Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

15. jun 2004 8:12

Dobro jutro! Dušan jaz sem bila tudi ful pridna čez vikend, nič nisem grešila. Še v soboto zvečer, ko sem šla ven, sem samo vodo pila. Zato pa si boma midva ta vikend malo privoščla, a ne? Ampak čisto malo. Saj bova vedla samo midva Še en lepo dan želim vsem. Jaz imam danes B dan in ga začenjam z pomarančami. P.S. Včeraj sem sadni dan preživela popolnoma brez težav, nisem vedela da bo šlo tako lahko. papa tocka

majekzmajek  

član od: 8.6.2004

sporočila: 147

15. jun 2004 8:21

Dobro jutro! Kar ne morem verjeti - prvi dan je za mano in to z lahkoto. Ješ same dobre stvari, nisi lačen, pa še kile bi naj šle dol... SUPER! Upam da me ta intuziazem ne bo minil! Lep dan vam želim! Majekzmajek Sporočilo je spremenil(a) majekzmajek dne 15. jun 2004 08:21:39

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

15. jun 2004 8:46

Majekzmajek kar pogumno, boš vidla da ti bodo šli dnevi vedno lažje. Kilce pa se bodo tudi topile. tocka

leva  

član od: 26.5.2004

sporočila: 32

15. jun 2004 10:21

Evo tudi mene na vitaminskem dnevu. Pravkar ubijam jabolka, ko tole prebiram, potem me čakajo pa lepe sočne jagode. Za zvečer imam pa grenivke. Upam, da uspem. Pa saj ste nas - vikend grešnike preveč grajali, da mi sedaj ne bi uspelo. sončka vsem leva

stanka  

član od: 3.6.2002

sporočila: 716

15. jun 2004 10:53

Včeraj sem imela sadni dan, zanima pa me, ali tudi na ta dan jeste le 3 ali 4 obroke ali lahko pri sadnem dnevu ješ večkrat? In kdaj imate malico - dopoldne, popoldne ali sploh ne (vse dni)? LP, Stanka

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

15. jun 2004 11:40

Juhu! Jaz mam tud vitaminski dan! Mnjami je bil dobr ananas, marelca, kivi,... vsakega par koščkov. Zjutraj pa zmilsane domače jagode z banano... mmmm... Za kosilo pa paradajz in paprika, za popoldansko malico jabolko in pomaranča, za večerko brokoli in cvetača. No, to je moj jedilnik na vitaminski dan. Jaz imam ponavadi vedno malico in sicer kakšno sadje, kaj pa druzga. Če se švercam pa kaj mickenga od tistega, kar tist dan smem - kakor pač nanese. Lep dan, uživajte če lahko, če ste pa zaprti med 4 stene, naj vam pa čim hitreje mine!

juhica  

član od: 2.6.2004

sporočila: 53

15. jun 2004 11:45

Stanka sadje lahko ješ vsako uro ni panike. A sem jaz narobe informirana ali ni treba jesti isto vrsto sadja za en obrok?Prosim naj me nekdo razsvetli:) Levinja

marjana  

član od: 11.5.2004

sporočila: 87

15. jun 2004 12:19

te bom poskusila razsvetliti..v knjigi piše raznovrstno sadje, se pravi tudi sadne solate, pa en recept je noter z pečenimi bananami na maslu in jagodami..pa tudi oreščki in suho sadje,,jaz imam najraje kroglice iz suhega sadja kokosa in rožičeve moke..z tem ti ni noben napor prehud.. Renata veš da sem komaj čakala sadnega dne da se malo prečistim od nedeljske pregrehe seveda z ful mesa,,fuj packa,,,ugotovila sem da sem čustveno veliko bolj nestabilna če se bašem kot pa če sem na dieti..tako da je ta hrana tudi zdravilo za dušo..no ja vsaj v veliki meri..

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

15. jun 2004 13:19

evo mene uf kriza , kok blo za prebrat Anomis mislim da tole ne delaš prav ko mešaš sadje , mislim da blo receno da na enkrat samo eno vrsto sadja ,si napisala za malico jabolko in pomarančo ne vem če bo to dobro , morala bi tko da recimo ob 8h uri jabolka , čez dve uri pa pol pomaranče , tako se jaz to razlagam naj me kera popravi lp Dušan Sporočilo je spremenil(a) Dusano dne 15. jun 2004 13:20:35

aisha3012  

član od: 19.5.2004

sporočila: 41

15. jun 2004 13:32

Dušan - isto vrsto sadja moraš jest na ostale dneve. na vitaminski dan pa je zaželjeno, da se vrste mešajo, kolikor sem jaz prebrala. to pomeni, kako sadno salatko ali kaj podobnega. mmmm take lušte ste mi nardili, da komaj čakam na vitaminski dan :). danes pa žulim škrob. oz. še nič ne žulim, ker še nisem sploh nič jedla :)

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti