Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

marjana  

član od: 11.5.2004

sporočila: 87

14. jun 2004 8:20

Dobro jutro vsem.. Včeraj je imel nečak rojstni dan, jaz pa prehrambeno katastrofo..prvo kot prvo me je sram da sem se tako grdo pregrašila,drugo pa da me vse boli in sem čisto zanič..začela sem čist ok, bolj sem jedla bolj sam pozabila da sem na dieti,,potem me je pa že sinoči bolel želodec in še vedno me..za crknit..ena napakica pa take posledice...fuj me bodi..danes sem doma in grem tečt če se bom potem kaj bolje počutila... lep pozdrav

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

14. jun 2004 8:27

Punce ne se sekirat. Treba se je tud malo pregrešit, seveda pa ne preveč. Danes je moj sadni dan. Ima kdo kakšno idejo kaj bi si lahko naredila iz sadja, ker nimam idej pa niti te knjigice, ki ste jo vsi tako nestrpno čakali. Kaj lahko jem na sadni dan tudi zelenjavo, ker jo imam zelo rada in ne vem, če bom lahko samo s sadjem zdržala. Sedaj pa korajžno naprej. tocka

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

14. jun 2004 9:00

aha aha sej se je meni zdelo da ste se med vikendom basali k je blo vse tiho drugič pa lepo tule pridet pa napisat kam greste , da vam damo malo nasvetov, da ne pozabite da ste v dieti 90 dni , samo sej to vam vrnem drug tedem, jaz revez sem mislil ob sadju bit , ko bi se drugi basali :) vglavnem sej bo , mal heca , sej pa se bimo čez teden malo bolj drzali pa kak grižljaj manj , pa bo Dušan

majekzmajek  

član od: 8.6.2004

sporočila: 147

14. jun 2004 9:09

Lep pozdravcek, cez vikend sem si naredila plan - in danes je moj prvi dan. Dokončno sem se odločila, da je potrebno nekaj narediti. Upam da mi bo (VEM) uspelo, a brez vaše pomoči ne bo šlo!! Lep dan, majekzmajek P.S. Zanima me, jst sem namreč vegetarijanka, če je tudi med vami kakšen... Sporočilo je spremenil(a) majekzmajek dne 14. jun 2004 09:18:06

stanka  

član od: 3.6.2002

sporočila: 716

14. jun 2004 9:33

Zdravo, Majekzmajek, dobrodošla v klubu! Jaz sem tukaj drugi teden in kar gre. Navadiš se na določen red, kilce pa lepo dol... Tocka, tudi jaz imam danes sadni dan, pa mislim, da bo kar težka. Popoldne ima sin valeto in vem, da se bodo mize kar šibile od dobrot... Upam, da bom zdržala ob kavici! LP, Stanka

leva  

član od: 26.5.2004

sporočila: 32

14. jun 2004 10:16

ja ja ja. Sem misla bit tiho in ne priznat, da sem tudi jaz grešila čez vikend. Sem bla v petek glasna, da bom na pikniku pridan, ampak ni šlo. Je padel tudi kak deci cvička. Hvala bogu, da sem imela P dan in sem meska lahko jedla in seveda zraven zelenjavo. Vsaj v tem nisem grešila. Le da je bila količina večja kot sicer. Odpovedala sem se pa večernemu čipsu in ostalim dobrotam. Upam, da mi odpustite. Pa še ena stvar je: Tudi v soboto sem imela kar P dan, ker ni šlo drugače. Smo imeli delavce in nikako nisem mogla sebi kaj drugegea privoščit. Tako, da sem danes na testeninah oz. pizzi. Mi je bla prejšnji teden tako dobra, da bo kar nadaljevala še danes. Mislim pa, da je še vedno bolje, da vsaj toliko gledam, da ne mešam hrane med sabo, pa čeprav imam dva dni proteinskega, kot pa da bi, če že grešim potem jedla vse pomešano. Kajne???? Potolažite me malo prosim. Danes imam pa v sebi že en liter vode, kar ravno ni vmoji navadi. Se kaznujem. Cmočka vsem leva

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

14. jun 2004 10:18

Stanka, mislim da ni nič narobe, če neseš sabo kakšno jabolko, ali pa si v kakšni plastični posodici s pokrovom neseš seboj narezano sadje. Pa pač tisto malo pikaš, mislim da bo zgledalo manj čudno, kot če si nič ne vzameš in čakaš samo na kavico. Pa morda še komu kaj ponudiš. Navadi se na take priložnosti. Meni kar uspeva. Sem bila v soboto na pikniku, pa ni nihče v mene drezal. Sicer sem res imela proteinski dan, tako da sem lahko jedla, pa vendar sem pojedla samo pečeno hrenavko in pa goro zelenjave. Danes pa pride na vrsto vegetarijanska pizza brez sira. Mnjam... komaj čakam. Zvečer pa sladoled in čokolada. Ha, Marjana, to se bova basali. Sicer pa, se mi zdi, da količinsko pripravljenega sploh ne morem več toliko pojesti, in mi stalno nekaj ostane na krožniku. Je pa res, da popijem neverjetno dosti vode. Sicer ne vem koliko je to pametno zaradi zdravja, saj pravijo da voda iz ptujskega območja ni ravno najbolj neoporečna. Da pa bi si vodo kupovala, pa mi tudi ni, ker so že tudi v stekleničeni vodi kdaj našli kakšne neprimerne sestavine. Pa še kalkulacija ne gre skozi. Npr. 4 litre x recimo 80,00 Sit (toliko je verjetno nekje najcenejša) je 320,00 sit dnevno, X 30 dni, pa je to 9.600,00. Potem je to vržen denar vstran, saj jo tako takoj iztankam... ha, ha, ha. Malo heca mora biti, kar je res, pa drži! Lep pozdrav vsem, predvsem pa novim zanamcem, še posebaj pa obema moškima, v upanju, da se nam pridruži še kateri. Korajža velja!!!!!!!!!!! Renata

lejčy  

član od: 18.3.2004

sporočila: 95

14. jun 2004 10:18

Lep pozdravček! Tocka svetujem ti, da si pripraviš zelenjavno juho iz vse mogoče zelenjave (čebula, paradižnik, zelje-sveže, brokoli, gomolj zelene, cvetača, korenje,koleraba, ... začimbe). Vso zelenjavo narežeš, jo daš kuhat v vodo, ne predolgo, na koncu dodaš še začimbe (šetraj, luštrek, peteršilj, zeleno) soliš in jed je gotova. Juhe lahko skuhaš večjo količino in jo imaš še za večerjo. Jaz pa imam danes B dan in si bom pripravila obaro, pa veliko solatke. Veliko uspeha vsem in naj vam sonce polepša dan, pa čeprav se komaj kaže izza oblakov, pomembno je da je v naših srcih.

juhica  

član od: 2.6.2004

sporočila: 53

14. jun 2004 10:52

Sem pa misllila da sem edina,ki je podlegla dobrotam iz žara.:) Ja ja tud jst sm packa v soboto jedla meska tistega hrustljavega piščančka iz žara.. Danes za kazen(oz.za moj buši za nagrado) pijem samo vodo in bom tako kar cel dan ,da piščeta utopim:) Duško drugič pa z tavelko roko mahi,nism nč vidla pa sm z tavelko učko gledala;) Sej nam gre no,pozabimo hitro na male kikse,pa naprej proti velikem uspehu.Skupaj bomo zmagali!! Levinja

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

14. jun 2004 10:52

Hvala za nasvet. Mislim, da bom ga kar upoštevala, če ne danes pa drug dan. Lejčy, ko si pripravljaš zeleno solato, katero olje daš not? Jaz dam belo, ker olivnega še nimam. A je to vredu? Lepo pozdrav tocka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti