Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

9. jun 2004 8:14

Ah simonA ... sej men tud skoz stoji...k en potrebn tip se počutim. Pa kilo dol, gor, dol, gor... znoriš. No važno, da preveč gor ne gre. Mene sicer mučjo čokolade... odkar ne kadim bi samo še sladko jedla... prej mi sploh pasalo ni zdej bi pa skoz. Sej se zadržujem in tole ločevanje tud pomaga, da vsaj gor ne gre. Zato pa razmišljam o madal balu, da bi se losala te grde navade po čokoladi. lep poljubček

juhica  

član od: 2.6.2004

sporočila: 53

9. jun 2004 8:28

Sem prišibala z lekarne.Mešanico madal bala že zlivam vase.Mi je ogaben okus ampak je za zdržat.Zdaj bom pa vidla kok "jajc" mam v resnici.Mam pol literško flaško in baje je dovolj za pet dni.Za vse ki vas zanima stane 4.300 sit. Držite pesti zame,da me ne bo premamila kaka piščančja krača:) Lupčka vsem Levinja

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

9. jun 2004 9:00

uuuuu!!!! Dej povej kako to gre. Kr na privat sporočilo mi pošl prosm. Zanima me kaj pa kako VSE! od tega kok tega spiješ, kako pripraviš, itd... hvala hvala hvala

tiya  

član od: 3.6.2004

sporočila: 6

9. jun 2004 9:07

Ojla! Bravo Nenni! Tudi jaz sem uspešno preživela včerajšnji prvi vodni dan. Počutje je bilo čisto OK, mogoče sem bila za odtenek nekoliko bolj zaspana... Sem pričakovala da bo huje! Izgubila sem sicer samo 1kg, ampak če ne bo šlo nazaj gor, bo tudi to v redu. Skupaj imam 9 kg manj, kar se mi za en mesec diete zdi kar lep uspeh. Zdaj pa že težko čakam, da pojem nekaj konkretnega. Zelena solata s piščancem, bučkami in ostalo zelenjavo, mmmmmm. Lep dan želim vsem skupaj! Tiya

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

9. jun 2004 9:36

Nenni, čestitam za prestani vodni dan in hvala za namig glede makaronove solate. Ga bom upoštevala. Pa še naprej se drži. Tiya tudi tebi čestitke in tako naprej. Ir1 ti pa nikar ne obupaj.Saj 5,5 kg tudi ni slabo. Sicer pa, ali telovadiš kaj, oziroma se gibaš. Nekje sem celo prebrala, da je ena izmed uporabinic te diete napisala, da je namenoma en dan malo več jedla oz. grešila, da je pridobila 1 kg, potem pa ji je teža ponovno začela iti dol. Bi mogoče to preizkusila. Sicer pa počakaj in ne obupaj. Že to je dosti, da težo držiš. Renata Sporočilo je spremenil(a) bessybori dne 09. jun 2004 09:39:24

juhica  

član od: 2.6.2004

sporočila: 53

9. jun 2004 9:39

Aiwa upam,da je odgovor dovolj izčrpen:) Levinja

ealy  

član od: 27.5.2004

sporočila: 173

9. jun 2004 10:04

Sej vem, da sem že nekje prebrala, ampak.....plis plis povejte mi kam spada polenta? Hvala:) ealy

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

9. jun 2004 10:19

Juhu! Ealy, v knjižici je polenta (koruzna) in tortilje na OH dan. Čeprav nekatere to uživajo na Š dan, kot sem zasledila v pogovorih. Jaz recimo koruzo (vloženo) jem na oba dneva, če mi glih zapaše. LP Pa veliko sončka!

sharon  

član od: 5.6.2004

sporočila: 69

9. jun 2004 11:11

Oj! Kako je že vroče (še dobro, ker potem ti res ne paše jest, sam se pa potem učit ne morem ). Včeraj zvečer, ko sem šla na moje rekreacijo, sem mislila, da me bo kap ruknila. Tolk je bilo vroče (kljub temu, da sem šla ob pol osmih zvečer)! Pa ko ti je že itak vroče, ko rineš v hrib in ko se spustiš v tek, potem ti pa še sonce v glavo buta. Grozno!! Sam sem vzdržala, čeprav mi je bilo potem, ko sem prišla domov, kar malo slabo. Drgač pa me za enkrat glede hrane še nič ne matra. Sam karakter bom mogla bit in vztrajat pri vrstnem redu in da se ne bom pregrešila. Tud mene mal skrbijo tile pikniki in te reči. Mam namreč kolege, k so vsi veliki gurmani in se mi vsi smejijo, ker sem jim zabičala, da me morjo na miru pustit in naj me ne silijo. Kljub posmehu sem se postavila zase! Bravo jst!! Jst bom suha pa zdrava, oni pa debeli in "zadihani". Je tak? Jst bi tud imela recept za madal balu, juhica. Please......... Ja, pa lahko to med dieto ali ne? Kaj boš ti danes papala zvečer juhica (in vsi tisti, ki ste danes na OH)? Jst se kar ne morem odločit, kaj. Pa pa sharon

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

9. jun 2004 11:14

Hvala vsem za čestitke! Jaz pa zdaj komaj čakam, da bo ura 12.00 da grem na mojo piščančjo solato! Jaz se še vedno nisem tehtala! Na vrata sem si obesla kavbojke izpred 4 let, ko mi bodo prav, se stehtam, prej ne! Zdaj ko se mi začne drugi del diete bom začela hodit s kolesom v službo, pa trebušnjake moram mal bolj redno delat! Pozdravčke vsem!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti