Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

14. jun 2004 11:23

Hoj, pozdravček od mene! Jaz bi na male kikse že pozabila, pa mi želodec ne pusti!!! Trenutno sem spila že eno galono vode! Mislim, da bom kar cel dan ostala na tem!

ir1  

član od: 13.4.2004

sporočila: 28

14. jun 2004 11:29

Pozdravljeni! Kar lažje mi je, ko vidim, da ne grešim samo jaz. V soboto bi morala imeti OH dan, pa smo na pikniku imeli samo pečeno meso. Pa sem si rekla, kakšno dobro slano pecivo je to, in sem ga kar jedla. Včeraj pa bi morala imeti sadni dan, pa smo imeli za kosilo zelenjavno juhico, pa še nekaj testenin je plavalo notri, pa sem kar zamižala in pogoltnila. Danes zjutraj pa je tehtnica kljub temu pokazala malo manj kot prejšne dni, tako da mislim, da mi ni preveč škodilo. Sicer pa se že bližam koncu diete, še trije tedni so mi ostali, tako da se počasi že privajam na hranjenje po dieti. Samo s količinami ni treba pretiravati, potem se pa tudi tehtnica ne pritožuje. Vseeno pa bodite vi bolj pridni kot jaz. Lepo se imejte! Irena

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

14. jun 2004 11:30

leva, seveda te bomo potolažili če ti to toliko pomeni. Pa saj veš, da je bolj zdravo, da se kdaj pa kdaj če je že potrebno tudi malo pregrešiš, potem pa spet po načelih naprej. Veš, saj že to je ogromno, da ješ normalno obroke kot so, s skoraj nič maščobe, enkrat na štiri dni sladico itd., ko pa smo bili drugače navajeni, da si mimogrede pojedel sladico tu, pa tam, pa kakšno klobasico, pa sirčeka, pa tako naprej, pa smo sedaj tu kjer smo, (pa mi vseeno ni žal, da sem z vami, tudi to ima svoj čar), grešiti pa je človeško, saj je tudi Adam grešil, pa je bil verjetno več kot človek. (Mit) Pa tudi to vem, da boš naprej spet disciplinirana. Nenni, po dežju pride sonce. In tudi tvojemu želodčku bo bolje. To je samo en dokaz več, da se želodec že vredu privaja na nov način prehranjevanja, in mu prejšnji nič kaj dosti ne paše. Veš od nečaka hčerka reče: saj bo minulo... (je še majhna) pa še prav ima. Bajči Renata

Noel  

član od: 12.3.2004

sporočila: 268

14. jun 2004 11:40

Ojla vsem starim in novim! Sem še vedno z vami, ampak za pisanje mi zmanjkuje časa! Zaključila sem 3 mesece, dol je šlo 12 kg (s tem, da sem zadnji mesec veliko grešila!!!!!!! - na Prešercu bi morali nehat prodajat sladoled:))))) Zdaj sem se pa odločila, da bom en dan jedla OH, en dan B, vsak peti pa samo sadje in zelenjavo. Vsake toliko pa kakšen greh! Bi namreš rada dol spravla vsaj še enkrat 12 kg!!! Držite se in veliko uspehov! Noel

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

14. jun 2004 13:14

Lep pozdrav vsem novim in starim hujšarcam in hujšarjem! Kurja, kar težko vas dohajam z branjem. Jaz sem iz prejšnje generacije hujšanja. Naj se pohvalim, da mi je šlo dol še eno kilo po zaključenem hujšanju konec maja. Pridružujem se ugotovitvi, da ti ne paše jest tolk kot prej. Porcije so se kar prepolovile in podzavestno ločuješ hrano. Ne zaradi kaprice, ampak želodčku in teleščku tako paše. Noel, tudi jaz bi rada še malo obtesala s sebe. Konec tedna smo tudi mi imeli fešto. Ženski del družbe kot po difoltu kar naprej hujša, pa smo se zmenili, da bojo različne jedi. Imeli smo več vrst mesa in rib, poleg pa je bilo veliko zelenjave in sadja. Super je bilo, da te ni nihče silil z ničemer. Tudi največji mesojedci so priznali, da jim je bila super surova in pečena zelenjava. Seveda poleg mesa. Prvič sem prišla s fešte, da me ni tiščalo v želodcu. Držte se dobro še naprej in veliko sončka. Če ne drugače pa v srcih.

lejčy  

član od: 18.3.2004

sporočila: 95

14. jun 2004 13:22

Tocka, olivno olje, kupi si ga, saj ga dobiš v vsaki trgovini. Vse jedi pripravljam z olivnim oljem. Za kakšno paradižnikovo solato pa tudi bučno olje. LEJČY

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

14. jun 2004 14:04

Sej to pa res ni več normalno. Mam ogromno dela in nimam časa nič pisat. In ko končam pogledam in so kr 3 strani več. Sploh se vas ne da dohajat, kaj šele da bi človek kaj napisal. No zdaj grem pa domov pogledat, če bo kaj dobrega za kosilo. Naraj bi kej zđuskala, če ni mami že vsega sadja pojedla. lep pozdrav

aisha3012  

član od: 19.5.2004

sporočila: 41

14. jun 2004 14:13

hmmmm mater ste me potolažli ej! jaz sem cel vikend mešala v želodcu vse mogoče. zato sem rekla, da danes začnem kar znova, kot, da mi je prvi dan! a je to ok, al naj normalno štejem dneve dalje?! ej doživela sem tako razočaranje. pri Šikeru v Lenartu majo odlični zelenjavni krožnik - pohan sir, zelenjavni zrezki, pohani melancani, pohani šampinjoni in vsega vraga... in glej ga zlomka, na B dan grem nekam drugam jest (ne bom delala antireklame), pa naročim zelenjavni krožnik - pač pohan sir mi je itak najboljši in vraga - dobila sem tako ŽALOSTEN zelenjavni krožnik, da se mi je srce zjokalo - ena šefla riža z zelenjavo iz vrečke (mexico mix), 6 ali 7 krompirjevih štruklov, 5 žlic obične kuhane zelenjave (spet mexico mix), kar pomeni, da če ne bi grešila, bi taščo uažalila do smrti, mela je namreč rojstni dan, poleg tega pa sem bila tako lačna (čakali smo 1.5 ure na hrano, ker je moj dragi jedel sipo), da mi na kraj pameti ni padlo, da bi rekla, da hočem nekaj drugea. edino kar je bilo dobro, je bila paradižnikova solata z jogurtovim dresingom. pohan sir sem pa itak mogla posebej naročit - in tale krožnik je stal 1.100 sit. pa majo baje drugače tam zlo dobro hrano. jao, kaka žalost. in pol sem seveda grešila še ves včerajšnji dan - packa!!! ampak tehtnica še vedno kaže 5 kil minusa. še 5-7 pa bo!! dane sem jedala pa sirov burek in pohane melancane in malo paradižnika. damn, se mi zdi, da mi že običajno ločevanje, ne pa dnevih ampak v enem dnevu, pomaga izgubljat kile. sem pa zadnjič slišala od kolegice, da se je po tej dieti zredila za dve kili. nisem mogla verjet, ampak je že tako - nismo vsi za vsë!! pa rpidni bodite!

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

14. jun 2004 14:35

ja ja kar tolažte se jaz kle stradam skor pa se odrekam mesu na žaru , ve me pa tkole razočarate , sej vam vrnem naslednji vikend , bom vsaj z mirno vestjo kršil , sam se vedno se bom drzal pravila da Š in B ne skup :) pa ta tden sem v nočni tko da mislm da bo šio kaj kil dol , danes se grem vagat .... Dušan

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

14. jun 2004 14:53

Ojla, "grešnice", tudi moj vikend ni minil čisto po načrtih. V soboto sem si sicer dokazala, da nisem kar tako - imela sem namreč sadni dan, na programu pa eno luštno turo v hribe nad 2000m, pa sem preživela prav lepo, brez posebne lakote ob vodi, nekaj jabolkih in dveh bananah, potem ko sem si doma za zajtrk navsezgodaj privoščila slastne jagode. Energije mi ni manjkalo, tako da sem presenitila vse okoli sebe, oreščkov in rozin, ki sem jih imela za vsak slučaj s sabo, sploh nisem rabila. V nedeljo, na P dan, pa se je med kosilo in večejo vrinila še ena rolada in mi "pokvarila" vikend. No, saj ni tako hudo, gremo naprej! Študiram pa že na naslednji vikend, ko grem na izlet in imamo prehrano organizirano in ni čisto nič po naših pravilih, tako da razmišljam, da si bom za dopoldne s sabo vzela sadje, popoldne bom pa poskusila upoštevati le kombiniranje, dnevov se najbrž ne bom uspela držati. Pa pri količini bom poskusila paziti! V ponedeljek pa naprej po programu. Upam, da ne bo šlo preveč gor. Kakšne izkušnje imate s takimi vikendi? Kilo, dve več? Prosim za nasvet, da mi ne bo potem preveč žal! L.p. vsem! Encijan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti