10. jun 2004 15:04
Pozdravček vsem skupaj!
Sem sicer na krajšem dopustu, pa kar pogrešam jutranje prebiranje vašega pisanja, tako da sem danes prebrala vse za nazaj in sem spet na tekočem.
Moj drugi vodni dan v torek je minil brez problemov, kakšne posebne lakote ni bilo, pomagalo je tudi to, da mi ni bilo treba kuhati za mojega dragega. V sredo zjutraj sem sicer bila spet bolj slabotna, tako kot po prvem vodnem dnevu, ampak po zajtrku je bilo kmalu OK, sploh ker sem bila prosta in sem uživala v soncu in pohajkovanju.
Marjana, hudo mi je zaradi tvojih neprijetnosti z vodnim dnem. Si pomislila, da bi ga nadomestila s sadnim, tako da bi imela dva sadna dneva zapored, najbrž bi bil učinek večji, kot če samo spustiš vodni dan?
Čestitam vsem, ki ste pred kratkim premagale vodni dan, se mi zdi, da vas (nas) je bilo te dni kar nekaj. No, še to, v drugem mesecu je šlo meni - s kilogrami mislim - zelo počasi dol, kakšen teden tudi manj kot pol kile, pa se je v mesecu le nabralo dobre 3 kg, skupaj v dveh mesecih torej dobrih 9. Trenutno sem na slabih 62 kg oz. ITM-ju 23,6, kar že spada v kategorijo normalne teže (od 18-25, če se ne motim), v zadnjem mesecu pa računam spraviti dol še kake 3 kg. Držite pesti!
Nenni, obleke si daj kar zožati, ker novih se ti še ne splača kupovat, jaz sem si dala hlače zožati kmalu po prvem vodnem dnevu, zdaj pa vidim, da bo spet treba nekaj narediti. No, na srečo mi kakšne hlače in mikice izpred let tudi že prav pridejo, še dobro, da nisem vsega raztalala oz. zavrgla.
Danes imam Š dan in sem ravno skuhala fižol za prebranec, zraven bo pa velika skleda zelene solate s paradižnikom. Mogoče kar "prekrepka" hrana za tako vroč dan – no bomo videli. Sem bila zjutraj "pridna" in že naredila eno 3-urno turo po hribčkih v bližini, tako da mi bo najbrž kar pasalo.
Lepo se imejte in uživajte na soncu in v okusni hrani! Meni je ta način prehranjevanja (ločevanje) vse bolj všeč in ga bom najbrž kar sprejela za svojega.
Stanka, pozdravljena! Pozdrav vsem novim (tudi tistim, ki samo berete!). Kar pogumno!
Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 10. jun 2004 15:07:09