Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

BRANKI  

član od: 21.8.2002

sporočila: 74

14. jun 2004 15:58

Duškonis sam ki ne grešiš,tudi jaz se uspešno izmikam tej nadlogi.Bova kar svojo stranko ustanovila,in bova konkurenca grešnicam.Kratko nočno ti želim in naj ti tehtnica danes čim lepše kaže. Pozdravljam tudi vse ostale sotrpinke in našega novega sotrpina. Lp BRANKA

sonce sije  

član od: 18.4.2004

sporočila: 8

14. jun 2004 19:15

Zdravo vsem prav lepo bi nekoga od vas prosila za literaturo oz. kje bi lahko dobila podatke o tej 90 dnevni dieti. Že nekaj časa si pospravljam podstrešno da se olupim za nekoliko kil. Lep pozdrav vsem Sonce Sonce Sporočilo je spremenil(a) sonce sije dne 14. jun 2004 19:18:09

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

14. jun 2004 21:17

ja nič sonce sije treba bo prebrat forum :) sam jaz k sem dobra duša ti bom poveda llink , pa tut če je ze tu not ene 10x objavljen http://www.mojplanet.com/dieta/html/predstavitev.html tam spodaj mas pa jedilnike v datoteki pdf , če začneš prvega v mesecu je lih fino :)) BRANKI hvala za lepe želje , ja za stranko bo pa treba počakt mal še , ker mislim za vikend mal grešit evo grem jaz v Nočno , vam zjutraj še kaj napišem poljubček vsem , po enega pa še BRANKI in juhici Dušan Sporočilo je spremenil(a) Dusano dne 14. jun 2004 21:19:19

sonce sije  

član od: 18.4.2004

sporočila: 8

14. jun 2004 23:09

Dušan prov lepa ti hvala verjetno bi res lahko kej prebrala ampak bom pa zdej bolj intenzivno, pa za nazaj bom tud nadoknadla samo da se vrnem iz dopusta lepo se mejte in še 1x hvala Sonce

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

15. jun 2004 4:54

Jutro zaspanci :))) takole moj šiht se je končal skoraj , zdej pa mislim da sem si zasluzil eno bananco k sem bil celo noč priden , sej je šlo , malo sem kofetkal ob vodi , pa sem prezivel , zdej me je pa že kar strah kaj bo ko se zbudim , kok bo za prebrat , ker dopoldne ste kar prevec pridni , bog ne daj da bi vsi pisali bay Dušan

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

15. jun 2004 6:19

Dušan čestitam! Zdej je treba samo še držat to naprej. Po moje da si ti lih dobr zaspal jz sm pa že v službi. Včeri me je ob šestih popoldne zmankal, k sm bla čist zmatrana (za vikend nisem dost spala) in sem se zbudila danes zjutraj ob pol štirih. Sej vem, da nisem normalna. Ja pa kaj čmo. Ja punce treba se bo v roke vzet! Ne morte kr tko grešit. In to kr skor vse na enkrat. No je že mogl bit neki tazga v zraku. Ampak zdej pa resno aiwa

juhica  

član od: 2.6.2004

sporočila: 53

15. jun 2004 7:09

Aiwa v zraku je bil vonj mesa iz žara..pa smo šli za njim kot tisti kužki v risanki.:)) Sej smo zdej pridni,pa papcamo tko kot bi mogli. Lep pozdrav novincem!Veliko volje in poguma pa vsem. Duško ti pa ne jej preveč banan,da neboš ratu dlakast:))Bravo za kofetkanje ob vodi! Danes sm na sadju,najprej dva jabolka,pa korenjčkov sok,za kosilo celo lubenico:),za večerjo pa kar bo od kosila ostalo:) Borovničke že modrijo,kmal bomo modro kakal:)) Lupčka vsem! Levinja

marjana  

član od: 11.5.2004

sporočila: 87

15. jun 2004 7:10

ojla.. Sedaj ko sem prebrala vso pošto se malo bolje počutim, se pravi malo manjšo grešnico, ker drugi niste, na srečo, dosti boljši..saj smo res samo ljudje.. lep dan vsem

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

15. jun 2004 7:33

Zdravo, tudi jaz sem še tukaj. Saj me kar mika da kaj napišem. Moram se pohvaliti, da pa jaz nisem včeraj nič grešila, in mi gre teža ponovno počasi dol. Sem zelo vesela. Marjana, danes imam za glavni meni jagode. Saj veš, saj sva na vitaminih.In kolikor sem razbrala, Juhica tudi a ne... Bom zelo pridna, ker imam stimulacijo za naprej, do prve naslednje krize. Bajči! Renata

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

15. jun 2004 7:52

Dobro jutro! Moj želodček se je pomiril. Včeraj sem ga crkljala z vodo pa se je pomiril! Moja dieta je spet na starih tirih. Danes imam sabo makaronovo solato (polnozrnato), sladico pa bom najbrž izpustila. (se moram še mal kaznovat) in jo bom nadomestila s sadjem. Pridne bodte, jaz grem delat!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti