Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

BRANKI  

član od: 21.8.2002

sporočila: 74

7. jun 2004 22:14

Damjana2 Jaz imam 26 ta mesec zadnji vodni dan.Jaz se vagam kakor pač nanese,se mi pa zdi da se prav veliko ne bo več premaknilo.Pa saj sem čisto zadovoljna.Manka mi še kilogram pa bom imela težo izpred desetih let.Se mi kar zdi. Duško pošiljam ti par smeškov,jih lahko sem plačala 5 čukov čeprav ni regresa,pa sem zelo zadovoljna.Je bolj enostavno,drugač pa ti predlagam da izkoristiš poskusno varjanto za 48 ur.Jih boš vsaj dva dneva imev malo več na razpolago. BRANKA

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

7. jun 2004 23:40

juhica hvala za pojasnilo glede drobljenke, cmoka jernej a me malo dražiš ja pismo grem kuj zdele v denarnico gledat če je še 5 000 do plače zdej pa ko si mi še povedal kam me vrže si me pa res zrajcal :)) BRANKI hvala za smeške , pa tistih 28 h sem ze kar ene parkrat izkoristil tko na šverc , samo mislim da se ne bo vec treba dolgo švercat , sej glede na staž tu na klinariki bi bil res že cas da tudi kaj prispevam, ne samo pobiram jutri je pa moj pismo kaj to gre hitro okoli upam da nisem kaj spustil , kakega mesnega dne aja še to , kolko sadja pojeste na sadni dan približno Dubro jutro Dušan Sporočilo je spremenil(a) Dusano dne 07. jun 2004 23:42:41

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

7. jun 2004 23:47

Kako se pa da švercati če smem vprašati? Razen da odpirate nove mejle? Ja, saj če si imel Plus že tolikokrat na šverc pa že veš da te vrže na prvo neprebrano sporočilo. Sam ne poznam takega foruma, ki bi to delal. Edino Slo Tech še tako dela. Komercialni forumi pa ne, vedno nekaj iščem do kje sem prebral in do kje nisem (recimo Snitz, phpBB itd.). Pozdrav PS - Danes nekaj KulSlo nagaja, bomo jutri resetirali strežnik. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

8. jun 2004 6:12

zivjo Točno Jernej kot si sam rekel , odpreš nov e-mail , pa brez zamere zdej bom pa mal tiho :) Dušan

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

8. jun 2004 6:30

Dobro jutro vsem skupaj. No pa je prišla vročina... danes bo že prav vroče, ko bom šla iz službe.Danes se ful . Ampak sem vseeno zjutraj vstala in telovadila in šla peš v službo. Včeraj nisem bila tako pridna. No samo dvakrat do zdaj nisem telovadila. Tako da sem kar ponosna nase. danes imam škrobni dan. Zdej k je tok sadja se pa prav veselim vitaminskega dne. Da si v mikserju zmiksam banano in jagode... mnjam... Pa naredim sok iz melone, pomaranč, jabolk, marelic,... komi čakam!!!

marjana  

član od: 11.5.2004

sporočila: 87

8. jun 2004 6:58

dobro jutro vsem No pa sem ga preživela, vodni dan namreč in moram reči da sicer uspešno ampak je bilo hudo. Cel dan sem imela strašen glavobol in popolnoma brez energije, žel še danes ni nič bolje, čeprav sem že na vsezgodaj pojedla banano, še vedno me zelo boli glava. Kar se pa tehtanja tiče, sem se odločila da se bom stehtala na koncu diete tako da se danes nisem. Komaj čakam KOSILA.... Renata, upam da se ti kaj boljše počutiš...

Študentka1  

član od: 31.5.2004

sporočila: 91

8. jun 2004 7:47

Dobro jutro, jaz sem imela včeraj 1 teden diete za seboj in sem že 2 kg lažja! sem praktično že na teži, ki sem jo imela pred začetkom nosečnosti, samo kakih 5-7 kg bi pa še vseeno šla dol, da bom seksi mlada mamica - no, tak mlada spet več nisem, danes jih štejem 29. Že?!! no, 30.-ka pa le še ni!!! :) :)))... lep dan želim vsem skupaj in dosti uspeha pri prehranjevanju.... lp, Studentka1

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

8. jun 2004 7:51

Dobro jutro! Jaz imam danes 1. vodni dan. Spila sem ne boste verjeli cel požirek vode. Mi ne gre po grlu... ampak dan je še dolg, bom že not prinesla. Držte pesti zame!

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

8. jun 2004 7:55

zdravo, vsem skupaj! Tudi za mano je prvi vodni dan. Marjana, zvečer je bilo kar hudo, ker sem neprestano hodila okoli hladilnika, kot da bi kaj izgubila, pa sem ga odprla, pogledala noter, pa zaprla, tako kot kak odvisnež. Pa vendar sem se zadržala. Danes zjutraj sem tudi jaz pojedla eno banano za nagrado, drugače pa s počutjem nimam težav. Sem zelo razpoložena, polna energije. Sem se zjutraj stehtala in imam 6,5 kg manj pa tudi obsegi na vseh delih telesa (seveda tistih, ki so napisani v knjigi, da ne bo pomote) so skočli skupaj, za par centimeterčkov, sem zadovoljna!!!!!!!!!!!!! Danes imam za kosilo seboj v službo solato berivko in pa dva koščka zajčka. Mnjam, komaj čakam. Marjana upam, da si boš tudi ti kaj dobrega privoščila. In vsi ostali tudi, seveda v mejah normale in dovoljenega. renata

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

8. jun 2004 8:27

Pridne vse ki ste preživele vodni dan! Nenni sej se ti ni treba nacejat z vodo že na vse zgodi boš mela še večjo lukno v želodcu. Spiješ je toliko kolikor ti bo pasalo. Jaz sem pa lačna... lačna... no saj bo minilo. Danes bi pa kakšno fižolovo juhco jedla...

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti