11. jun 2004 6:40
Lepo jutro vsem pogumnim bojevnikom!
Danes je tretji dan posta,tale madal bal se mi že malo upira,tako da včasih spijem raje kako stisnjeno pomarančo z veliko vode.Včeraj je bilo malo težko,ker sem bla pri mami in je pekla ribice,potem pa ji ni blo jasno,da čisto nič ne jem.Pa daj samo en košček,ja nekaj pa moraš jesti...Joj saj bom še shujšala hehe..Ampak sem sama sebe čisto presenetila.Nobene lakote ne čutim,počutje je na višku.Sem brala od raznih slabosti,pa ljudje padajo skupaj,jaz sem super.Veliko berem o postu,pa vsi omenjajo klistir,pa se mi upira,ker imam izkušnje slabe še od poroda.Na tešče raje spijem mlačen Donat,pa je veselica:)
Torej dan tri se je pričel,vreme je super,morje že diši.Pozimi bom pa itak brez oblek,ker mi bojo vse prevelike haha..Mož je že sprejel dejstvo,da za pol manj žene rabi novo garderobo.Saj v pol leta bomo tok pri hrani privarčevali,da nebo problema:)
Vsem vam,ki se trudite,čestitam in držim pesti,da ne obupate,da se vam v glavah premakne,da hrana ni naš gospodar in da smo sami gospodarji svojih teles in s tem svojega zdravja.
Lep sončen dan vsem in veliko poguma!
Levinja