Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

sharon  

član od: 5.6.2004

sporočila: 69

10. jun 2004 16:16

Ojla! Jst mam danes tudi sadni dan . Za enkrat je še vse čist OK. Za kosilo sem imela sadno solato. To bi jst jedla vsak dan!! Na WC-ju pa tud non stop čepim. Saj ni čudno, ker zlivam vase ogromne količine vode, saj je v stanovanju vroče za po... Pa še živčki mal delajo (jutri imam izpit - spet). Včerajšnja večerja pa ni bila slaba, sam sem imela pa tako slabo vest. Vse "sadjovke", držte se!!! Pa pa sharon

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

10. jun 2004 20:17

Lep pozdarv! sem nova na vašem forumu in me zanima ali je ta 90dnevna dieta res učinkovita? namreč velika sem 157cm in tehtam 61kg, kar je veeeeellllliko preveč, saj še nikoli v življenju nisem imela toliko kg, največ 55. Kaj mi svetujete ivana ozvatič

tocka  

10. jun 2004 20:18

Lep pozdrav! Sam nova v vašem forumu in inmam nekaj vprašanj in upam, da mi boste odgovorili. Stara sem 19 let in trenutno imam 61kg!Kar je veliko preveč, saj nikoli v življenju še nisem imela toliko, največ 55. Visoka pa sem 157cm. Bliža se poletje in rada bi shujšala. Brala sem nekaj o tej 90dnevni dieti. A je res učinkovita? Mi jo priporočate? Želela bi shujšati 10kg, tudi če bo samo 7bom zadovoljna. Sprobala sem že veliko diet, me drugim tudi 14dnevno, v enem tednu sem izgubila 3kg, vendar so kar hitro prišli nazaj. Rada pa bi da bi ostala pri tistih kg, kolko bom pač shujšala. mi to 90dnevna dieta omogoča. Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovore in upam, da me boste vsaj malo podprli, ker brez podpore mi ne bo uspelo. papa;) ivana ozvatič ivana ozvatič

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

10. jun 2004 20:28

BRANKI nočno imam drug teden , upam da mi rata , za enkrat ne cutim lakote , pa sem tut do polnoči pokonci , :)) pač navada je bla :)) ti poročam pa hvala na vprašanju , vidim da vam ni vseno zame aja Juhica hvala za info :)) riž je bil super se ostali so jedli to da se nisem prevec napokal ha ha Dušan Sporočilo je spremenil(a) Dusano dne 10. jun 2004 20:34:52

juhica  

član od: 2.6.2004

sporočila: 53

10. jun 2004 20:33

Duško ti je rižek uspel? Levinja

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

10. jun 2004 20:37

hehe :)) juhica :) ravno napisal :) super je bil sem dal papriko not pa pradajz pa malancane Dušan

juhica  

10. jun 2004 20:47

Ja saj domišlijo je pa treba met,a ne?:) Levinja

JOKL  

član od: 27.4.2003

sporočila: 108

10. jun 2004 21:00

Pozdravljeni vsi! Vestno vas spremljam že od 19.maja, ko sem začela z to dieto. Zdi se mi da "poznam" cel kup hujšaric - po imenih, seveda sem prebrala ves forum od začetka do konca ampak sem že na prvi strani vedela, da je to prava stvar. Od takrat sem zgubila 4,5 kg. Nad dieto sem navdušena, zato ker je enostavna, in ničesar ne prepoveduje. Vendar ne smem uporabljati te besede dieta, bolje bi bilo način prehranjevanja za VSE ŽIVLJENJE. Zato me zelo moti omejitev 90 dni. Zakaj? Ali katera od hujšaric nadaljuje z 3MD tudi po 3 mesecih? Ali imate kakšne zdravstvene težave? Ali mislite, da se izgublja predvsem mišična masa ali se topi tudi špehek? Jaz imam včasih tako švoh noge, da si mislim, da bom sicer vitka ampak kot žolca-nobene mišice. Dvakrat na teden grem na aerobiko in dva do trikrat na teden na marš čez drn in strn po hosti približno eno uro, se mi zdi da ni dovolj za vzdrževanje mišične mase. Kaj menite ostale, predvsem nove, ali kaj športate? Aja se mi zdi, da sem najbolj lahkotna in polna energije na sadni dan. Pa grešim tudi predvsem na B dan, zraven meska rada jem kakšno majonezo in ajvar in pindjur. Pa je notri sladkor... Točka, kar veselo na dieto, tu dobiš vso podporo, ko ti bo zagustilo!! JOKL

tocka  

10. jun 2004 21:13

Draga jokl! jaz osebno se s športom ne ukvarjam preveč, saj mi to ne dovoljuje zdravje (imam astmo). Redno pa hodim na sprehode, da se vsaj malo razgibam. če želiš okrepit mišice ti priporočam fitnes. Jaz sem ga obiskovala 1mesec in so že bile opazne razlike. Najlepša hvala za podporo, upam, da mi ne bo preteško. lep pozdrav tocka Sporočilo je spremenil(a) tocka dne 10. jun 2004 21:14:03

juhica  

11. jun 2004 6:40

Lepo jutro vsem pogumnim bojevnikom! Danes je tretji dan posta,tale madal bal se mi že malo upira,tako da včasih spijem raje kako stisnjeno pomarančo z veliko vode.Včeraj je bilo malo težko,ker sem bla pri mami in je pekla ribice,potem pa ji ni blo jasno,da čisto nič ne jem.Pa daj samo en košček,ja nekaj pa moraš jesti...Joj saj bom še shujšala hehe..Ampak sem sama sebe čisto presenetila.Nobene lakote ne čutim,počutje je na višku.Sem brala od raznih slabosti,pa ljudje padajo skupaj,jaz sem super.Veliko berem o postu,pa vsi omenjajo klistir,pa se mi upira,ker imam izkušnje slabe še od poroda.Na tešče raje spijem mlačen Donat,pa je veselica:) Torej dan tri se je pričel,vreme je super,morje že diši.Pozimi bom pa itak brez oblek,ker mi bojo vse prevelike haha..Mož je že sprejel dejstvo,da za pol manj žene rabi novo garderobo.Saj v pol leta bomo tok pri hrani privarčevali,da nebo problema:) Vsem vam,ki se trudite,čestitam in držim pesti,da ne obupate,da se vam v glavah premakne,da hrana ni naš gospodar in da smo sami gospodarji svojih teles in s tem svojega zdravja. Lep sončen dan vsem in veliko poguma! Levinja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti