Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Študentka1  

član od: 31.5.2004

sporočila: 91

7. jun 2004 11:09

zdravo vsem! jaz imam danes spet sadni dan in že cel dan premišljam kako bi nekaj konkretnega jedla... prav zebe me! ... za malico oz. kosilo si bom privoščila solato, pa bo kar bo,... zanima me nekaj: jutri imam rojstni dan in me zanima ali lahko spijem kak kozarček - toliko da nazdravim? .. pa tudi kaj pojem? ha? lepo se imejte in pišite kaj, bomo skup čitali,.... lp, Studentka1

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

7. jun 2004 11:12

Tiya in Neni, berem da se pripravljata na jutrišnji vodni dan. Jaz ga imam danes. Zjutraj sem spila dva litra vode, sedaj pa, da ne bo tako enolično pijem vodo z limono, potem pa da malo popestrim jedilnik ha, ha, ha,.. pa vodo s kisom. Kako sem iznajdljiva a ne? Kar tri različne menije na en sam vodni dan. Pa saj bo tudi vama šlo. Sem vama napisala vredu recepte za vodni dan. ha. ha. ha. Marjana, sem vesela, da vstrajaš in mi hodiš ob strani. Sharon, tvoja tehnica je kar vredu, če kaže samo 2 kili preveč. Meni moja kaže 20 kil preveč. No ja malo šale mora biti. Sem pa videla tehnice elektronske v Tušu v Mariboru za malo manj kot 4.000,00 SIT.Baje so vredu. Tako so mi vsaj rekli. Mislim, da si bom tudi jaz kupila takšno. Saj res, ali si blago cedevito lahko naredim, za spremembo? Lep pozdrav in Marjana, kar tako naprej! Renata Sporočilo je spremenil(a) bessybori dne 07. jun 2004 11:25:19

sharon  

član od: 5.6.2004

sporočila: 69

7. jun 2004 11:26

Alo! Kak fajn, recepte že zbiram (sploh so mi všeč tisti za vodni dan :)). Nekaj mi ni jasno - zakaj lahko na proteinski dan poješ poleg mesa tudi kos kruha. Kaj ni kruh iz škroba?! Sej če ga lahko, jst se ne bom nič branila... Aja, v Tušu imajo tehtnice za cca 4.000? To je pa full ugodno, ker ko sem mal v Merkurju gledala so bile vse nad 10.000 sit. pa pa sharon

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

7. jun 2004 11:56

Juhu! Jst mam tud tisto tehtnico iz tuša, pa je kr ok - sam da sem dala sedem zanjo, pa ne prov dolg nazaj, pa je po moje čist ista. ah tele njihove akcije... ne vem več točno katera je spraševala za makaronovo solatko. ma imaš sto variant, kakršno koli si naredi, kar ti paše, samo da je dovoljeno. recimo: ena paprika (lahko več barv, vsake malo), žlica koruze, paradižnik, kisle kimarice in čebulca- vse naseckaš na kockice, dodaš origano, baziliko, malo soli, žličko olivnega olja in balzamičnega kisa in zmešaš. enostavno in dobro. če ti paše, dodaš še malo sezamovih semen ali pa kakih drugih. lahko spustiš kisle kumarice in čebulo, za zabelo pa uporabiš žlico kisle smetane. mnjami! jst imam pa vitaminski dan, pa o makarončkih razmišljam... sem si včeraj takšno pico pripravila za kosilo, da je ne najdeš na zemlji. že samo testo je bilo božansko, potem pa še vse sorte gor ... o mnjami, zakaj ni vsak dan OH! za konec dneva pa še pikico torte in sladoleda z gozdnimi jagodami... danes pa nič na vago, seveda... lp, pa dober tek vsem, ki lahko danes kaj dobrega zobate .... ura je dvanajst, jst grem na zeleni čaj!

marjana  

član od: 11.5.2004

sporočila: 87

7. jun 2004 12:25

Renata, al i dodaš eno ali dve kapljici limone?? če daš enkrat eno enkrat dve morda tri, s tem že bogato popestriš današnji jedilnik,,pa še šalco lahko zamenjaš... dober tek..hahaha Anomis, zelo spodbubni recepti in sanje na moj vodni dan...sem že skoraj sita..haha

aisha3012  

član od: 19.5.2004

sporočila: 41

7. jun 2004 12:41

jaz sem naredila takole: narezala sem bučke in pol melancana, pol rdeče paprike in 2 paradižnika. vse skupaj sem popekla, dodala česen, poper in sol, potem pa sem ugotovila, da nimam solate ampak že pravo omakico za makarone. z makaroni vred sem to zmešala in zabelila s kislo smetano. njama. sej vem, da maš 100 variant, amapk sem mislila,če ima katera zares dobro idejo in kaj posebnega. naslednjič sledi tvoja vrianta. pogrešam pa testenine s tuno in kislo smetano :(, ampak NIČ, treba na kile gledat :). je bolj pametno :) papa

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

7. jun 2004 13:08

tako prebral vse, zlo zanimive zadeve in recpti , pa sploh nisem nič lačen ko sem tole prebiral, samo tisto z kruhom na B pa tudi meni ni jasno , pa tudi na OH tolko moke cela pizza in tudi testenine vsebujejo jajce itd... dosti svtvari ki ne klapa , samo tisti ki je to sestavljal že ve... danes imam OH dan pa se tiste slaščice zvečer prav nič ne veselim mi ne kak ne sede, jaz bi raje kak šnicelj na zaru , al pa burek , no a burek mesni lahko namest sladice sej sem čist priden drugace no a nisem , evo do sedaj samo dva jabolčka ob 7h , pa vodo , aja pa eno banano ob 12h sem , pa sej bom še shujšal pismo :)) no resno za burek me pa res zanima če lahko namest sladice al pa kak predlog k sladko mi res ne sede grem zdej še mal delat, 1h pa bom že blizje kosilu, vsaj delal si ga bom :)) punce hvala ker ste z mano bay Dušan Sporočilo je spremenil(a) Dusano dne 07. jun 2004 13:13:23

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

7. jun 2004 13:36

Juhu! Dušan, ne vem če je burek ok, mogoče jabolčni, namesto sladice. Drgač pa si kake palačinke prvošč ali pa cesarski praženec (brez jajc - takšne naj bi bile tud testenine). Aja, zakaj se pa tok šparaš pr sadju? Ma prvošč si ja kakšno hruško al pa jagodo več, samo dva jabčka in banana pa res nista dost. In čestitke, ker se odpoveduješ mesu, vem da je moškim večinoma to nekaj povsem nepogrešljivega, kot zrak in voda. Mejte se in pridno hujšajte še naprej! Suhice in suhkoti naj se pa kar skrijejo, ko bomo mi vsi šlank in "popolni" ven priskakljal! Lp

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

7. jun 2004 13:42

Marjana, pijem kar iz stekleničke, enkrat iz zaline, enkrat pa iz donatove, da je ja bolj zanimivo. Limonce pa sem stisnila kar konkretno. Marjana, saj bova vzdržali. še par ur, pa bova šli na kakšnega jabolčka.Pa potem piščančja bedrca, kar vidim jih, pa ja ne da je to fatamorgana. ha. ha. ha. Sedaj bom počasi zaključila s službo, doma pa tako nimam še interneta, tako da se danes ne bova več brali. Ampak spodbude pa še vedno veljajo. Dušano ti pa kar pogumno naprej. Bi te postavila marsikateremu moškemu za zgled. Renata

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

7. jun 2004 13:53

Hojla punce kako ste? Jaz pridno grizljam kosilo - kumare. Ravno zdajle sem brala forum na med.Over.net mnenje zdravnikov o naši dieti in nas ful šinfajo!!! Sem . Uživajete še naprej!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti