Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

juhica  

član od: 2.6.2004

sporočila: 53

4. jun 2004 15:56

Čestitam Marjeta!!!!Prava carica si!!Vprašanje za sy-:Koliko si pa zgubila kilogramov?Pa še za ostale:Kaj hudiča pojesti med obroki,ko te prime da bi kak sočen sendvič zmazal?Saj kuhanje mi ne dela težav,pa večerje se veselim.Težko mi je zjutraj jesti sadje,ker nisem navajena jesti zjutraj,pa še sadja ne maram preveč.Kaj jesti med obroki?Pa še tole: je dovoljeno jedi iz iste skupine mešati med seboj? Juhica ma vas rada :) Klavdija Vlaj

Ebonlass  

član od: 25.8.2002

sporočila: 242

4. jun 2004 19:40

Juhica jest sem 3 mesece kuhala na 2 konca, extra zame, extra za moža, kolikokrat se je zgodil da je on jedu šnicel pa pomfri, jest pa solato pa riž, sam jest sem tud trmasta ko vol in kar si v glavo vtepem od tega se ne premaknem. Drgač pa kadar sem bla lačna, sem popila kozarec ali pa 2 vode, pa je šlo :) Marjeta Žniderčič

juhica  

član od: 2.6.2004

sporočila: 53

5. jun 2004 0:17

Marjetka sej tudi sama kuham posebaj za moža pa še dva mulčka,pa mi je včasih mal težko gledat.Sej sem trmasta,ampak ponavadi tam kjer nebi blo treba:) Če ima kdo kako idejo kaj mešati med sabo,če lahko,naj parosim sporoči. Klavdija Vlaj

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

5. jun 2004 10:07

no pa smo spet tu , čez vikend po moje bo tu manj guzve, ali pa bom kar sam , no sadni dan je za mano ,še ene 3 urce pa mnjami koltletka mislim da v zacetku sploh ni tezko, samo krulilo mi je pa zjutraj po trebuhu da je blo joj :)) Lep dan vam želimi Dušan

aisha3012  

član od: 19.5.2004

sporočila: 41

5. jun 2004 11:31

evo i mene, danes je moj 17 dan - B dan. tehtnica kaže -4 kg, čeprav sem grešila 3x konkretno. ampak ok, zgleda, da ni imelo velikega vpliva, ali pa bi do sedaj pač že lahko izgubila 6 kg. mi je bolje, če gre malce počasneje, tako vem, da se mi ne kuri mišična masa. smrk, že 3 dni ne morem rolat zaradi vremena!!!! jutr bi naj meli rolanje po mariboru, 14.5 km dolga proga - e, nč ni videt, da bo kaj iz tega :). danes bom jedla pečene hrenovke in melancane v jajčki ter bučke v jajčki :). me pa zanima, če si lahko privoščim malo majoneze, ker k hrenovkam absolutno paše. po mojem da ja, glede na to, da je iz jajc in maščob? sej vem, da je ne bi smela zaradi kalorij, ampak ni pa prepovedana na B dan ali pač? pa pogumno v boju s kilogrami :)

Damjana2  

član od: 21.5.2004

sporočila: 17

5. jun 2004 11:44

Čau! Aisha, če si majonezo močno želiš, jo kar pojej, drugače boš nonstop mislila na njo, samo ne pretiravaj, ker je majoneza zelo kalorična. Jaz imam pa danes 41. dan, vitaminski dan. Zato se mi kar sline cedijo ko govorite o kotletkih in pečenih hrenovkah. :( A ima mogoče še katera danes sadni dan, da se bova malo spodbujali? Lepo se mejte! Čao

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

5. jun 2004 12:24

Damjana sploh ni tezko no sadni dan preživeti, samo pojdi ven da ne vidiš druge ko jedo, za kosilo si privošči kar zelenjavo , saj pravijo da si jo lahko , evo jaz sem tu s tabo pa te bom mal vzpodbuduil naj ti povem da je moja prva dieta to taka pa da ponavad sam ob sadju sploh nisem še bil , pa sploh ni bilo problema, imel pa sem skoz pri sebi nekje kozarec vode blizu hladilnika :)) Damjana drzim pesti zate , Dušan Sporočilo je spremenil(a) Dusano dne 05. jun 2004 12:26:23

BRANKI  

član od: 21.8.2002

sporočila: 74

5. jun 2004 12:37

Damjana tudi jaz sem danes na sadju.Pa ni panike,za kosilo si bom popekla bučke in bo lažje. Lp BRANKA

Ebonlass  

član od: 25.8.2002

sporočila: 242

5. jun 2004 15:43

Jaz imam pa trenutno nekako neobičajni problem :) Kako jesti in ne preveč grešiti - ali biti na pizzah v primeru ko nimam kje kuhati? Sem pa z dieto že zaključila. Namreč preselila sem se, pa nimam še kje kuhat, kaj si lahko pripravim da ne bo prehudo? Danes sem rešila zadevo tako, da sem si narezala kumaro, paradižnik in papriko, zraven pa žlica kisle smetane, polnozrnata bombetka in 3 rezine sira za kosilo, za večerjo bom pa kar ali jagode ali lubenico. Marjeta Žniderčič

Amelie  

član od: 2.5.2004

sporočila: 42

5. jun 2004 21:42

HeLLo, kako ste? Tale post je pa precej zanimiv. Jaz sem namreč zadnje dni grešila, ker sem bila bolna in sem to izrabila za opravičilo, češ, saj sem bolna, lahko pač mal več pojem, drugače ne bom tok hitro zdrava. Samo neumen izgovor ja… no in kot posledica je kg več, kar me ne jezi toliko kot moja nemoč. Odločila pa sem se, da se bom kaznovala. In tale post bi bil zelo primeren, ker bi združila »prijetno« s koristnim. Bila sem že na postu, ampak največ 4 dni, takrat je bilo to brez pripomočkov iz lekarne… Upam, da mi bo uspelo. Vsekakor poročam… Prejšnji teden sem začela s telovadbo. 30 minut OrbiTracka zjutraj. Vse lepo in prav, če mi ne bi bilo po tem izredno slabo. Predvidevam, da od napora… Zdaj pa kr ne vem kako naj. Nameravala sem najprej dat čez dieto potem pa se zagnat v oblikovanje telesa in telovadbo, sam nevem kako se bo to obneslo, ker ne gre za pet kilogramov, pač pa precej več. Kupila sem si tudi Afroditino anticelulitno kremo, za katero mam občutek, da deluje, sam brez telovadbe mal dvomim… kakšne so pa kej vaše izkušnje? Kakorkoli, kljub temu da sem mal grešila, 10 kg v dobrem mesecu ni tako slabo, a ne? Lepo se imejte, in uživajte v prihajajočem sončku (če jim je sploh verjeti J Amelie

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti