7. jun 2004 11:56
Juhu!
Jst mam tud tisto tehtnico iz tuša, pa je kr ok - sam da sem dala sedem zanjo, pa ne prov dolg nazaj, pa je po moje čist ista. ah tele njihove akcije...
ne vem več točno katera je spraševala za makaronovo solatko. ma imaš sto variant, kakršno koli si naredi, kar ti paše, samo da je dovoljeno. recimo: ena paprika (lahko več barv, vsake malo), žlica koruze, paradižnik, kisle kimarice in čebulca- vse naseckaš na kockice, dodaš origano, baziliko, malo soli, žličko olivnega olja in balzamičnega kisa in zmešaš. enostavno in dobro. če ti paše, dodaš še malo sezamovih semen ali pa kakih drugih. lahko spustiš kisle kumarice in čebulo, za zabelo pa uporabiš žlico kisle smetane.
mnjami! jst imam pa vitaminski dan, pa o makarončkih razmišljam... sem si včeraj takšno pico pripravila za kosilo, da je ne najdeš na zemlji. že samo testo je bilo božansko, potem pa še vse sorte gor ... o mnjami, zakaj ni vsak dan OH! za konec dneva pa še pikico torte in sladoleda z gozdnimi jagodami... danes pa nič na vago, seveda...
lp, pa dober tek vsem, ki lahko danes kaj dobrega zobate .... ura je dvanajst, jst grem na zeleni čaj!