Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Amelie  

član od: 2.5.2004

sporočila: 42

13. jun 2004 18:07

Tut jaz tole dieto z cigareti primerjam :) Kmalu bo eno leto kar ne kadim, in če mi je to ratalo mi bo pa "par" kil dol spravit tut. Zdele, zadnje dni je tok luštno ker je že sadnje zunaj. Vreme sicer ni najbolj poletno, ampak po tisti vročini tut mal dežka paše. Jaz bi bla skoz sam na sadnu, češje, jagode,... mmm, sam kakšna smetana bi še zraven pasala pa raje sploh ne razmišljam o tem... Zdej sem po bolezni spet pršla mal k seb, ker sem prejšnji teden ves čas neki grešila, kar se je seveda poznalo na kilogramih. Zdej pa spet po starem naprej... danes imam B dan in sem jedla puranje meso na žaru z velik solate. Zanimivo je to, da prej sploh nisem jedla solate, zdej ko pa mam to dieto bi jo pa ves čas... Pa ko maš krizo se moraš spomnit kako dober občutek je ko ti nekdo reče: "Ti si pa shujšal-a a ne?!" Sam za te besede živim :) Do idealne teže mam še veliiikkk kilogramov, ampak sem po naravi optimist, tak da komaj čakam konec diete, ko bom blizu.... Lepo se imejte Amelie

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

13. jun 2004 18:10

Lep pozdarv! Angela želim ti veliko uspeva pri dieti. Jaz imam danes 3dan(OH). Včeraj sem bila kar ponosna na sebe. Zvečer sem šla ven in si nisem privoščila noben fajn sokec ali kozarček alkoholne pijače. Spila sem samo eno kokakolo in čez noč sem pila samo radensko. Zdaj pa sem sladkam z domačim jagodnim pecivom. Joj, kako je dobro, njami. Jutri pa sledi sadni dan, upam, da ga bom preživela brez težav. Imam pa še en problem. Jedilne čokolade ne jem, enostavno je ne more. Ali jo lahko s čim zamenjam in namesto jedilne čokolade pojem kaj druga? P.S. Angela ti pa kar veselo na delo. Skupaj nam bo uspelo tocka Sporočilo je spremenil(a) tocka dne 13. jun 2004 18:17:58

dejci  

član od: 13.6.2004

sporočila: 2

13. jun 2004 19:22

zivjo. no d ne bote zenske rekle d se tipi pa ne upamo hujšat oz. o temu nočmo sploh slisat sm se odloču d se prjavm tuki pa da vidm ce mi bo kj uspel. Do zdej kar sm prebral o tej dieti me najbol muči tole-jesti sadje do 12.00, zato ker sm navajen d zjutri neki malga pojem okol 10-ih pa mam malco ,na sihtu se precej gibljem in ne vem če bom samo s sadjem zdrzu do 12.00.A je nuja jest samo sadje dopoldne?Nc jutr je začetk delovnega tedna probu bom zdrzat samo s sadjem do kosila, kaj mi bo uspel vam pa sporocim. lp dejan dejan potok

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

13. jun 2004 19:33

Najboljše je če do 12 je samo sadje, saj to ni pretežka hrana in v sebi vsebuje tekočino. Spij do 12 veliko količino vode, to te malo nasiti. No, vsaj mene. In seveda bo ti uspelo, iz dneva v dan bo vedno lažje papa tocka

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

13. jun 2004 19:50

Pozdravljeni vsi novi in nove! Splača se vam potruditi, Dejči, ti pa le zdrži s sadjem dopoldan, boš videl, da boš lažje delal, saj boš potem veliko manj utrujen, ker bo telo porabilo veliko manj energije za presnovo. Le javi se! Irena

dejci  

član od: 13.6.2004

sporočila: 2

13. jun 2004 20:02

Ja potrudu se bom-k vidm da so rezultati zlo pozitivni.Seveda ob vasi pomoci bo se tok lazje vse skupi .Se beremo caw baw dejan Sporočilo je spremenil(a) dejci dne 13. jun 2004 20:02:39 Sporočilo je spremenil(a) dejci dne 13. jun 2004 20:04:04

JOKL  

član od: 27.4.2003

sporočila: 108

13. jun 2004 22:53

Helo! Piknik je bil prava (prehrambena) katastrofa- mislim zame. Za jest je bilo vse živo, nenormalne količine in nonstop, vsak me je silil z vsem, ni se mi ljubilo razlagat, kako se prehranjujem, v glavnem je kar šlo- meso in paradajz, samo ko mi ne bi pod nos rinili češnjeve pite, marmornega kolača, pehtranove potice, in pomislite kaj je spacal glavni kuhar: flambirane banane z sladoledom in smetano Kje so tisti časi, ko si na pikniku dobil samo čevapčiče in paradajz- kakšne sladice neki! No sevede sem grešila - preveč. Še danes čutim kako imam zabasana prebavila in se zelo slabo počutim! Pravilno kombiniranje oz. ločevanje hrane ima resnično smisel in namen in ni samo za shujšat ampak, da lahko normalno funkcioniraš in nisi samo kanta za hrano!! prov izmučena in brez energije sem danes. Res odsvetujem takele kikse! Dejci, mogoče te bo prvih nekaj dni krivilo ampak telo se privadi, sploh ne bo problema. lahko noč, se beremo jutri JOKL

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

14. jun 2004 0:49

dejci zivjo ,kar korajžno tudi sam sem mislil da se ne da zdrzat samo ob sadju samo kar gre sej ni treba da dopoldne sam dve jabolki , vsekakor lahko še kako banano da ti bolažje , pa vode ful spij boš lažje zdrzal , evo jaz mam danes 14 dan , dejci sedaj sva dva, se jima ne bova dala ha ha JOLK joj res katastrofa :)) sej pri nas smo tut meli piknik v soboto , pa sem imel sadni dan , pa so mi spekli samo mal zelenjave , meso sem sipa prihranil za nedeljo , mnjami , veš kaj je pasalo vglavnem treba je pošliftat v glavi , vcsih je mal krize , samo treba bit karakter , naslednji teden mamo spet dva piknika , soboto in nedeljo , uf me za prav skrbi kako bo :) samo bo že nekak , sem ze naroćil velk zelenjave, v soboto mam OH dan , nedelja pa sadje , kriza :)) no sobota bo sladica namest meska :)) p.s. juhica kje si ti sem se mim tebe peljal pa mahal , pa nič :)) lepo se imejte pozdravček od mene Dušan Sporočilo je spremenil(a) Dusano dne 14. jun 2004 00:50:40

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

14. jun 2004 6:24

Dobro jutro! Vidim, da ste ful pridni!!! Pa še par novih je spet, enkratno! Vsem želim najboljše možne uspehe. 100% nam bo ratalo. Jz sem se mela za vikend ful dobro... v soboto sem šla na morje in je blo enkratno, ker je bla huda vročina in sem se lepo ohladila. V nedeljo sem bla pa doma, k je bil tak dežek. In spet je blo treba dolge rokave in čevle za tak vreme vn prvlečt. Jz res ne vem kaj je s tem poletjem letos. No ja bomo že preživeli. Jz sem tud presrečna, da se je ful sadja pojavilo. Sem si naredila ful dober sokec v sokovniku iz melone, pomaranč in jabolk. Mnjami! Pa namesto sladke večerje - zmiksane banane z jagodami. Tud jz bi najraj sam še sadje jedla. Pa morm povedat, da ga prej sploh marala nisem. To mi je bla največja muka. Ne vem če sem dva jabčka na let pojedla. Edino breskve sem mela rada. Zdaj bi pa samo sadje. Mnjami. Edino grenivke ne morem. Fuj! Pa sploh je ne morš nikamor dat k ma tok močen okus. No ampak sej je dost druzga sadja. Ok dost o sadju. Pridni bodite še naprej. lp in enga velcga lupčka

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

14. jun 2004 7:44

Dobro jutro! Men je pa danes slabo, kriva sem pa sama, ker smo vceri imeli piknik in seveda ni bilo ta pravega reda. Na srečo sem imela B dan in sem lahko meso jedla, samo nisem pa pazila na tiste 4 ure vmes in se mi danes pozna. Želodec me boli za znort! Poleg tega sem se pa še pregrešila in sem pojedla košček peciva od tašče! Tolk mi je slabo da tut sadja še nisem jedla za zajtrk! Sicer pa prav, kazen mora bit!! Če mi še kdo kakšen čevapčič omen bom znorela! Če ga ne vidim še kakšen mesec pa bo glih prav! Pozdravček vsem! Nenni

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti