Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

3. jun 2004 13:26

Hvala punce ! Sem prej malo pobrskala po bazi in našla en recept od Asje, malo pomiksala po svoje in sedaj že lepo vzhaja. Sedaj pa samo še en kup zelenjave gor pa v pečico. Tudi jaz sem se že spraševala, katere alergije nas lahko napadejo, če katera kaj ve o tem. LP Rmeli

tiya  

član od: 3.6.2004

sporočila: 6

3. jun 2004 13:40

Ojla vsem skupaj! Tale forum sem po naključju odkrila en teden nazaj in moram vam povedati, da ste res čudoviti, ko se takole spodbujate med sabo! Tudi pri meni je zdaj motivacija veliko boljša Na dieti sem 24. dan, skupaj pa sem zaenkrat izgubila slabih 7kg. Prvi vodni dan se približuje z nadzvočno hitrostjo, pa bo že kako. Me pa nekaj zanima. Danes imam namreč sadni dan, vendar sem brala, da si lahko pripraviš tudi kakšno zelenjavo. Rada bi si skuhala repo, vendar pa je pri dieti na mojplanet.com navedena kot beljakovinsko živilo?! Pa ko si pripravljate razne solate na sadni (vitaminski) dan - jo normalno zabelite in okisate, ali jeste "surovo"? Najlepša hvala za odgovore (se vidi, da sem še bolj "sveža") LP, Tiya

Študentka1  

član od: 31.5.2004

sporočila: 91

3. jun 2004 14:01

Tiya, Jaz sem danes jedla solato iz Spar-a, tiste, ki jih imajo kar očiščene in pripravljene v hladilniku na zelenjavnem oddelku, zraven pa sem si vzela še en preliv, pa je to to... potem, ko pridem iz službe, pa spet sadje lepo naprej... lp, Studentka1

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

3. jun 2004 14:42

Pozdravček vsem! Tiya, midve sva pa očitno na isti dan začeli. Jaz imam tut danes 24. dan. Jaz si sadje tudi kombiniram z zelenjavo, ampak si jo nič ne kuham ali zabelim. Na male koščke si narežem kumarice ali paradižnik in to ponavadi pojem za kosilo. Dušan, tebi svetujem da dnevov ne mešaš, v dieti je poudarjeno, da je važno zaporedje dnevov. Predlagam ti, da si namesto mesa pripraviš kakšne zelenjavne ražnjiče! Grem na en

TanjaG.  

član od: 6.7.2002

sporočila: 509

3. jun 2004 15:07

Dušan, za piknik si lahko pripraviš vse kaj drugega namesto mesa, npr. riževo solato, gobice na žaru, zelenjavne zrezke, krompir, pečen v žerjavici, mehiško solato z rdečim fižolom in rdečo papriko, kot Nenni pravi, si narediš zelenjavna nabodala ali pa eno mešanico zelenjave (bučke, paprika, melancane, paradižnik, čebula, šampinjoni....vse lepo FLISK FLISK na žar ploščo, ŠŠŠŠ par minut, pa ŠŠŠŠŠ še par minut, pa HOP HOP lepo s česnom in peteršiljem in MLJASK v želodček. Meni se celo zdi, da je polenta na škrobni dan dovoljena, če je to res (naj drugi potrdijo) potem ti svetujem, da jo skuhaš tako bolj trdo, ohladiš in narežeš na rezine, debele za kos kruha, in FLISK FLISK na žar ploščo, potem ko si že odstranil zelenjavo in HOP na krožnik k zelenjavi. Ma bogovi bi si lizali prste!!! Samo pomisli koliko čevapčičev je že bilo na piknikih in koliko jih še bo! Alo, alo....dejmo malo korajže, malo volje.... Sporočilo je spremenil(a) TanjaG. dne 03. jun 2004 15:08:29 Sporočilo je spremenil(a) TanjaG. dne 03. jun 2004 15:10:10

ealy  

član od: 27.5.2004

sporočila: 173

3. jun 2004 15:32

Helou! Hvala vsem za nasvete, sm šele zdej pršla do računalnika:) čao ealy

juhica  

član od: 2.6.2004

sporočila: 53

3. jun 2004 16:14

Živjo vsem! Sem čisto nova tukaj,pa ste mi že vsi neznansko simpatični.Moj boj z kilogrami traja že od kar pomnim.Karnaprej na dietah za par dni,potem popustim in skočim v trgovino po sladkarije in se nažrem da komaj diham.Potem se seveda sovražim in si privoščim še eno čokoladico za tolažbo.Zdaj sem spet na 90 dnevni dieti.Pred dvema mesecoma sem zdržala tri tedne in zgubila 9 kg.Potem sem spet jedla kot ponavadi(preveč) in pred kratkim sem ugotovila da se kilogrami niso vrnili, no vsaj ne vsi.Čeprav nisem pazila sem ostala šest kilogramov lažja.Zdaj sem spet na začetku 90 dnevne kontrole.Kako mi gre bom pa z veseljem delila z vami.Če ima kdo kakšen pameten nasvet,kako nadomestiti sadje pri sadnem dnevu,prosim da posreduje.Zelo težko namreč uživam sadje,saj ga ne maram. Klavdija Vlaj

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

3. jun 2004 16:36

punce hvala za vzpodbudo in ideje za nedeljo za na žar , seveda sej zelenjava na zaru tut vredu , samo ko pa smo tko navajeni da mislimo da brez mesa se nič ne da , samo nekdo nas mora malo v rit brcnit pa gre jaz sem pa danes papcal Pizzo tamali dve sta si naročili normalno , meni pa vetrgijansko. sploh niso nič komplicirali v piceriji , lepo pradižnik pa gobice pa malancane gor nametali , prav najedel sem se , še ostalo je malo , za večrjo pa jabočni zavitek , pa dva škca pice je ostalo , mnjami pozdravček hvala ! Dušan Sporočilo je spremenil(a) Dusano dne 03. jun 2004 16:37:42 P.S hčer pravi da sedaj bolje jem kot prej, zavitki pa tko dalje Sporočilo je spremenil(a) Dusano dne 03. jun 2004 19:41:19

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

4. jun 2004 7:28

Tuki se skoz o picah govori in men se že čist meša. Prov ta vikend si bom eno tako pico spekla!!! Mam že kr lužco pred sabo k se mi tok sline cedijo. Sm si že naročila vse kar rabim, da pride dons iz trgovine... Tiya en lep pozdravček indobrodošla med nami!

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

4. jun 2004 7:49

Dobro jutro! Men se tut cedijo sline za pizzo. Si jo bom v nedeljo privoščila. Danes imam B dan in sem si prinesla za kosilo skuto z žlico kisle smetane, pal mal soli in potreseno z peteršiljom. Jutri na Š dan pa si bom naredila musako iz prosene kaše in zelenjave. Prav obožuejm vikende, ko končno jem kaj toplega za kosilo in večerjo. Juhica: Jaz sadne dneve nadomestim s surovo zelenjavo. Na košče si narežem kumare, paradižnik ali pa korenček in to zobam kot kakšen zajček! Edino toliko pazim, da ne mešam zelenjave med sabo. V torek imam prvi vodni dan in prvo tehtanje! Držte pesti da ga bom zdržala! Pozdravček vsem!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti