8. jun 2004 8:50
Duško,tebe pa malenkosti zrajcajo?!Haahah.. Tudi sama že mal razmišljam o plus paketu,ampak še daleč od kake hude vznemirjenosti.. Ta škrobni dan me vedno ujame ne pripravljeno..Kaj kuhat?Help! Love u all! Levinja
Duško,tebe pa malenkosti zrajcajo?!Haahah.. Tudi sama že mal razmišljam o plus paketu,ampak še daleč od kake hude vznemirjenosti.. Ta škrobni dan me vedno ujame ne pripravljeno..Kaj kuhat?Help! Love u all! Levinja
Dobro jutro vsem skupaj. Vsak dan prebiram sporočila in kar ne morem verjeti kako ste eni zagnani. Super. To mi vliva moči pri moji dieti. Dane sem na škrobu in imam s sabo v službi riževo solatko (riž in polno zelenjave, malček olja in kisa) Mislim, da mi bo kar pasalo, ker se obeta vroč dan. Obilo uspeha vsem!! p.s. saj do devetih sploh nič ne naredim tukaj, ker moram vse prebrat od včeraj. Upam, da šefi ne bodo hudi. čaooooo leva
8. jun 2004 9:22
Leva,če bo šef kaj grdo gledal,mu daj malo svoje solatke,bo prec pridn :)) Hvala za idejo,grem kuhat riž.A daš notri surovo zelenjavo ali kuhano?Ko bo šef stran gledal mi napiši:) Levinja
8. jun 2004 9:48
juhica glede rajcanja, no koment pismo pa res tok pišete da vas človek komaj dohaja, drugace pa se počutim se kot bi bil v eni velki druzini, pa sploh se ne morem vzdrzat da nebi kaj napisal, ce ne drugega naj povem da drzim pesti za une k majo vodni dan že študira kak mesek bom jutri jedel :)) mislim da bom kar žar zakurblal saj vreme je prav lepo za pečt zunaj ... kdaj bo piknik pravte , a septembra :)) Dušan
8. jun 2004 9:51
SINJA,SINJA,SINJA, odpri svoj predal!!!!!!!!!!! sasa
8. jun 2004 9:58
Evo mene! Zaenkrat uspesno trpim tale vodni dan! Lacna se nisem! Mi pa ze misli uhajajo k jutrisnjem B dnevu in premisljujem, da bi si naredila solato s piscancjim mesom! A ima kdo kaksen recept za dober preliv z dovoljenimi sestavinami?
8. jun 2004 10:32
Dusano: S tem da odpirate nove mejle kršite pravila na KulSlo, da je vsak vpisan le enkrat in povzročate zasipanje naše baze z novimi uporabniki, ki pravzaprav niso novi. Pa še podatke si je treba zmišljevati, kar prav tako krši pravila... Pa vedno ste potem pod drugim imenom prijavljeni... Zgubite vse nastavitve. Ampak pravila gor ali dol... je res vredno to delati za 5.000 SIT na leto? Saj vem da je za nekatere to velik denar, ampak vseeno... Pozdrav Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
8. jun 2004 10:32
Dolgujem vam še mnenje o naši dieti, ki sem ga našla na: http://ww.med.over.net - Forum HUJŠANJE Tam je še polno takšnih in drugačnih mnenj, ki se med seboj krešejo. Ampak mi se ne damo a ne? ______________________________________________________________________________ Mnenje: Uspeh 3MD diete je predvsem v njeni enostavnosti. Pravila, če se jih držite, vam omogočajo, da težko pojeste čez dan preveč kalorij. In tako hujšate pač zaradi kaloričnega deficita. Tako kot pri vseh redukcijskih dietah. Ne glede na to, kakšno hrano jeste, če boste pojedli manj kot porabite, boste shujšali. Trik raznolikih diet je samo v tem koliko zdrave so, predvsem na dolgi rok, v kolikšni meri nam ustrezajo (glede časa prehranjevanja, načina priprave hrane, okusa hrane, nenazadnje dosegljivosti posameznih živil, cene živil itd.). V roku treh mesecev se vam seveda metabolizem prilagodi načinu prehranjevanja, ampak nihče vam nikjer ne opiše na kakšen način, mar ne? Deluje kot da je to samo bavbav, da bodo udeleženci-ke res tri mesece manj jedli-e kot je potrebno, da bo učinek res viden. In po treh mesecih? Izgubili ste določeno število kilogramov. Koliko od teh kilogramov je bila dejansko maščoba, koliko voda in mišična masa, te informacije vam ne more dati najbrž skoraj nobeden-a od udeležencev. V čem je problem? Če izgubljate težo počasi in samo maščobe, boste pridobljeno težo veliko lažje tudi obdržali. In nenazadnje je pravzaprav cilj zmanjšanje maščobnih blazinic in ne sama izguba kilogramov. Meni osebno se zdi 3MD dieta dolgočasna, enolika in na zelo trhlih temeljih, kar se tiče zdravja. Moj krožnik mora biti čimbolj pestrih barv v vseh odtenkih, da se dobro počutim. V roku treh mesecev do večjih zdravstvenih problemov, vidnih tudi navzven, najbrz ne bo prišlo, in mislim da je to tudi glavni razlog za omejitev na tri mesece in opozorilo, da diete ne smete ponoviti pred iztekom določenega časa. Saj se tudi sama včasih izgubim v poplavi informacij, sploh če se poskušaš lotiti vsake podrobnosti kot je moja navada. Nato se moram opozoriti, da stopim korak nazaj in poskušam dobiti celotno sliko in izluščiti rdečo nit. In naj se še tako ukvarjamo z raznimi mehanizmi in učinki določenega živila - ko gre za hujšanje žal ne gre drugače kot da pojemo manj kalorij kot jih porabimo. Ali da porabimo več kot jih pojemo. S pozdravi, mag. Barbara Gazvoda.
8. jun 2004 11:13
Nenni drži se.. Renata sanjam sočnega piščanca pečenega, slastnega...strašno slabo se počutim..in neznosen glavobol.. lep dan
8. jun 2004 11:19
Zdravo, kar ne morem ostati brez komentarja. To je vredu razmišljanje, nimam nič proti.Je pa tukaj še druga plat medalje. Res je, da nam nihče ne zagotavlja, kaj se topi, ali mišična masa ali maščobe. Res pa je tudi, da če me ne bi ta dieta prevzela, bi še naprej dajala grižljaj v usta tu, pa tam, pa zdaj, pa potem .... in bi kilce šle ponovno gor. Tako pa nekaj želimo narediti za svoje telo. In že tukaj, da se probamo zdravo prehranjevati je uspeh, če pa je uspeh viden, pa še toliko bolje. To ni dobesedno dieta, ampak poskušanje se zdravo prehranjevat. Verjetno je res velika sprememba za organizem, toda kdo bi vedel povedati kaj je bolje, jesti tako naprej, kot do sedaj ali se prilagoditi novemu bolj zdravemu. Verjetno je bolj zdrava prehrana tisto, kar je za moje telo boljše, saj se sedaj po enem mesecu tudi bolje počutim. Če pa je moja skušnjava že tako velika, pa naredim greh, en mali seveda, saj če bi jih delala kar po vrsti, bi prišla nazaj na začetek. Se beremo! RenataKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene gobe
Jabolčne kremšnite