Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

marjana  

član od: 11.5.2004

sporočila: 87

11. jun 2004 7:11

pozdrav vsem.. Stanka, hvala za idejo, sem jo premislila in ugotovila da bi bili sadni, se pravi naravni sokovi iz juserja prava rašitev za vodni dan..moje mišce so preveč požrešne da bi zdržale samo z vodo..tako da je tvoja idej suprer pogruntavščina..hvala Če katero skrbi za mišice sem že zadnjič napisala, da jaz ne izgubljam mišične mase in sem še vedno v polni formi..samo za informacijo o mojih športih,,športno plezam, tečem, kolesarim, rolam, hodim v hribe... z dieto mi ni početi vse to nič težje, prej lažje,,res pa je da sem na začetku diete tekla slabše dokler se telo ni navadilo na izgubljanje kilc..mislim pa tudi da je treba migat, drugače je mogoče pa res možno da zgubiš mišice.. Juhica, si pa res pravi duhovni vodja, polna lepih misli in poguma, hvala. uživajte v vsem kar počnete, živlejenje je prekratko da bi se mučili in sovražili med sabo..uživajte današnji dan saj ne veš koliko ti jih še ostane,, lepo se imejte

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

11. jun 2004 7:28

Dobro jutro! Včeraj sem brala o 90 dnevni dieti in danes je že moj prvi dan, saj tako več ne gre naprej. Kg se samo nabirajo. Upam, da mi bo uspelo, saj ko sem brala ta forum, je veliko takšnih,ki so izgubili kar nekaj kg. Upam, da bom tudi jaz spravla kaj dol do morja, čeprav sem malo prepozna. Vsem želim lep dan in veliko moči, da nam bo uspelo. tocka

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

11. jun 2004 7:57

Hojla; tudi jaz sem že prebrala vse novo. Marjana, kapo dol, se pa res z vsem ukvarjaš. Čestitam. Jaz sem malo zakrnela, razen okopavanja na njivi in vsakodnevnih opravil okoli hiše. Sedaj sem se disciplinirala in začela delati trebušnjake. Marjana, veseli me, da si se odločila za še en sadni dan namesto vodnega, da bova do konca skupaj. Veš jaz sem malo obupala, saj mi teža kar stoji na 80 pa tako težko čakam, da pridem na 7. Tocka, nikoli ni prepozno, morda zate za morje, drugače pa boš imela rezultate za naprej. Le pogum v roke. Važno je začet Vsem novim pa želim dosti uspeha na tej novi poti, in čim manj skušnjav ter obupa. se beremo renata Sporočilo je spremenil(a) bessybori dne 11. jun 2004 07:59:27 Sporočilo je spremenil(a) bessybori dne 11. jun 2004 09:54:19

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

11. jun 2004 8:18

Živjo ženskice in moški! Kako ste? Jaz sem super. Danes imam oblečene hlače, ki jih že doooolgo nisem oblekla. To je pa res dober občutek! Danes imam OH dan, pa ga bom malo prikrojila, ker imamo popoldne pizzo party, jaz pa sem si prinesla za kosilo makaronovo solato. Se bom pa sladkarijam odrekla!!!!! Renata, ti se ne sekiraj, če ti kg stojijo, malo še cm izmeri, pa boš videla, da se sigurno premikajo!!! Marjana, ti se res športni fenomen! Jaz sicer se trudim, da sem vsak dan vsaj 1 uro v gibanju, ampak tolk ga pa spet ne ljubim! 2x na teden aerobika, kolo in trebušnjaki kaj več mi pa že ne znese. Aiwa, kam si pa ti ušla? Pozdravček vsem! Nenni

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

11. jun 2004 8:48

Juhu! Evo me. Ma včeri sem komi dohajala z branjem tako da sem ful malo napisala. Danes pa sem šele pred 20 min prišla v službo k sem mela društven izpit - drugič in mi je uspelo. Prvič sem bila tok živčna, da nisem sploh mogla razmišljat. Danes pa en persenčeki in je bilo super. Bom kasneje še kaj napisala... mam ful dela in morm laufat h direktorci. PS: ful je lepo če te kdo pogreša! lupčka nenni!

Tjanca  

član od: 6.7.2002

sporočila: 265

11. jun 2004 9:07

Mene pa zanima... ali se lahko pije alkoholno pijačo (vino) pri tej dieti ? npr. vsak dan 1dl? Tatjana

leva  

član od: 26.5.2004

sporočila: 32

11. jun 2004 9:28

zdavo nič alkohola nič - Tjanca. Men tut ni jasno kako bom danes na pikniku preživela, ker vsi vejo, da kakšno pivce mi pa rado steče. Hvala bogu, da se mi je vsaj izšlo, da imam P dan in bo mesek z žara pasal. Pa voda zraven seveda. Sončkast dan in nič plohic popoldan leva

Tjanca  

član od: 6.7.2002

sporočila: 265

11. jun 2004 9:55

Ah .. potem bo pa težka tole, sam ne za mene, za očeta ... ker zdrži že do 4 dni brez vina .. in pije samo vodo .. sam potem pa tud par dni spet pije vino in pot spet vodo .. itd.. ne vem .. pa obiski so ... hudo... hvala za odogovor ! bom vidla če ga bom uspela prepričat Tatjana

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

11. jun 2004 10:17

oj jaz tu :) pismo jaz mam pa danes Oh dan pa bi pico , a je kak nadomestek za sir prosim , pogrešam sir na pici joj kriza , v kake vode sem se jaz podal tkole ne bo šlo vec, mislim da tole ni čisto pošteno da se preveč kaznujem ma pa sej bo že, samo da ne bo prepozno juhica kje si :) dej kako pametno vzpodbudo al pa idejo taka pica bad Le enkrat se rodiš, le enkrat živiš, le enkrat ljubiš, a večkrat trpiš, zato ne obupaj - v lepše dni upaj, saj ko mine temna noč, pride spet nov dan ja sej sadje bemo :)) Dušan Sporočilo je spremenil(a) Dusano dne 11. jun 2004 10:20:37

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

11. jun 2004 10:57

Juhu! Ej, dušan, kaj pa je zdej to??? Nič se ne kaznuješ, vse skupaj bo la koncu lepa nagrada - prijetno počutje, videz, samozavest.... Ne vem kaj še vse. Ti si lepo pico speč, velik zelenjavne gor nameč, mal gobic in uživaj ob hrustanju! Jst zdele tko uživam ob jagodah in marelcah ... čeprav mi je te dni zeloooo hudo, še sama ne vem zakaj. neki sem čist izmučema, brez energije in skoz lačna. pa vseeno guram, tko kot vse ostale. Nikar puške v koruzo!! Lp

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti