8. jun 2004 15:45
Ojla! Najprej, študentka1 - vse naj naj za 29. rojstni dan. Želim ti, da ti uspe pri dieti, da boš potem še bolj zdrava in vesela, pa da boš srečna v krogu svojih najbližjih. Jst sem danes na škrobnem dnevu in sem imela tako dobro kosilo - pečen mlad krompirček, dušena zelenjava in solata. Sej ne morem verjet, da sedaj tako cenim hrano. Prej je bilo kosilo pač dobro, sedaj, ko sem pa pozorna kaj jem in kako pripravim, mi je pa še toliko boljša. Drgač sem pa full utrujena, ker je bolj malo spanca za menoj in še izpit. Jutri imam pa tisti dan, katerega se vsi najbolj veselite - OH. Sem že razmišljala, kaj bo jutri za večerjo - sladoled ali palačinke. Hudo... Glede tistega komentarja od mag. "nevemkatere" je pač tako - ona si to predstavlja po svoje, sam jst sem se pa ravno danes pogovarjala z eno kolegico, katere mama, ki je tudi zdravnica, hujša po tej metodi . V bistvu se ona kao skoz drži tega načina (ločevanja hrane) in ima tudi ona probleme z vodnimi dnevi. Potem že ni tako slaba dieta, če tudi zdravnice hujšajo po tej metodi. Lep sončen dan še naprej in držim pesti za vse tiste, ki ste na vodnem dnevu. sharon