14. jun 2004 10:18
Stanka, mislim da ni nič narobe, če neseš sabo kakšno jabolko, ali pa si v kakšni plastični posodici s pokrovom neseš seboj narezano sadje. Pa pač tisto malo pikaš, mislim da bo zgledalo manj čudno, kot če si nič ne vzameš in čakaš samo na kavico. Pa morda še komu kaj ponudiš. Navadi se na take priložnosti. Meni kar uspeva. Sem bila v soboto na pikniku, pa ni nihče v mene drezal. Sicer sem res imela proteinski dan, tako da sem lahko jedla, pa vendar sem pojedla samo pečeno hrenavko in pa goro zelenjave. Danes pa pride na vrsto vegetarijanska pizza brez sira. Mnjam... komaj čakam. Zvečer pa sladoled in čokolada. Ha, Marjana, to se bova basali.
Sicer pa, se mi zdi, da količinsko pripravljenega sploh ne morem več toliko pojesti, in mi stalno nekaj ostane na krožniku. Je pa res, da popijem neverjetno dosti vode. Sicer ne vem koliko je to pametno zaradi zdravja, saj pravijo da voda iz ptujskega območja ni ravno najbolj neoporečna. Da pa bi si vodo kupovala, pa mi tudi ni, ker so že tudi v stekleničeni vodi kdaj našli kakšne neprimerne sestavine. Pa še kalkulacija ne gre skozi. Npr. 4 litre x recimo 80,00 Sit (toliko je verjetno nekje najcenejša) je 320,00 sit dnevno, X 30 dni, pa je to 9.600,00. Potem je to vržen denar vstran, saj jo tako takoj iztankam... ha, ha, ha. Malo heca mora biti, kar je res, pa drži!
Lep pozdrav vsem, predvsem pa novim zanamcem, še posebaj pa obema moškima, v upanju, da se nam pridruži še kateri.
Korajža velja!!!!!!!!!!!
Renata