5. jun 2004 21:42
HeLLo, kako ste?
Tale post je pa precej zanimiv. Jaz sem namreč zadnje dni grešila, ker sem bila bolna in sem to izrabila za opravičilo, češ, saj sem bolna, lahko pač mal več pojem, drugače ne bom tok hitro zdrava. Samo neumen izgovor ja… no in kot posledica je kg več, kar me ne jezi toliko kot moja nemoč. Odločila pa sem se, da se bom kaznovala. In tale post bi bil zelo primeren, ker bi združila »prijetno« s koristnim. Bila sem že na postu, ampak največ 4 dni, takrat je bilo to brez pripomočkov iz lekarne… Upam, da mi bo uspelo. Vsekakor poročam…
Prejšnji teden sem začela s telovadbo. 30 minut OrbiTracka zjutraj. Vse lepo in prav, če mi ne bi bilo po tem izredno slabo. Predvidevam, da od napora… Zdaj pa kr ne vem kako naj. Nameravala sem najprej dat čez dieto potem pa se zagnat v oblikovanje telesa in telovadbo, sam nevem kako se bo to obneslo, ker ne gre za pet kilogramov, pač pa precej več.
Kupila sem si tudi Afroditino anticelulitno kremo, za katero mam občutek, da deluje, sam brez telovadbe mal dvomim… kakšne so pa kej vaše izkušnje?
Kakorkoli, kljub temu da sem mal grešila, 10 kg v dobrem mesecu ni tako slabo, a ne?
Lepo se imejte, in uživajte v prihajajočem sončku (če jim je sploh verjeti J
Amelie