Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

8. jun 2004 11:34

Marjana, zaenkrat se držim, hvala za podporo!!! Grem na kosilo - kozarec mrzle vode!!!! Njami!

tiya  

član od: 3.6.2004

sporočila: 6

8. jun 2004 12:16

Nenni, kar pogumno vztrajaj še naprej! Tudi sama sem na vodnem dnevu in zaenkrat je še kar vzdržno. Kar se pa komentarjev o dieti tiče - moje osebno mnenje je, da če ob dieti zmerno telovadiš, ne moreš izgubljati samo mišične mase, saj s treningom pravzaprav krepiš in oblikuješ svoje mišice, s tem pa tudi telo. Pa saj lahko tiste, ki so že končale s to dieto povedo, ali je njihovo telo kljub izgubi kilogramov še vedno mlahavo, ali pa je opazno bolj čvrsto kot pred dieto. Lep pozdrav vsem "sotrpinom" Tiya

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

8. jun 2004 12:43

Juhu! Nenni, Marjana in vse ostale današnje mučenice - jst sem prvič mislila, da bom umrla, tko hudo je bilo; glavobol, slabost, švoh sem bila pa tako, da sem komaj hodila. Drugi vodni dan pa povsem nekaj drugega. Zjutraj kozarec vode, nato dopoldne ena ornk kava brez vsega, liter donata in galone zeliščnega čaja, nato spet voda. Bilanca na koncu dneva - super počutje, nikakršnih glavobolov, slabosti, ... veliko pozitivne energije in dobre volje. Res, poskusite z donatom ali magnezijevimi šumečimi tabletami - to telo rabi. Če pa glava boli, je pa magnezij itak najboljše zdravilo. Lep, vroč pozdravček, S.

leva  

član od: 26.5.2004

sporočila: 32

8. jun 2004 13:49

Juhica! Notri dam surovo zelenjavo (paradižnik, paprika - rdeča, zelena, koruza,...). Zmešam kot za solato, samo manj, da je totalno gosto. Sem jo že pojedla in je kar teknila. Za večerjo pa še malček enakega obroka in bo noč tukaj. Spet verjetno ne bom grešila - upam. Grešim sicer vsak dan, ker ne prebavim kave brez mleka! lep sončkast dan vsem in pojdite malo na rolerje......... leva

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

8. jun 2004 14:32

Jernej oprosti , to je blo enkrat , sej ne bom vec obljubim evo mene okol sadja :)) danes me matra da bi kaj drugega še jedel , pa še hčeri me mučita da najjima grem palačinke peči k so vceraj bile tok dobre ne vem no a bo šlo Dušan

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

8. jun 2004 14:45

Juhu! Ma ja Dušan, valda da bo šlo. Ti jima lepo palačinke speč, pol pa hitr stran, ko bodo jedle. Tud men je hudo, ko doma pečem čevape al pa tople sendviče delam in diši, jst pa lahk sam sadje žulm. Sam tko pač je, nimaš kej. Sej bo šlo! Lp

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

8. jun 2004 15:05

Dusano: Glede na to da ste naročili Plus paket ne bo niti potrebe več )) Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

8. jun 2004 15:12

Anomis hvala Dušan

leva  

član od: 26.5.2004

sporočila: 32

8. jun 2004 15:19

ok. Odhajam domov. Sem še prebrala kaj ste napisali, šefov ni več in lahko v miru čitam. Lep dan vsem proteinom, škrobom, hidratom in vitaminom, še posebej obilo uspeha tistim na vodi. čao do jutriiiiiiiiiiiiiiiii leva

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

8. jun 2004 15:31

Dusano: Glede na to da ste naročili Plus paket ne bo niti potrebe več )) Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti