Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

leva  

član od: 26.5.2004

sporočila: 32

9. jun 2004 11:17

Zdravo vsem hujšajočim Juhica: zanima me, kako spečeš riž v pečici??????? Sem ljubiteljica riža in testenin in me zanima kaj vse si pripravljate??? Lep da vsem, pravkar odhajam na slane krekerje, ker nimam nič pametnega za kosilo s sabo v službi. Bo pa popoldan padlo kaj obilnega na OH dan!!!!???????? čao leva

marjana  

član od: 11.5.2004

sporočila: 87

9. jun 2004 12:18

bravo nenni,,, Renata me veseli da si bolje kot jaz..jedla sem ob 12 jogurt in žemljo pa mi ni bilo bolje, tako da mi je šele pičanec prišel do ževega.. Renata, a nimaš danes škrobni dan?? makaroni so jutri kolikor jaz vem..za solato pa jaz uporabljam kislo in svežo papriko, paradižnik, lahko tudi sušen paradižnik v olivnem olju, gobice v kisu, pa tudi olive.... pol pa mal kisa mal olja pa mal smetane..paše tudi sveža bazilika..vse je pa odvisno od stanja v denarnici..lahko pa svežo papriko prej popečeš pa daš not ohlajeno,,lhko pa tudi bučke...idej ne manjka.. lep dan vsem

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

9. jun 2004 13:04

OOOOOOOO kok se mi sline cedijo. Komi čakam, da pridem domov na juhco... še kej bi zraven. Bom si še mal solate nardila. Za večerjo bi pa ful kakšen štrudel... pa ga nimam... no bom kej druzga najdla... bom šla na sladoled... bo pasal. lp aiwa

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

9. jun 2004 13:48

Jojjjjj, Marjana, prav imaš. Pa sem zamočila. Kaj pa naj zdaj? Kaj vem kaj mi je včeraj bilo, ko sem si pripravljala jedilnik za danes, da sem zamutila. Kaj naj sedaj naredim? Naj imam jutri še enkrat OH dan, da bom šla s tabo vštih, ali bi morala nadaljevati z vitaminskim? Kaj mislite da je najbolje? To sem ga posr..... Renata

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

9. jun 2004 14:02

Jaz ti predlagam, da imaš še enkrat jutri OH, danes mogoče sladice spusti pa bo! Itak sta si pa škrobni in OH podobna, včasih nismo ločevali škroba in ogljikovih hidratov, je šlo vse pod OH. Tako da se ne sekiraj ! Tut če se enkrat pregrešiš ne bo nič hudega!

marjana  

član od: 11.5.2004

sporočila: 87

9. jun 2004 14:30

Renata, se strinjam z nenni, pojej makarone in maksimalno uživaj v njih, pa ti ne bojo škodli, jutri pa nadaljuj po voznem redu.. samo sekirat se ne pa bo vse ok..kot da se nič ni zgodilo.. lp

juhica  

član od: 2.6.2004

sporočila: 53

9. jun 2004 21:11

Sharon,juhica ni danes cel dan nič papala,ker je žlempala madal bal,vodo in dve črni kavici.Sploh se ne počutim slabo in me nič ne matra.Sem sicer odprla novo temo na forumu,pa sta dve pošimfale sto na uro,ampak men je fajn.Sej mal posta pa res ne more škodit.Jaz sem kar prekinila z dieto potem se mi pa izide na sadni dan pa je ravno vredu. Leva,riž pripravim takole:na malo olivnega olja prepražim čebulco in ko zastekleni dodam še česenj,pa malo popražim,dodam riž,ga mešam da zastekleni in potem dodam malo vegete,majarona,kumine,soli in perteršila in zalijem z veliko vode in postavim v pečico.Je pa fino ker lahko zmečeš noter vso možno zelenjavo,meni pa je najbolj všeč,da ni treba mešat:)Simpl ko pasulj. Vsem,ki vas včasih zamika,da bi se pregrešili pa tale meni ljub citat:Razlika med navadnim človekom in bojevnikom:Navaden človek vse v življenju vidi kot blagoslov,ali pa prekletstvo.Bojevnik pa vse v življenju vzame kot izziv. Ostanite bojevniki/ce. pozdravček vsem od Levinja

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

10. jun 2004 7:02

Jutro ! kaj naj vam rečem še sem z vami, za enkrat mi gre lepo. juhica hvala za citat in pa recept za pečen riž mislim da ga bom danes preizkusil saj ima ravno Š dan, tako da mi bo prišel prav ... ko prebiram vaše zapiske mi daje moč in upanje da ne vrzem puške v koruze, hvala vam da ste z mislimi z mano Dušan

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

10. jun 2004 7:16

Zdravo! Tudi jaz sem ponovno tu. Kljub moji včerajšni napaki danes nadaljujem. Marjana spet sva vštric. Danes bo pizza. Njam! In zvečer zaradi moje včerajšnje napake izpustim sladoled. Samo rebrco čokolade bom pojedla. Renata

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

10. jun 2004 9:49

Hojla! Kako ste danes? Jaz sem super. Za kosilo sem si prinesla riževo solato, njami!!! Jaz imam težave z oblekami. Kar sem nosila do sedaj mi je preveliko, stara oblačila (obdobje 60 kg) pa so mi še za kakšen cm pretesna. Kako to rešujete? Pozdravček vsem !

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti