo, važna je količina popite tekočine. Dušan a se tvoje kile niso že spustile, se mi zdi da si že omenjal neke minuse na tehtnici.Pa ne obupaj ker se včasih res dolgo časa ne premakne nikamor,ko se pa je zelo dober občutek. Lep večer vsem skupaj želim,nočnim pa čim krajšo noč.Moja bo kratka pa ne na nočni ampak v postelji. Lp BRANKA

JOKL  

član od: 27.4.2003

sporočila: 108

15. jun 2004 22:14

Hojla! Zanimivo, tudi jaz imam danes vitaminski dan. Sem ga imela, je že tako pozno, da nič ne jem že dve uril. Na vitaminski dan ne mešam sadja ob enem obroku, pač pa en obrok = ena vrsta sadja. In tudi zelenjave ne jem, se mi zdi da bolj zaleže, če jem samo sadje. Ampak koliko iskrenih izpovedi o vikend pregrehah.... No jutri me čaka pa prvi vodni dan, najraj bi ga kar preskočila. Hitro je bil mesec naokrog. Aiwa in ostali, ki ne marate grenivk: grenka je koža, meso pa je fino, slastno in nič grenko. Jaz grenivko olupim in jem kot pomaračo in če se mi ljubi lupim tudi notranjo kožo- gre z lahkoto stran! Lahko noč želim vsem! JOKL

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

16. jun 2004 3:46

BRANKI se mi zdi ja da v prvem tednu šlo dol ene par kg , tko od oka , po enem tednu pa sem se tehtal in do zdaj, pa je šlo 2 kg , da gre vidim po oblačilih, sploh po kavbojkah , ker so mi bile zelo na tesno in sem komaj sedel v njih , sedaj pa je ok , samo vseno mislim da bi moral malo obroke zmanšat sploh večerne in popiti malo vec vode, danes imam pa vitaminčke , sem si že včeraj nabavil jagode u aja vcer sem šel pa zvecer na sladoled, no pa še mojo boljšo polovico sem sabo vzel tko da sva uživala ob lizanju sladoleda in gledanje labodov a se vam kaj sline cedijo Dobro jutro Dušan

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

16. jun 2004 6:14

jutro! Mene spet neki glava boli. Ta teden že vsak dan. Upam, da bo minilo. Jaz sem pa včeraj grešila. No ja ... danes sem spet pridna. Grenivko bom enkrat probala. Enkrat. Hvala za nasvete. Ja pa na sadni dan jz tud vse mešam. Sej je v knjigici tako napisano. Da na vitaminski dan lahko ješ mešano sadje v enem obroku in tudi zelenjavo. Ampak to samo na vitaminski dan. Dušan vidim, da pridno uporabljaš znakce iz plus pakete. Prov simpatično!!! lp aiwy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti