Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

leva  

član od: 26.5.2004

sporočila: 32

10. jun 2004 10:47

Zdravo vsem bojevnicam! Juhica hvala za recept. Mi jevšeč in ga bom sigurno preizkusila. Moram povedat, da sem včeraj prvič jedla pizzo brez salam, mesnih dodatkov, pršuta, sira in vseh dodatkov, ki super pašejo nanjo. Kupila sem Pečjakovo testo, ga premazala z kečapom, nanj nadevala gobice, bučke (ki sem jih prej malček prepražla na olivnem olju in so bile sočne z malček omakce), svežo papriko in malo čebule. Spekla in se totalno najedla. pizza mi je bila dobra kot malokatera z prepovedanimi dodatki. Resnično super!! Danes sem na vitaminskem dnevu in so v meni že tri jabolka!!! čao leva Sporočilo je spremenil(a) leva dne 10. jun 2004 10:48:46

majekzmajek  

član od: 8.6.2004

sporočila: 147

10. jun 2004 11:09

Lep pozdrav vsem, vzela sem si nekaj dni časa in do potankosti preučila vso vašo pošto (vprašanja in odgovore). Odločila sem se da začnem s to "dieto". Pa mi vseeno nekaj stvari ni čisto jasnih - če mi lahko prosim nekdo konkretno razloži (napiše) kaj spada pod beljakovinski dan, kaj pod proteinski itd.... Hvala vnaprej in lep dan! Sporočilo je spremenil(a) majekzmajek dne 10. jun 2004 11:10:52

marjana  

član od: 11.5.2004

sporočila: 87

10. jun 2004 11:19

ojla,, Me veseli Renata da sva skupaj..jaz bom danes samo rezance z drobtinami, ker nimam časa pacat, moram sima peljat na rojstni dan..drugače sem pa spet v polni formi, včeraj sem že pretekla kakih 5 km..to mi deli..ampak vodnih dni se ne grem več...če se držim diete mi mora ravno tako uspeeti doseči željeno težo..če ne bom pa mal podalšala ,,itak mi taka hrana ful paše.. lep dan..

BRANKI  

član od: 21.8.2002

sporočila: 74

10. jun 2004 12:37

MAJEKZMAJEK POSLALA SEM TI PISMO! BRANKA

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

10. jun 2004 14:04

juhica aja dej povej kok časa se riž peče , ali pa naj mi kera druga predlaga kok časa in na keri temperaturi Dušan

stanka  

član od: 3.6.2002

sporočila: 716

10. jun 2004 14:16

Že nekaj časa vas berem, na tiho sem se vam pridružila v ponedeljek. No, danes, ko je že par dni za mano, pa se javljam. Upam, da bo tudi meni uspelo oklestiti nekaj kg, ki so se mi nabrali zadnje čase. Sem na sadnem (prvem!) dnevu, je še kakšna z mano? LP, Stanka

juhica  

član od: 2.6.2004

sporočila: 53

10. jun 2004 14:38

Duško da se ti ne bo riž zažgal,daj na 200 stopin,tko ga jst pečem,pa še ni kuhna zgorela:) Če pa rad grešiš,na koncu dodaš veliko žlico kisle smetane..njam! Levinja

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

10. jun 2004 15:04

Pozdravček vsem skupaj! Sem sicer na krajšem dopustu, pa kar pogrešam jutranje prebiranje vašega pisanja, tako da sem danes prebrala vse za nazaj in sem spet na tekočem. Moj drugi vodni dan v torek je minil brez problemov, kakšne posebne lakote ni bilo, pomagalo je tudi to, da mi ni bilo treba kuhati za mojega dragega. V sredo zjutraj sem sicer bila spet bolj slabotna, tako kot po prvem vodnem dnevu, ampak po zajtrku je bilo kmalu OK, sploh ker sem bila prosta in sem uživala v soncu in pohajkovanju. Marjana, hudo mi je zaradi tvojih neprijetnosti z vodnim dnem. Si pomislila, da bi ga nadomestila s sadnim, tako da bi imela dva sadna dneva zapored, najbrž bi bil učinek večji, kot če samo spustiš vodni dan? Čestitam vsem, ki ste pred kratkim premagale vodni dan, se mi zdi, da vas (nas) je bilo te dni kar nekaj. No, še to, v drugem mesecu je šlo meni - s kilogrami mislim - zelo počasi dol, kakšen teden tudi manj kot pol kile, pa se je v mesecu le nabralo dobre 3 kg, skupaj v dveh mesecih torej dobrih 9. Trenutno sem na slabih 62 kg oz. ITM-ju 23,6, kar že spada v kategorijo normalne teže (od 18-25, če se ne motim), v zadnjem mesecu pa računam spraviti dol še kake 3 kg. Držite pesti! Nenni, obleke si daj kar zožati, ker novih se ti še ne splača kupovat, jaz sem si dala hlače zožati kmalu po prvem vodnem dnevu, zdaj pa vidim, da bo spet treba nekaj narediti. No, na srečo mi kakšne hlače in mikice izpred let tudi že prav pridejo, še dobro, da nisem vsega raztalala oz. zavrgla. Danes imam Š dan in sem ravno skuhala fižol za prebranec, zraven bo pa velika skleda zelene solate s paradižnikom. Mogoče kar "prekrepka" hrana za tako vroč dan – no bomo videli. Sem bila zjutraj "pridna" in že naredila eno 3-urno turo po hribčkih v bližini, tako da mi bo najbrž kar pasalo. Lepo se imejte in uživajte na soncu in v okusni hrani! Meni je ta način prehranjevanja (ločevanje) vse bolj všeč in ga bom najbrž kar sprejela za svojega. Stanka, pozdravljena! Pozdrav vsem novim (tudi tistim, ki samo berete!). Kar pogumno! Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 10. jun 2004 15:07:09

leva  

član od: 26.5.2004

sporočila: 32

10. jun 2004 15:12

Hojla. Odhajam počasi domov. Sem na sadnem dnevu kot ti Stanka. Za mano je nekaj jabolk, grenivka, liter in pol vode, ter večji del sprehodov do WC-ja in nazaj. Doma me čakajo banane in ananas. Upam, da mi bo uspelo, da bo mož otrokom skuhal večerjo in mi ne bo treba v kuhinji stat. lep dan vse in vso srečo Stanka. leva

BRANKI  

član od: 21.8.2002

sporočila: 74

10. jun 2004 15:58

Duško kako kaj tvoja nočna izmena.Boš uspel preživeti noč brez hrane? BRANKA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti