9. jun 2004 11:11
Oj!
Kako je že vroče (še dobro, ker potem ti res ne paše jest, sam se pa potem učit ne morem
). Včeraj zvečer, ko sem šla na moje rekreacijo, sem mislila, da me bo kap ruknila. Tolk je bilo vroče (kljub temu, da sem šla ob pol osmih zvečer)! Pa ko ti je že itak vroče, ko rineš v hrib in ko se spustiš v tek, potem ti pa še sonce v glavo buta. Grozno!! Sam sem vzdržala, čeprav mi je bilo potem, ko sem prišla domov, kar malo slabo.
Drgač pa me za enkrat glede hrane še nič ne matra. Sam karakter bom mogla bit in vztrajat pri vrstnem redu in da se ne bom pregrešila. Tud mene mal skrbijo tile pikniki in te reči. Mam namreč kolege, k so vsi veliki gurmani in se mi vsi smejijo, ker sem jim zabičala, da me morjo na miru pustit in naj me ne silijo. Kljub posmehu sem se postavila zase! Bravo jst!! Jst bom suha pa zdrava, oni pa debeli in "zadihani". Je tak?
Jst bi tud imela recept za madal balu, juhica. Please......... Ja, pa lahko to med dieto ali ne?
Kaj boš ti danes papala zvečer juhica (in vsi tisti, ki ste danes na OH)? Jst se kar ne morem odločit, kaj.
Pa pa
sharon