Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

11. jun 2004 18:25

Lep pozdrav! Danes je za mano prvo dan. Šlo mi je kar vredu. Ni mi bilo teško jest tisto kar sem morala. Sem pa ponosna na sebe, da ko so moji imeli kosilo (pohan zrezek in pomfri) me ni nič mikalo. Končno sem v svoji glavi razčistila, da ne gre več tako dalje, treba se je tud zdravo prehranjevat in pa zgubit nekaj kg. Samo je še daleč tisti 90 dan. Ampak verjamem da mi bo uspelo, tudi vsem vam. Lepo je, ko prebereš kako grejo drugi čez to, to mi pomaga da ostanem močna. lep vikend vsem tocka tocka

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

11. jun 2004 18:29

tocka drzi se ko boš v krizi se javi , mi smo s tabo , pa tud drugace smo tu sej veš korajža velja Dušan Sporočilo je spremenil(a) Dusano dne 11. jun 2004 19:31:37

juhica  

član od: 2.6.2004

sporočila: 53

11. jun 2004 20:03

U kok se bo vlilo,me je kar strah:) Kako ste kaj dragi shujšatelji hehe..v nedeljo grem na vago,takrat bo trenutek resnice..bom pet kil težja k vsak dan pet litrov tekočine požlempam:) Pa še en luštn vic k sem se mu dons nasmejala: Gorenc ujame zlato ribico in ona mu ponudi tri želje. Gorenc:Naj sosedu krava crkne! Ribica:Storjeno!Druga želja? Gorenc:Naj še ta drugmu sosedu krava crkne! Ribica:Storjeno.Še zadnja želja? Gorenc:Pa naj še meni krava crkne! Ribica:Ja zakaj pa to? Gorenc:Nared kukr sm t reku!Da nebota unedva kmeta k men po mlek hodiva! Pa veliko smeha vsak dan:) Tocka jst navijam zate!! Levinja

JOKL  

član od: 27.4.2003

sporočila: 108

11. jun 2004 22:35

Helo! Zdajle je že tako pozno, da že vsi pančkate in presnavljate, se moram potožiti - jutri imamo piknik- hvala bogu imam B dan, ampak me že skrbi, da bo vsega preveč, pa še kakšne skušnjave v obliki sladkarij in vinčka. Že danes me meče, samo gledam kaj bi pojedla, naša familija je danes pekla na roštilju, jaz pa sem zraven žulila pomaranče in vodo, ampak sem zmagala- za danes. Točka držim pesti, juhica kaj je s solatko, a bo jutri za kosilo JOKL

juhica  

član od: 2.6.2004

sporočila: 53

11. jun 2004 22:51

Jokl če si danes zmagala,boš jutri še lažje.Saj je vse v prvo najtežje,ne? Solata je še tam kjer je bla,za kosilo bo pa v ponedeljek,ker hujšam haha.. Levinja

tocka  

12. jun 2004 8:43

Dobro jutro! Začenja se moj drugi dan. Hvala za vso podporo, sedaj sem prepričana da mi bo uspelo, saj je ob meni nekdo, ki mi bo pomagal v skušnjavi. Imam samo eno vprašanje. Vsako jutro moraš jest sadje (2 sadeža iste vrste), kaj je mogoče tudi določeno katero vrsto sadja moram na določen dan jest ali je vseeno za kaj se odločim? Najlepša hvala Lep dan želim vsem in zmagajte še v enem dnevu. tocka

stanka  

član od: 3.6.2002

sporočila: 716

12. jun 2004 9:15

Tocka, jaz imam pa 6. dan, se pravi, da sva obe na škrobu. Kaj boš danes jedla? Jaz oklevam med krompirjem in rižem. Je šlo pa že 2,5 kg dol! Kar ne morem verjet! Lep dan vsem hujšajočim (pa tudi ostalim)! LP, Stanka

tocka  

12. jun 2004 11:12

Stanka! Jaz bom jedla kuhan krompir in zelenjavo. Krompir imam rada, pa se moram potešit vsaj z kuhanim. Komaj čakam. Njabolj pa se veselim jurišnjega dne, ko se bom zvečer lahko malo posladkala. Lp tocka

Ebonlass  

član od: 25.8.2002

sporočila: 242

12. jun 2004 17:35

Jaz sem pa en teden po zaključku 90 dnevne diete, jem normalno (zjutraj sadje) za kosilo pa tudi gledam da ne mešam stvari med seboj. Teža se mi ni spremenila ne na gor ne na dol, je med 76 in 77 kg. Danes sem imela pleskavico, polnozrnat kruh in pa kumare z česnom in kislo smetano. Počutim se enkratno, najbolj mi je pa to všeč, da me folk sploh več ne prepozna :), zato ker sem tolk shujšala :) Ostali se pa lepo držte, bodite trmaste-i in en lep pozdrav z Jesenic. Marjeta Žniderčič

angela  

član od: 12.6.2004

sporočila: 2

12. jun 2004 21:55

Ojla, jest pa jutr začnem 90 dnevno dieto, 8 kg imam preveč. Ko berem kako se kurite in vztrajate, imam upanje, da bo tudi meni uspelo. Pa saj mi bo, če sem februarja nehala kadit, mi bo tudi to uspelo. Že 1 mesec poskušam hujšat in mi ne gre. Danes sem vas našla in upam, da mi bo z vašo pomočjo ratalo. Zdele sem še večerjala ;-)) jutri gre pa zares! Mavrični pozdrav, Angela Jožica Kraševec

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti