7. jun 2004 14:08
nenni..kje si to brala?? in kaj imfajo??
7. jun 2004 14:08
nenni..kje si to brala?? in kaj imfajo??
7. jun 2004 16:31
Nenni,nič se sekirat,naj šinfajo saj rezultati govorijo zase,tudi tam na medover netu:) Aisha nič ne skrbi,saj jem dovolj,nikoli nisem lačna,jaz ne morem pomagat če je šlo tko hitr dol.Pijem veliko(vode)!Saj se bo sigurno ustavilo,pa bo nekaj časa stalo in takrat bodi draga Aisha tudi tu,da me boš vzpodbujala:) Sharon kako gre?Si že začela? Pa še za Dušana:Bravo!!!Prava inspiracija za moški del bralcev tega foruma si(ni jih malo). Levinja Sporočilo je spremenil(a) juhica dne 07. jun 2004 16:33:09
7. jun 2004 16:37
aisha3012 uu mnjami tista tvoja zadevca z raznovrsno zelenjavo popečeno pa smetanca not pa s testeninami zmešano , to sem danes naredil, še zmankalo je k so še ostali jedli , za većerjo pa plačinke kot mi je svetovala Anomis , za nadev še ne vem kaj bo notri , po vrhu bo smetanca, pa stopljena čokolada se mi že kar sline cedijo nenni kje si ti ,kaj šinfajo ,kaj šinfajo ?? po moje so nam folš k tok dobro jemo ne jih poalušat gremo dalje v napad nad kilce pa še nekaj : kaj menite o zelenjavni juhcah in raznih takih zadevah iz vrečk a je to dobro za to dieto p.s. jernej a nebi mogel dati nam k nimamo + paketa mal vec teh fihurc malo bolj veselih , pa ne me prisil da bom zarad figurc se naroču na +plus paket , evo sam res če pa das na une strani k je + paket se kake slikce k je mesek gor , pa sladice , babane in zelenjavo , ni vrag da me ne pridobiš dejmo dejmo, mogoče mi kaj regresa vstane juhica hvala hvala poljubcek :) Dušan Sporočilo je spremenil(a) Dusano dne 07. jun 2004 16:52:06
7. jun 2004 16:54
Jaz imam pa B dan ,pa pečem skutino drobljenko in diši iz pečice ko sam vrag.Ampak jo bom lahko jedla šele čez dva dni.Me bo čakala v hladilniku ,vsa lepo hladna,mamljiva,dišeča..bo tam čakala in se mi smejala..Ampak nič prej kot na OH dan,za večerjo juhu!! Dušan,ne vem če so tele juhice iz vrečke priporočljive,itak so pa sami konzervansi in aditivi.Bolš nardiš če si skuhaš sam kako juho pa v hladilnik ali pa skrinjo pospraviš. Jernej :Hočemo vesele smajlije!! hehe... Levinja
7. jun 2004 18:51
to juhica , hočemo smajle pa tut če treba zato + paket , sam upam da ne bo treba , ker hmm.. še nisem regresa dobil :) skutino drobljenka kaj je to ? juhica hvala za odgovor glede vrečk Dušan
7. jun 2004 18:58
Oj oj! Jst sem se čist zasvojila s tem forumom. Ne morem več mimo računalnika, da ne bi mal pogledla, kaj ste napisal. Ja, evo, začela z dieto. Pa se eno kolegico sem nahecala, tako da se gremo v dvoje in potem skup kuhava. Ravno sedaj dela neko foro s skuto. Pa pa P.S. Sploh ni težko, nobene lakote (al je pa to vpliv predizpitne nervoze), tak da mislim, da ne bo problema... sharon
7. jun 2004 21:56
Hojla! Danes ste se pa kar razpisale. Vidim da ste bile zelo pridne. Ali mi lahko katera napiše kdaj točno je drugi vodni dan? Ali je 58. ali 59. dan? Jaz imam pa danes škrobni dan in sem za kosilo jedla krompirjeve njoke. So kar v redu. Pa še hitr so narejeni. Za pet minut pa je kosilo na krožniku. Branka, vidim da imaš ti iste dneve kot jaz. Kateri dan pa si? Jaz sem danes 43. dan. Sem že skoraj na polovici. Vendar se nisem vagala že 10 dni. To je že veliko, kajne? Ker je teža nekaj časa stala, sem se odločila, da se bom vagala 50. dan diete, upam da bo kakšen minus na vagi. Uživejte, hujšajte in dobro jejte ... Čau!
7. jun 2004 21:59
Duško:) Skutina drobljenka je ena taka tortica,ki ma spodaj čisto malo biskvitka na stedini veliko sočne sladke skute,navrhu pa take hrustljave drobtinice.Vem da sem rekla čez dva dni,ampak...moj prvi greh! Sej bom šla jutr tečt da mi bo vsa skuta čez ta zadno vn pogledala :)) Bravo Sharon!!Zmaga je naša! Jernej ne se dat prosit no:Smajlije za vse! Levinja
7. jun 2004 22:11
Hoy! Imate 4 vesele smajlije. A ni dovolj? Žal ne moremo dati smajlije za vse, ker tisti ki nekaj prispevajo pač morajo imeti nekaj več. Taki so kapitalistični časi, žal... V tem bom nepopustiljiv, ker ne morem spreminjati storitev za Plus paket. Ko bo Bojan risal nove smeškote bo verjetno kakšen nov padel tudi za vse, ampak onih za Plus bo vedno vsaj nekajkrat več. Zato... naročite plus pa boste imeli smeškote. Pa ne samo to, vsako jutro vas bo vrglo na točno ta prvo neprebrano sporočilo v tej dooolgi temi. To je pa tudi nekaj a ni? Jernej PS - Ampak tile ostali smeški so tudi prav ljubki a ne? Plus vas čaka
7. jun 2004 22:13
Hoy! Imate 4 vesele smajlije. A ni dovolj? Žal ne moremo dati smajlije za vse, ker tisti ki nekaj prispevajo pač morajo imeti nekaj več. Taki so kapitalistični časi, žal... V tem bom nepopustiljiv, ker ne morem spreminjati storitev za Plus paket. Ko bo Bojan risal nove smeškote bo verjetno kakšen nov padel tudi za vse, ampak onih za Plus bo vedno vsaj nekajkrat več. Zato... naročite plus pa boste imeli smeškote. Pa ne samo to, vsako jutro vas bo vrglo na točno ta prvo neprebrano sporočilo v tej dooolgi temi. To je pa tudi nekaj a ni? JernejKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremni rezanci s tartufi
Svinjska ribica